gardiner og gardiner ideer og eksempler vindusdekorasjon

Gardin opp – for frisk vindusdekorasjon

Nesten alle har lange stoffskjerf fra møbelbutikken som henger foran vinduet! Det trenger ikke alltid å være de samme gardinene, som ofte blir møysommelig vasket og møysommelig stryket, som dingler på gulvet som støvfangere og er vanskelige å feste.

Det er mye mer praktisk og fremfor alt flere individuelle alternativer til gardiner. Disse pynter ikke bare vinduet, de er til og med små kreative kunstverk som ingen andre har hjemme. Krydre vindusdekorasjonen din med de friske ideene vi presenterer for deg.

Vindusdekorasjonsideer

Gardiner og gardiner Grønn vindusdekorasjon

Plisségardiner: Fargerike stoffer med en forskjell

Ingen tvil om det: tekstiler av alle slag gir komfort til dine egne fire vegger. Men ikke alle stoffgardiner er like. Hva med en plisségardin, en persienne laget av stoff presset inn i folder? Disse er i nesten alle tenkelige farger og til og med med forskjellige mønstre fra leverandører som f.eks http://www.plissee-spezi.de/ tilgjengelig. Plisségardinen kan tilpasses spesielt møblene og, takket være den enkle monteringen, til det respektive vinduet.

rosa gardiner vindusdekorasjon ugjennomsiktige gardiner og gardiner

En annen måte å bruke stoff til vindusdekorasjon er med romerske persienner. Et panel av stoff som kan låses i forskjellige høyder pryder bredden på vinduet. Romerske persienner kan også enkelt sys av ditt favorittstoff selv. Sammen med matchende dekorasjoner av stearinlys og vaser i vinduskarmen er plisségardiner og romerske persienner et absolutt blikkfang på vinduet.

vindusdekorasjon ferdige gardiner med krøllbånd olivengrønt

Av bordet: blonder

Har du alltid lurt på hva du skal gjøre med blondedukene fra bestemors arv? Bruk dem til din nye vindusdekorasjon! Enten det bare er farget i hvitt eller farget i lyse farger – hvis du kan syr de enkelte doilies sammen og heng den på en enkel gardinstang, dette skaper et nostalgisk gardin av en spesiell art.

Hekle gardiner ombre stil hvit blå vindusdekorasjon

Fang lys med glaskrystaller

Men du kan også klare deg uten stoffer: Få rundt et dusin glasskrystaller i forskjellige former og farger fra håndverksbutikken. Disse henges på et vakkert silkebånd i forskjellige høyder foran vinduet. Så når solen skinner gjennom, dukker de opp flotte lysspill i leiligheten. Ingen gardiner kan gjøre det!

Hjemmelagde ting fra papir

Sammen med barna kan du lage fargerike blomsterkranser som du fester på langs eller over foran vinduet. For å gjøre dette, klipp ut blomsterformer fra forskjellige ark med byggepapir og lim dem på begge sider av et bånd. Flere blomsterbånd kan da enkelt erstatte et gardin. Tips: I påsken kan du henge opp påskeeggkranser i stedet for blomster, og i julen kan du henge opp gran -kranser.

vindusdekorasjon selv lag diy -prosjekter gardiner og gardiner

Enda mer kan lages av papir: Hvis du skriver ut favorittbildene dine fra ferien på gjennomsiktig papir, kan du også gjøre en flott erstatning for gardiner. Hvis du for eksempel kutter papiret i en firkantet form og henger det ved siden av hverandre på et tynt ståltau med vakre klesklyper, lager du et ekstraordinært halvgardin.