Interiørdesign lekerom barn fargerike møbler originale dekoridéerForbedre din egen leilighet med de enkleste midler – slik fungerer det!

Enten ung eller gammel, student eller pensjonist: Sannsynligvis avslører ingen andre steder så mye om personlighet og indre behov som ens egen leilighet. Men hvordan skal drømmen om et kreativt hjem mellom jobb, barnehage og hobbyer realiseres?

Tross alt er det ofte ikke nok tid til innredning og besøk i populære møbelbutikker kan raskt forårsake frustrasjon. Men ikke bekymre deg: kreativitet og initiativ kan hjelpe her – uten store anstrengelser!

Iøynefallende: gamle møbler, tekstiler og pyntegjenstander

 Kreative og originale dekorasjonsideer

lekerom interiør fargerike tremøbler originale dekorasjonsideer

Det trenger ikke alltid å være den dyre interiørdesigneren. Små endringer er ofte nok til å forvandle din egen leilighet til et fristed for fred og avslapning. Hva med for eksempel et nytt malingsstrøk til ditt gamle spisebord? Ved hjelp av kommersielt tilgjengelig tavellakk kan ikke bare flere tiår gamle riper og vannflekker repareres – overflaten som er behandlet med den kan også bli en gjenbrukbar tegneplate for dine egne barn. Lakken kan enkelt påføres med en malerulle eller pensel. Etter at lakken er påført på tvers minst tre ganger, er den bearbeidede overflaten klar til bruk.

bokhyller malt hvite klassiske deco ideer originale dekorasjonsideer

Et annet eksempel på kreative levende ideer er å friske opp den kjedelige bokhyllen: BILLY, KILBY & Co. er blant de vanligste, men også mest kjedelige møblene. Men kreativitet kan også hjelpe her: De selvmonterte skapene kan brukes variabelt ved hjelp av et bånd laget av strukket stoff, som kan flyttes til et hvilket som helst sted på hyllen når stemningen tar deg.

bilderamme gammelt tre utslitt DIY sjøtema

Kreative og originale dekorasjonsideer forskjønner hvert boareal

Det trenger ikke alltid å være mye innsats: Noen ganger er selv små dekorasjonsideer nok til å forandre ditt eget hjem til det bedre. Hva med for eksempel en egendesignet fotoramme? For dette kan du male kommersielt tilgjengelige bilderammer med din egen favorittfarge, pynte dem med knapper og fjær og bruke dem som et uvanlig møbleringsmiddel – for eksempel i stedet for sifre på kjøkkenklokken hjemme. Interiøret i dine egne fire vegger trenger ikke å være begrenset til de vanlige elementene. Hva med uvanlige dekorative flasker som kan brukes som elegante bokstøtter eller telysglass, for eksempel? Hyggelig og rimelig Det er dekorative flasker her. Men også forskjellige gamle parfymeflasker i forskjellige former, farger og størrelser kan skape et fantastisk originalt blikkfang. Hobbydesignere kan finne mange andre ideer på Internett som kan implementeres med liten innsats.

parfyme flaske deco flaske aromaer durf vakker