kaste puter deco ideer oppå hverandre flerfarget

Dekorer kreativt med dekorative puter

Akkurat som et kreativt kunstverk skaper en dristig uttalelse på veggen, skaper en kastepute en kul melding på sofaen din. Har den fantastiske samlingen av utsmykkede Kast puter sett på markedet i vår?

Det er så mange unike farger og mønstre!

Det er bare vanskelig å ikke la seg fascinere av designmulighetene. Vi, fra Freshideen -teamet, ønsker å dele vår lidenskap for designerputer med deg i dag. Vi gjør ikke bare dette fordi de dekorative putene er et rimelig alternativ for redesign av designet. Du kan helt endre tonen i designet ditt med bare en liten fargefarge og noen fine mønstre.

Vi håper du liker å se på eksemplene nedenfor!

Geometriske puter

Dette handler hovedsakelig om geostilen. Dette bringer oss umiddelbart til det første utvalgte bildet her …. Ett ord: det er så deilig! Det illustrerer absolutt skjønnheten i kombinasjonen av svart og hvitt.

Eller skal vi heller snakke om isfarger? Disse geometriske putene er sterke i sin enkelhet. For eksempel har Black Mini Stick Puter et utseende som er grundig moderne … litt av 80 -tallet er akkurat nå.

Dekorasjonsideer for hvert hjem

kaste puter deco ideer geometriske figurer

Den siste LIVING -samlingen inkluderer Maya -puten, som kan sees på bildet nedenfor, andre fra venstre. Egentlig skaper kasteputer en fest, ikke bare fra former, men også fra farger. Har du ikke råd til et nytt veggmaleri eller teppe for øyeblikket? Kast puter som denne vil også vekke rommet fantastisk.

Geometriske kasteputer

kaste puter deco ideer geometrisk

Stammestilen lever fortsatt godt og du kan oppleve den overalt på CB2. Valg som Janey Pillow kontrasterer fint med de minimalistiske geometriske mønstrene. Vi har sett så mange av disse i det siste. Sjansen er stor for at det å lage en skulptur av puter ikke er en dårlig måte å endre utseendet på hjemmet ditt.

Stripete og trekantede puter

kaste puter dekor ideer stue sofa puter

Stripete puter

Når det gjelder striper, kan du lage en helt ny serie med neonstripede puter med CB2. Ja, neon er fremdeles i live og ganske nyttig.

Earthy møter “day-glo” når han dimensjonerer. Dette tilbyr dekorative puter i farger som neongul, rød-oransje og grønn …

Neon -stripete kasteputer

kaste puter neon farger hjem ideer

Vi elsker det festlige utseendet på denne brodiserte ikat stripeputen fra Urban Outfitters. De teksturerte stripene viser en annen dimensjon av designet, tror du ikke? Ikke vær redd for å blande sammen stripene og kunstnerisk matche dem med hverandre, slik det ble gjort i rommet nedenfor.

Fargerike stripete puter til pynt

kaste puter deco ideer lenestol teppe stripete

Stripes møter geometriske mønstre i disse Crewel Stripes -putene fra West Elm. Dette er samtidig en kreativ underholdning og et motiv som virkelig skyter dekorasjonen din i mål. Og igjen: de tre fargepalettene tredobler også mulighetene i rommet ditt.

Stripet og geometrisk

kaste puter dekorasjon ideer stripete geometriske puter

Puter med marmormønster

Vi vet at marmor har vært supertrandy de siste dagene. Men vi fra friske ideer, som spesielt har likt dette materialet de siste årene, prioriterer generelt følgende serie dekorative puter.

Nedenfor ser vi eksempler fra LIVING. De presenterer den feirende vekkelsen og legger til en ekstra overraskende dose farger. Du kan velge mellom nyanser av rose, karri og støvblå. Slik kan du finne den riktige nyansen for plassen din.

Puter i marmor med mønster

kaste puter dekorasjoner med marmor mønster

Her er noen puter fra West Elm som vi allerede har presentert i flere innlegg.

Laget av marmor

puter i marmor

Og du har fremdeles ikke sett Society6 ,! Så du kommer til full glede. Artister tilbyr det beste av sine design, og du bestiller det beste av dem – puter, tepper, krus, grafikk, T -skjorter … Billig og absolutt moderne, Society6 tilbyr mange brukere med begrensede budsjetter gode muligheter. Her har vi noen puter fra Simona Sacchi.

Du kan besøke nettstedet deres, klikke på utskriften du liker, og deretter sjekke alternativene for kjøp av puter.

Simonas Sacchis marmor mønstret design

kaste puter art deco ideer

Har noen av dagens puter fanget oppmerksomheten din? Jeg er fortsatt glad i Simonas Sacchis marmormønsterde design. Det er så dekadent!