Når det gjelder multifunksjonelle dekorelementer innendørs og utendørs, er plantene den absolutte suksessen for helårsdekorasjon. Designelementene fungerer som et ekte blikkfang i hagen, i private husholdninger, i mange offentlige bygninger og restauranter og vekker interesse. På grunn av dette har de også fanget oppmerksomheten til designerverdenen. Plantepotter er nå tilgjengelige i svært uvanlige former, kan utføres i mange farger eller være monokrome og tilby oss mulige bruksområder. I denne artikkelen ønsker redaksjonen vår å se på de viktigste detaljene og innovasjonene i plantepotter for det kommende året sammen med deg.

Betongutseende – en bestselger i disse dager

La oss først begynne med det populære designet, nemlig betongutseendet. Denne typen design har vært en absolutt bestselger på markedet i nesten 2 år og ikke uten grunn. Betongplanterne er veldig slitesterke og er perfekte for innendørs og utendørs bruk. Etter at de første dekorative elementene av betong ble presentert, utarbeidet mange hageeiere ulike byggeprosjekter med betong. Du vil finne ut hvordan du kan lage dine egne planter og forskjellige figurer av betong her.

Betongplanker i forskjellige størrelser

planter ideer

Lag din egen planter

Hvis du foretrekker å lage dekorative elementer selv, er det flere materialer å velge mellom. I tillegg til betong er tre et av de foretrukne materialene som er veldig enkle å bearbeide og forme. Du trenger en treform og malingen, og deretter kan du tilpasse den til din egen smak.

Plantemaskinene med teksturer som du kan gravere selv er spesielt kreative og perfekte som gaveideer. Vær oppmerksom på treets kvalitet, for uten maling vil det være et mulig tap av farge etter en viss tid.

Gravering av teksturer selv – en trend i disse dager

tre og graveringstekstur

Hvor er det beste stedet å sette plantemaskinen??

Sammenlignet med en stor del av dekorelementene, har du ikke fritt valg i plasseringen av plantene. Selvfølgelig kan du plassere plantene hvor du vil, men du må også tenke på innendørsplanter. Det er lurt å plassere plantene direkte ved vinduet eller på vinduskarmen. Før du lager eller kjøper en planter selv, bør du ha en klar ide om stillingen. Ikke glem at lys er avgjørende for dine innendørs planter. Unngå definitivt mørke hjørner.

Lyset er avgjørende for alle planter

hvite gresskar

Stol på kreative former hvis du vil sette opp plantene på en kafé eller restaurant. På denne måten vil du tiltrekke mange nysgjerrige blikk veldig enkelt. Mange inngangspartier eller lobbyer er i dag dekorert med ekstra store planter, noe som skaper en innbydende atmosfære.

Store og kreative former skaper en innbydende atmosfære

store plante-potter

Dekorasjon er en viktig del av luksusinteriøret i dag. La deg inspirere av de mest moderne plantepottene på markedet og skap en personlig atmosfære hjemme.

gul fargekombinasjon  ideer til dekorasjon av tre  kombinasjon av tre og metall ideer-tips-planter kreative design flerfarget design