stue design ideer moderne bilder lamper

Gode ​​interiørdesign ideer og metoder for mer farge og komfort hjemme

Så snart våren kommer, er noen mennesker umiddelbart i hagen. Jeg føler meg annerledes. Umiddelbart føler jeg behovet for å pusse opp. Jeg har hatt mye de siste årene Interiørdesign Utviklet metoder som jeg ga huset mitt en fantastisk karakter uten å bruke penger.

Gi ditt hjem kjærlighet

interiørdesign ideer stue dekorasjon lys

 1. Slå på lysene

Disse skaper en god atmosfære som ingenting annet. Slå på disse så snart du trenger litt hjelp for å forbedre humøret. Plasser dem i inngangspartiet, på salongbordet eller på peishyllen, eller legg et par koniske eller telys på spisebordet.

 1. Design ditt salongbord pent

En sesong med bøker, et brett eller en kurv og en blomstervase er alt du trenger for å få salongbordet ditt til å se elegant og greit ut.

DIY dekorasjon er ikke en vanskelig oppgave

interiørdesign ideer vase med planter

 1. Ta ut lysene og skjær ut noe, som du deretter putter i vannet.

Bli virkelig kreativ med det! Selv frø eller noen få grønne blader fra toppen av et tre i bakgården kan se vakre ut.

 1. Bruk restmaling på små gjenstander

Litt farge som er igjen er alt som trengs for å male et speil og et sett med tilbehør. For eksempel, hvorfor ikke male bena på stolene eller bordet?

Vis frem det vakre porselenet i Kina

deco ideas soverom rotting porselen

 1. Gjør ditt beste

Ikke vent på en spesiell mulighet til å vise frem det gode porselenet og de elegante glassene. Forbedre din daglige rutine ved å gjøre det beste av deg selv. Hvorfor trenger du disse elementene når de er gjemt bort et sted hjemme hele tiden.

Interiørdesign ideer med bilder i rammen

interiørdesign stue veggdesign bilder

 1. Legg bilder i rammer

Finn en enkel måte å friske opp utseendet ved å ramme inn bilder eller kunstverk på veggen. Bruk gamle svart -hvite familiebilder, bilder fra din siste tur eller noe helt annet, for eksempel postkort.

Friske møbleringsideer i stua

interiørdesign ideer moderne stue dekorasjon

 1. Kast noe

Noen ganger er opprydning den beste måten å gjøre noe fantastisk ut av huset ditt. Velg 10 ting du ikke liker lenger, og gi dem bort eller selg dem for å frigjøre plass i rommet.

Eklektisk interiørdesign

eklektisk interiørdesign ideer stue

 1. Rydd opp raskt

Et rent hus føles friskt, innbydende og fullt av kjærlighet! Still alarmen i 10, 15 eller 20 minutter og kom i gang. Hvis du fremdeles ikke er ferdig når alarmen går, må du sette den på igjen.

Bokhyller i spisesalen

kunst interiørdesign ideer bokhylle spisebord

 1. Flere møbler rundt deg

Flytt bokhyllene dine til spisestuen (eller på bordet i stuen) for å skape en koselig regnskapsstemning. Selv mindre endringer kan gjøre en stor forskjell. Bytt plass på stolene, bordene og tilbehøret. Flytt dem til forskjellige steder i rommet og rundt i huset.

Hold bildene i en bolle

interiørdeign ideer bilder i kjøkkenkroken

 1. Samle bildene i album

Det er morsomt å se på gamle bilder, men de er lette å glemme når de er lagt i en eske. Prøv å samle mange bilder i en bolle, på et brett eller i et kakefat som dette.

 1. Bruk kjøkkenbeholderen som en stilig arrangør

Du kan lage superkreative kjøkkenbeholdere av kjøkkenfat og -bokser, teboller og boller, desserttallerkener og serveringsfat. Du kan sette blomster i den og organisere kontordokumenter.

Organiser deg bedre

kjøkken interiørdesign ideer

 1. Omorganiser arbeidsområdet

Hyllene blir så fort overfylte. Takk og lov, du trenger ikke så mye tid for å få alt i orden igjen. Rengjør alt som er der inne. Fjern alt som er overflødig og la det du bruker hver dag. Finn noen fine interiørdesign ideer med ting du kan vise. Dette kan være et brett med fire sjøer som lener seg mot veggen eller en kanne fylt med blomster.

Interiørdesign ideer med tepper på kjøkkenet

tradisjonelle kjøkken tremøbler dekorasjon ideer blomster

 1. Prøv effekten av tepper i noen få forskjellige rom

Hvorfor ikke ta teppet fra spisestuen inn på kjøkkenet eller prøve hvordan teppet fra stuen ser ut på soverommet?

Kanskje du liker resultatet så godt at du bestemmer deg for en permanent utveksling. Hvis ikke, kan du alltid returnere alt til det gamle stedet.

 1. Inviter vennene dine hjem

Å underholde vennene dine er en fin måte å skape et bedre humør i det. Ikke bekymre deg hvis ting ikke ser perfekt ut. Den innbydende atmosfæren er mye viktigere.

Organiser bøkene etter farge

bokhylle hvite interiørdesignbøker

 1. Organiser bøkene dine

Innrøm det, du har blitt fristet til å organisere bøker etter farge. Hvorfor ikke bare prøve det? Det trenger ikke å være en komplett hylle. Start med noen få bøker og se hvordan dette vil føles.

Dekorer med vakre tepper

flotte veggdesignbilder i rammemøblering

 1. Endre utseendet på en stol eller sofa med et teppe.

Vil du ha en rask endring? Prøv et fint teppe eller annet stoff som er viklet tett rundt sofaputene. Du kan også brette teppet og la det falle over setet og ryggen på sofaen.

DIY kaste puter fra gamle materialer

lag vakre pynteputer selv

 1. Bruk gamle materialer til å lage nye puter

Tenk på gammel burlap, gensere, stoffer som er igjen fra gamle prosjekter, eller til og med blå jeans. Vurder alle materialer som kan festes til puter på noen måte. Finn et fint teppe eller sengetøy som har blitt skadet på en eller annen måte eller har flekker. Gjenoppfinne disse tingene ved å forvandle dem til noe helt nytt.

Peisen skaper en koselig lesestemning

interiørdesign ideer koselig stue dekorasjon

 1. Sitt på et behagelig sted og les

Ditt hjem er ditt paradis. Så sørg for at du gir deg selv nok tid til å slappe av og lese. Sitt i en behagelig stol og gå inn i en verden av vakre bøker. Ikke ta telefonen på en stund.

Endre interiøret med utemøbler

eklektisk gang interiørdesign ideer utemøbler

 1. Prøv hvordan utemøblene ser ut inne og omvendt

En overbygd terrasse når det er fint vær gir den perfekte beskyttelsen for noen typer møbler innendørs. Alt som er laget av metall, massivt tre, rotting eller flette har stor utholdenhet. Dette gjelder spesielt i tilfeller der endringen er midlertidig. Faktisk kan alle typer utemøbler endre interiøret.

Originale dekorasjonsideer i den lyse stuen

moderne interiørdesign ideer stue gyngestol peis

 1. Slå på favorittmusikken din

Slå på favorittmusikken din. Tenk på hvordan noen av favorittbutikkene dine bruker musikk for å holde kundene fornøyde. Sett sammen favorittspillelisten din og slå på musikken.

Friske blomster på soverommet

soverom interiørdesign sengeseng vase