i tråd med motetrender i 2014

Inspirerende mønstre som motetrender 2014

Vårkolleksjonene har vært på markedet i flere måneder nå. Enda lengre! De fleste forhandlere har allerede kjøpt sommersamlingene. På grunnlag av dette kan man allerede diskutere motetrendene i 2014.

Dagens artikkel er viet til tre trender som er de mest populære og nåværende. Ta en titt på bildene nedenfor og se om en eller flere ideer vil vekke nysgjerrigheten din. Jeg vil si en ting på forhånd: fokuset denne sesongen er på geometri!

diamant

Vi vet alle at de geometriske designene er supermoderne akkurat nå. Dette gjelder spesielt trekantmønstrene. Disse har utviklet seg over tid, og de er en del av større former. De oppsto da de trekantede formene ble kombinert og samlet.

Vær moderne

trekantmønstrede pute motetrender 2014

Her ser vi et putetrekk i metallic fra West Elm. Dette er et av de mest magiske funnene for meg. Blandingen av naturlige stoffer og solrike former er forførende. Egentlig er dette slett ikke overraskende med tanke på at putemønstrene er basert på kunstverket av den engelske designeren Sarah Campbell. Så flott glittereffekt!

Mettalic putetrekk

metallic mønstret kaste puter motetrender 2014

Igjen ser vi et samspill mellom trekanter og diamanter. Denne gangen pryder de selskapets Mountain Lake kastepute Ferm Living. Her er to grunner til at du bør elske denne typen mønstre: de lyse fargene og det faktum at de er håndtrykt.

2014 motetrender med trekanter og diamanter

diamantkastputer ideer for interiørdesign

Denne diamantbelagte moroa har også nådd teppet. Dette er takket være designerne som skapte verk som Marque Chindi Rug fra CB2. Blandingen av geometriske mønstre og volumer i frie former kan vises i forskjellige former. De kan vise en jordnær så vel som en moderne og trendy karakter.

Teppe i geometrisk mønster

geometrisk teppe diamante motetrender 2014

Pluss -tegnet

Skal vi nå snakke litt om pluss -tegnet? Det er vanskelig å avgjøre hvorfor akkurat denne typen design har blitt så populær. Men det er noe moderne med det, en slags symbolikk og tilknytning til popkunst! Eksemplet her ble gjort i blått og delvis i grønt. Det kan være kl CB2 kan anskaffes.

Plussskiltmønster

Plussskilt kaster puter mønster motetrender 2014

Du kan ikke sammenligne noe med effekten av den lyse røde mot en hvit bakgrunn. Denne puten med kors fra Etsy -butikken kalles “Klassisk av natur“Og viser et håndtrykt design. Den ble skapt gjennom blokkeringsteknologi for mote, som alltid fører til et stilig, ujevnt utseende.

Mote trender 2014 med kryssmønstre

kaste puter med røde korsmotiver

Ofte gjelder regelen “mindre er mer”. Nedenfor ser vi den dekorative puten til modellen “Reversible Black and Natural Cross Pop” av designeren Jonathan Adler. Materialet er bomull og viser en karakter fra 60 -tallet. Du kan snu den ene eller den andre siden som du vil.

Mote trender 2014 med karakter av 60 -tallet

Pluss -tegn kaster puter mønster trender 2014

 

Halvsirkelen

Noen kaller det også en halvmåne, noen – en halvsirkel, og det er også en rekke andre navn. Uansett hvordan du kaller det, er dette en sirkel som er kuttet i to. Den har en sentral posisjon i Half Moon -puten fra Etsy -butikken nedenfor. Den friske, men bisarre blå og hvite kombinasjonen er en perfekt variant for representasjon av geometriske stoffmønstre.

Mote trender 2014 med halvsirkler

kasteputer labmond motiver svart og hvitt

På det neste bildet ser vi et eksempel som har vært beregnet på utendørs bruk. Dette er Outdoor Wood Grain Crescent Puter fra West Elm. Den kombinerer forskjellige oransje nyanser med varme grå nyanser. Dette designet ble inspirert av mønstre fra midten av forrige århundre. Putene er værbestandige og er derfor ganske enkelt perfekte for utendørs bruk.

Design ideer for utendørs

utendørs kasteputer halvmåne motiver

Fest halvsirklene og vis dem med stolthet. Puten med de svarte halvsirklene fra fern Living feirer kraften i geometriske mønstre.

Enn si at den svart -hvite fargepaletten ikke kan gå ubemerket hen.

Svart og hvite kasteputer med halvsirkler

motetrender 2014 små puter halvmåne motiver

Halvsirkler kan finnes hele sesongen på fern Living. De vises på Inka -puten som vises her. Den er tilgjengelig i forskjellige varianter. Nedenfor ser du det i grått. Legg merke til hvordan halvsirklene kombineres med andre former som trekanter for å skape en geometrisk design. Dette er like bemerkelsesverdig som det er unikt.

Morsomt interiørdesign

halvsirkelmotiver kaster puter deign

Det er morsomt å se hvordan mønstrene som vises i dag utvikler seg over tid. Ofte er diamantmønstrene skapt som et resultat av en kombinasjon av trekanter som har blitt super populære i designverdenen. Halvsirkelen er en skarpere versjon av andre populære forbilder, for eksempel kamskjell. Har du andre ideer om hva som kommer til å bli fasjonabelt i stoffprøververdenen??