Selv om maten smaker godt, kommer den bare til sin rett med de riktige bordpyntene. Fordi farger og motiver kombineres i forskjellige design og får bordet og spisestuen til å se annerledes ut generelt. Vi har derfor utarbeidet en rik inspirasjon til borddekorasjon nedenfor, og vi håper du finner den mest passende løsningen for enhver anledning! Rustikk, minimalistisk, leken eller fargerik? Avhengig av anledning og sesong kan du bestemme dette i henhold til dine egne preferanser!

Dekorer bordet etter anledningen

dekorere bord friske aksenter planter blomstermønster

Velge riktig stil

Så mange forskjellige dekorasjoner som det er, jo mer mangfoldig og attraktiv er borddekorasjonene! Dette gir deg stor frihet til å eksperimentere med borddekorasjonene, til å uttrykke deg selv eller bare reflektere tendenser og naturfenomener. Så ofte er mindre mer på bordet!

Det er ikke et must å designe et overfylt bord. Ikke å bruke for mye dekorasjon gir deg muligheten til å være kreativ med farger og former.

Så du kan få bordet til å se veldig minimalistisk ut. Enkle og saklige dekorasjoner kan også være veldig fascinerende! Ikke gjør det helt uten dekorasjon! Farger og planter fra interiøret kan hentes og presenteres på bordet. Så hovedtrekkene i interiøret er beriket av borddekorasjonen. Geometriske objekter i svart eller hvitt er også perfekte for den minimalistiske dekorasjonen av et bord.

Hvis du derimot ønsker å oppnå en vakker skandinavisk eleganse, så vil du heller stole på enkle materialer og mange naturlige elementer. Elementer fra naturen som treplater som glassunderlegg eller skogplanter i moderne vaser krydrer den enkle borddekorasjonen fantastisk. Så eukalyptus er flott for formålet. Med små aksenter løsner du den funksjonelle borddekorasjonen perfekt!

Bord med et dramatisk utseende

dekorere bordfarge kontrasterer vakre blomster

Koordinere retter og tilbehør

bord dekorere servise chic farge elegante dekorere ideer

Bruk de riktige elementene til å lage et vakkert bilde

Borddekorasjonen din virker på en eller annen måte ufullstendig uten noen få komplementære elementer. Blomster er klassikere på hvert bord. Du kan alltid vurdere en frisk borddekorasjon, avhengig av sesongen selvfølgelig! Men ikke glem at vaser er flotte blikkfang på bordet selv uten blomster!

Duken er en viktig del av borddekorasjonen. For eksempel, hvis du ikke kan få nok av blomster, så skaff deg en duk med et slikt mønster. Ofte er imidlertid duken også en nøytral overflate for fat og pynt.

Ta med en frisk teft til spisebordet!

bord dekorere hvit grønn skurtresker

Kombiner rettene riktig! Dette er ofte en fin dekorasjon på selve bordet! For eksempel ser stablede tallerkener flott ut på høyre duk! De enkelte stykkene bør definitivt harmonisere med hverandre. Du kan også dekorere bestikket med et snor.

Serviettene spiller også en stor rolle på ethvert bord! Med den riktige modellen vil du oppnå ønsket mål. Heldigvis er det så mange foldemuligheter å velge mellom at vi er sikker på å finne den rette for deg! Laget av papir eller stoff og i forskjellige former som blader, sommerfugler og bestikklommer, er det noe for enhver smak og enhver anledning!

La kreativiteten gå fri når du pynter bordet!

bord dekorere retter fersken farge eksotiske elementer

Enkle mønstre kan også forårsake en følelse på spisebordet!

borddekorere servietstrimler av tøy

Fargene spiller en stor rolle

Det er bedre å bestemme fargen på borddekorasjonen i begynnelsen! Borddekorasjonen har innflytelse på stemningen og appetitten, så farger er av stor betydning. Du kan skape mer eleganse med mørkere farger, og hvis du ønsker å vekke appetitten til familiemedlemmer og gjester og gjøre humøret muntert, er blide, fargerike nyanser egnet. Lilla og grønn eller lyseblå og mintgrønn, for eksempel, er flotte fargekombinasjoner i dette tilfellet!

Pastellfarger er også en fin idé for moderne borddekorasjoner. Disse kan kombineres med moderne elementer og oppnå et fantastisk utseende!

Og når det gjelder riktig fargekombinasjon, passer antrasittservietter og hvite tallerkener fantastisk sammen! Mørke duker og hvite retter skaper også flotte fargekontraster.

Og hvis du bestemmer deg for å designe bordet i naturens farger, krydre det med små fargede aksenter!

Objektivitet og enkelhet fremkaller ekte fascinasjon!

dekorere et bord farger kombinere små aksenter

Borddekorasjon med minimalistiske trekk

bord dekorere farge kontrast grå servietter

Spesielle anledninger krever også spesiell dekorasjon! Sitt alltid på et pent dekket bord! Fordi det er slik du bestemmer atmosfæren til lunsj eller middag i store mengder. Og det gjør å spise og bli mer hyggelig! Unn deg en deilig lunsj eller middag og ha det hyggelig med familie og venner!

Mørkere nyanser får spisebordet til å fremstå mer elegant

bord dekorere mørke stilige deco ideer

Borddekorasjonene har innflytelse på stemningen!

bord dekorere fargede mønster blå glass

dekorere bordet med myke aksenter av rosa

dekorere bordhage fest ideer rustikk stil

bord dekorere grå duker

dekorere bordet bestemme grunnfargen

Borddekorasjoner kan være rustikke og samtidig så koselige!

dekorere bord trebord naturlig farge

dekorere bord rik blomsterdekorasjon sorte tallerkener

bord dekorere romantiske ideer lyse farger

bord dekorere rustikke ideer hagefest

dekorere bord rustikt spisebord ferske deco ideer

Gjør deg uten unødvendig borddekorasjon …

dekorere bordet ditt med stil

bord dekorere hvit duk friske grønne aksenter

bord dekorere hvite dukplanter friske

bord dekorere hvite duker grønne blader

dekorere et bord hage fest organisere frisk, selvfølgelig

Stol på naturligheten …

dekorere bord naturlig stil hage

bord dekorere røde striper

bord dekorere stilig fargetilbehør

dekorere bordet skape en julestemning

Lag en festlig stemning på bordet!

bord dekorere rikelig med deco -fargede møbler