levende ideer dekor ideer stue møbler veggdesign

Kule og rimelige dekorasjonsideer

Trenger du ideer som vil friske opp huset ditt om våren? Snu deretter tilbake fra de store shoppingområdene og dra til loppemarkedet i nærheten av deg.

Med kreativitet og litt innsats vil du ende opp med et hus som ganske enkelt gjenspeiler din personlighet umiskjennelig.

Du trenger ikke bruke mye penger heller.

Dypp vintage flasker i hvit maling

deco ideas stue møblering living ideas sofa sofabord

Det er så enkelt, men så vakkert på samme tid! Små glassflasker er enkle å finne i mange vintagebutikker. Klart eller blått glass ville fungere like bra. Dypp en liten mengde hvit maling i hver flaske, vipp og vri til du får det utseendet du ønsker. La disse tørke helt før du bruker dem. De vil sannsynligvis være fine nok for din smak, men du kan fortsatt fylle dem med tørre eller friske blomster. Du må under ingen omstendigheter drikke av det!

Unn deg et elegant landlig design i bakgården

deco ideer hage ideer hagemøbler sittegruppe design

Gamle, værete dobbeltsengerammer, ryggstoler og stoler kan veldig ofte bli funnet superbillige. De som er vanskelige å bruke hjemme, kan se flotte ut i bakgården. Legg nye puter på de gamle setene, bruk fargede tekstiler etter din smak!

Lag unike lys fra gamle fiskenett

kreative levende ideer dekorasjonsideer lyser opp ideer om fiske garn

Lysene her ble laget av talentfulle fagfolk. Men det betyr ikke at du ikke kan prøve dine håndverkskunnskaper. Få et sett med lys fra tilbehørsbutikken, og legg til et siste nett. Bare sørg for at rammen er festet og stå i passende avstand fra lyspærene.

Lag et vintage -utseende med de malte bordbenene eller stripene

kreative leve ideer dekor ideer levende ideer stue sofa

Det samme som en gang var som gammelt, brukt tre i en bruktbutikk, kan se super elegant ut med den friske hvite fargen. På samme måte ville det skje med et bord med en fin form som opprinnelig var en forferdelig farge. En av dem har blitt omgjort i dette rommet, og se nå på eventyrresultatet! Du kan gjøre det samme på en helg!

Bruk et kort fra skolen som et vintageomslag for TV -en

kreative levende ideer deco ideer verdenskart retro stil

Leter du etter en kreativ måte å dekke over den store sorte boksen når du ikke ser på TV? Prøv å henge et slikt kort foran det, som du kan rulle opp eller åpne etter behov. Du kan gjøre dette med et trekk i ledningen!

Puss stolene med lin og blå jeans

deco ideer stue møbler møbler ideer peis sofa lenestol

Her ser vi en annen idé fra den samme kreative huseieren i Portland. Her har vi å gjøre med et billig polstermateriale. Lagre familiens gamle jeans i stedet for å kaste dem. Alternativt kan du kjøpe dem i bruktbutikker. I kaffebaren kan du be om lin!

Bruk gamle postkasser som oppbevaringsrom

sette opp kjøkken lagringsplass ideer levende ideer deco postkasse

Hvis disse henger på veggen i stedet for å bli montert, utgjør en rekke av disse typer lagringsenheter veldig originale. Heng disse på kjøkkenet og bruk plassen innendørs. Du kan plassere en i inngangen for å sortere utgående og innkommende e -post.

Ta en gammel dør i bruk

deco ideer stue veggdesign vintage gammel tredør

På sin særegne måte gjør den gamle døren, som ble utført i en vakker nyanse, et fantastisk kunstverk. Du kan trekke en tråd mellom åpningene der det en gang var glass og bruke den som et meldingssenter.

Heng en gruppe med forskjellige typer speil

spisestue spisestue dekor ideer veggdesign med speil

Finner du ikke riktig speil for rommet ditt? Lag deretter en samling vintage speil. Heng disse sammen, så ser de ut som de alltid var ment for hverandre, selv om de har forskjellige overflater.

Heng spesielle pappesker for trening på veggen

spisestue spisestue dekor ideer veggdesign

Noe som dette kan også tjene som en bisarr og subversiv kunstinstallasjon. Velg enkle rammer for det! Et slikt arbeid vil ta en betydelig del av veggplassen og vil tjene som en fantastisk start på samtaler. 

Å fylle Åpne barhyllene med gamle bleke puter

veggdesign vegghyller laget av trekasser levende ideer

Arrangementet av de gamle lamellputer er spesielt tiltalende. Heng disse bak baren eller over kjøkkenbenken. Disse hyllene fungerer som en landlig arbeidsflate for dine beste flasker og et utvalg glass.

Konverter en gummikule til en lampe

dekor ideer stue gulv lampe lage DIY ideer

Hvis du bruker kabelsettet fra maskinvarebutikken, kan du konvertere vintage lampen til et unikt verk. Hvis du ikke er komfortabel med dette, kan du be en elektriker om å installere det for deg.

Teaterstoler ved siden av spisebordet

spisestue spisebord stoler dekorasjon ideer

Gamle metall- og teaterstoler, som kommer i rekker, fungerer som et morsomt alternativ til benkestolene ved spisebordet. Og fordi setene må brettes ut, kan du lene dem mot veggen. Så du har noe klart for uventede gjester!