vår dekorasjon bord dekorasjon tallerken spisestue tulipaner

Vårdekorasjonsideer – naturens gjenfødelse i hjemmet ditt

Etter den kalde vinteren er det på tide å tenke på noe positivt og ta med deg frisk luft hjem. Vi hjelper deg med å skape en ny atmosfære hjemme. Slik at du går inn i den nye sesongen med høyre fot, presenterer vi deg noen innovative vårdekorasjonsideer for i år.

Vårdekorasjonsideer – Gjør det mulig for vårsola å komme inn i rommet!

vårdekorasjon borddekorasjon spisestue pastellfarger

Pastellfarger – Pastellfarger har sterk symbolikk, de representerer gjenfødelsen av naturen i hjemmet ditt. Duker, gardiner, sengetøy – du kan bruke myke pastellfarger overalt.

Nyt det vakre været både i naturen og hjemme

våren deco bord dekorasjon tallerken spisestue

Mer lys i spisestuen – en luftig spisestue kan enkelt skapes med lett tonede duker, skreddersydde servietter, fargerike potter og vaser fulle av friske blomster.

Ta med våren til bordet!

vårdekorasjon bord dekorasjonsplate friske blå blomster krans

Ta våren med på bordet – vi legger alle velsmakende mat på bordet i ferien, men ikke glem vårdekorasjoner! Bytt ut dine gamle tallerkener og fat med et nytt vårdesign, og dekorér bordet med vårelementer som kirsebærblomster, blomster og søte fugler.

Frisk opp rommet enkelt og raskt med tapet

vårdekorasjon ideer sofa grønn vegg tapet blomster gul

Fargerikt tapet – å male veggene er definitivt det perfekte valget for å endre atmosfæren. Men du kan også velge lyse eller fargerike tapeter og skjemme deg bort med et snev av vår.

Gi rommet et snev av vår!

vår dekorasjon ideer spisestue innredning lysekroner fargerike

Vakre lampeskjermer – velg den rette hengelampen for spisestuen din som gir et snev av vår til rommet. Slipp lyset inn! Gjør det mulig for vårsola å komme inn på rommet ditt! Rengjør vinduene, åpne gardinene og persiennene og bruk tynne gardiner i den varme årstiden.

Gjenspeil vårens skjønnhet!

vårdekorasjon ideer spisestue innredning husplante fargerik

Innendørs planter – Planter er kjent for å bringe varme, farger, balanse og et snev av natur inn i hjemmet. Hvis du legger en blomst eller to i hvert rom, vil de gjenspeile vårens skjønnhet og gjøre rommene innbydende vakre!

Oppfrisk soverommet ditt!

vårdekor ideer soverom innredning rosa gardiner

Fint soverom – Frisk opp soverommet ditt ved å erstatte de tunge gardinene med hvite gardiner. Legg også nye lyse dyner på sengen. Dette gir hele soverommet et forfriskende nytt utseende!

Våren er tiden for fornyelse!

vårdekorasjon ideer sofa grønn ny møbelpute plante

Forny møblene dine – våren er på tide å fornye, så du må tenke på møblene dine også. Gi dem et nytt utseende med en ny farge i hvitt eller elfenben – det ser super elegant ut! Du kan også kaste de gamle kjøkkenutstyrene dine og erstatte dem med nye – nå er det riktig tidspunkt å gjøre det! handle nå.