Feng Shui – grunnleggende regler og deres betydning for innredning

Den gamle kinesiske undervisningen i Feng Shui påvirker alle livsområder. Vi begynner med presentasjonen av de grunnleggende reglene i denne livsfilosofien i Fjernøsten. Så snakker vi om deres spesifikke bruk innen interiørdesign.

Alle som er interessert i Feng Shui vet at strømmen av Chi -energi og det harmoniske samspillet mellom de fem elementene – vann, tre, metall, jord og brann – er av grunnleggende betydning i våre liv. Dette gjelder alle livsområder, men Feng Shui lærer oss også hvordan vi kan oppnå indre balanse i husene våre.

Feng Shui bilder og inspirasjon

Feng Shui -bilder Buddha -statuen heldig sjarm positiv energi

Men la oss ta et skritt tilbake! Bak Feng Shui -undervisning er det en viss tro på måten vår verden fungerer på. Dette er basert på hensynet til visse prinsipper, og vi vil nå komme til disse.

Inviter den positive energien inn i ditt eget hjem

Feng Shui -bilder elvesteiner positiv energi

Feng Shui heldig sjarm

Feng Shui heldig sjarmerer positiv energi hjemme

Det er ingen tilfeldige møter

Det første prinsippet som Feng Shui er basert på er troen på at intet møte i denne verden er tilfeldig. Alle kommer inn i livet vårt som hjelpemiddel, undervisning osv. Alle støtter oss for å takle en bestemt situasjon eller for å se noe vesentlig.

Filosofien om Feng Shui -undervisning

Feng Shui -bilder bambusstein Buddha -statuen positiv energi

Alt skjer som det må være

Det andre prinsippet sier at alt som skjer er det eneste mulige i en bestemt situasjon. Ting kunne ikke ha skjedd ellers.

Denne uttalelsen gjelder selv de minste detaljene. Hver situasjon i livet vårt er helt riktig, selv om det provoserer våre livsprinsipper og vårt ego.

Denne uttalelsen skal ikke forstås på en fatalistisk måte. Vi burde bare se at ingen situasjon skjer uavhengig av oss. Tvert imot: det er en projeksjon av vår indre verden og kan bare endres med dette.

Hver situasjon i livet vårt er helt riktig

Feng Shui bilder trestatue heldig sjarm positiv energi

Alt starter når det må starte

Alt skjer i riktig øyeblikk – dette er det tredje prinsippet om Feng Shui. Det skjedde ikke for tidlig eller for sent. Alt begynner når vi er klare for begynnelsen.

Det som er over er over

Når noe tar slutt, hjelper det oss å komme videre med livet vårt. Vi bør alltid lære noe av enhver situasjon i livet og ta denne undervisningen med oss ​​og bruke den for vår videre utvikling.

Alt skjer i riktig øyeblikk

Feng Shui -bilder Innendørs planter og lykke sjarmerer positiv energi

Bak Feng Shui -undervisning er det en viss tro på måten vår verden fungerer på

Feng Shui -bilder og -symboler positiv energi

Symboler som bringer lykke til

Feng Shui myntbilder positiv energi heldig sjarm

Interiøret og Feng Shui -filosofien

Men hva har alt dette å gjøre med interiørdesign og Feng Shui -prinsipper? Og hvorfor er det så viktig i utgangspunktet at vi designer huset vårt på en bestemt måte, når “alt skjer som det måtte være”?

Feng Shui i interiørdesign

Feng Shui bilder romdesign positiv energi

De grunnleggende Feng Shui -reglene fratar oss ikke friheten til å forstå eller ignorere livets lære.

Designprinsippene til Feng Shui hjelper oss med å gjenspeile forholdet mellom vår indre og ytre verden, samt å forbedre vår oppfatning av den dype meningen med livet.

Lag en harmonisk livsstil!

Feng Shui rom innredning ideer heldig sjarm positiv energi

Farger og former spiller en viktig rolle i dette

Feng Shui -stuen viser positiv energi

Så hvis du setter opp hjemmet ditt slik at mer rikdom flyter inn i livet ditt, må du være forberedt på at det ikke skjer slik du opprinnelig så det for deg.

Sett opp hjemmekontoret i henhold til Feng Shui

Hjemmekontor feng shui bilder innendørs planter positiv energi

Det kan være at takket være riktig Feng Shui -arrangement og hjemmemøbler, overlever vi kritiske øyeblikk som lærer oss hvorfor rikdom faller fra oss. Når vi forstår den dypere meningen med det hele, skjer alt mer jevnt i livet.

Bambus som et husplante

Feng Shui bilder innendørs planter bambus positiv energi

Avslappet atmosfære på badet

Feng shui -bilder på badet positiv energi

Du finner flere inspirerende Feng Shui -bilder nedenfor

Feng Shui bilder harmoni heldig sjarm positiv energiFeng Shui bilder positiv energi Feng Shui undervisningFeng Shui -bilder elefantstatue heldig sjarm positiv energi Feng Shui bilder vinduer med dekorative energier Feng Shui viser sukkulenter og krystaller positiv energiFeng Shui bilder stueplanter lys positiv energi Feng Shui viser innendørs planter positiv energi Feng Shui bilder innendørs planter positive energi vegghyller Feng Shui bilder innendørs planter terrasse design positiv energi Feng Shui hage bilder hageplanter positiv energi Feng Shui hage vannkilde heldig sjarm positiv energiFeng Shui bilder hagedesign med stein energiFeng Shui terrasse vertikal hage positiv energi