Vårdekorasjonsideer for hjemmet ditt.

  Vårdekorasjonsideer i blågrå stue

Våren er snart her, og vi tenker allerede på hva vi vil vise deg som tilsvarer denne tiden av året. Vår oppmerksomhet i dag er rettet mot den tyrkiske dronningen Erin, vi viser deg tekstiler fra London fra Designer Guild og interiørkolleksjonen “Spring” designet av dem for interiørdekorasjoner.

Stoffet som får disse rommene til å se veldig frodige ut, representerer den nye sesongen og ønsker den nye begynnelsen på våren velkommen. Fargepaletten inneholder klassiske motiver fra gustaviansk interiør og utsøkt tegnet blomstermønstre for å skape en glad stemning som gjenspeiler den nye vårfølelsen. Ta en titt på bildene her!

Friske farger

Vårdekorasjon ideer landsted

Ingenting kan være et bedre valg enn ferske pasteller som antyder gjenfødelsen av naturen i hjemmet ditt. Enten det er puter eller tekstiler, gardiner eller vaser – de introduserer revitaliserende farger i hjemmet.

Lett spisestue – vårdekorasjonsideer for spisestuen din

Vårdekorasjonsideer høyt tak

En luftig spisestue er enkel å lage: bytt solide farger, få egendefinerte servietter, bytt potter og legg en overdimensjonert gryte med friske blomster i rommet.

Vårdekorasjonsideer – elegant, men så enkelt

Vårdekorasjonsideer i rosa

Vårdekorasjonsideer- ta med våren inn i rommet

Vårdekorasjonsideer i rosa hvitt

Hva med vårdekorasjonene hjemme? Bytt ut de gamle platene dine med livlige vårdesignplatesett og dekorér bordet, som vil bli dekorert med vårelementer som sakura blomster og søte fuglebiter.

Vårdekorasjonsideer – fargerike Bakgrunn 

Vårdekorasjonsideer i det blå soverommet

Farge er utvilsomt det perfekte valget for en designendring, men du kan også velge å skjemme bort veggene ved å male dem med lyse tapeter.

Vårdekorasjonsideer – med naturlige teksturer 

Vårdekorasjonsideer i rosa blomster

Det er kjent at bruk av vanlige teksturer kan være ekstremt nyttig. Her er et nytt blikk på spørsmålet. Jutetepper, kurvmøbler, trestoler, batikkstoffer og sengetøy er bare noen få eksempler som kan bringe en ny følelse av natur inn i rommet ditt.

Innendørs planter er en viktig del av Vårdekorasjonsideer  

Vårdekorasjonsideer i rosa barnesoverom

Kunstverk har også blitt berømt fordi de gir mye varme, farge, balanse og litt natur til atmosfæren i et hjem. Å presentere et kunstverk eller to i hvert rom vil gjenspeile vårens skjønnhet og gjøre rommene mer innbydende. Slipp inn lyset – dette slipper inn vårsolen og er en av de enkleste måtene å gjøre alt i rommet ditt lysere. Rengjør vinduer, gardiner og skodder og heng nå tynne gardiner på vinduene dine!

Vårdekorasjonsideer i rosa barnehage

Lag en “bris” på soverommet  

Vårdekorasjon-ideer-i-rosa-rødt

Oppfrisk soverommet ditt ved å bytte tunge gardiner og kjøpe hvite dyner. En dristig dyne kan også legges til for å avslutte vårdesignet i rommet.

Spring Deco Du kan bytte møbler  gjøre det mer attraktivt

Vårdekorasjonsideer i barokk stil

Våren er på tide å begynne igjen, så den beste tiden å gi de gamle møblene og mye brukte skapene et nytt utseende, takket være fargen: hvit eller elfenben. I tillegg bytt ut de gamle romduftene med nye våraromaer – et hus som lukter godt er utvilsomt det mest attraktive. I stedet for å bruke pengene dine på naturlige sprayer og produkter, kan du imidlertid prøve å lage din egen smak. Du kan legge ned en bolle med tørkede blomster, kanelstang og nellik for å gjøre huslukten fantastisk