Som kreative og fantasifulle innbyggere blir vi bedt om å brette opp ermene og komme i gang for å kunne gi hvert rom og leilighet sitt eget personlige preg. Med mange dekorative gjenstander, mye forskjellig tilbehør og co, kan du skape en stilig atmosfære og et koselig og hjemmekoselig hjem.

Fargespillet er imidlertid svært viktig i interiørdesignen og utformingen av de fire veggene. Fordi ved hjelp av forskjellige fargekombinasjoner som fint kan koordineres i alle rom, skinner hvert hjem på en veldig individuell og unik måte. Uansett om det er stoffvalg for puter, gardiner, sofatrekk og stolputer og mye mer. Det viktige er harmonien som kan skapes gjennom det riktige stoffvalget, og bare dette ensartede, koordinerte visuelle bildet gir hvert hjem prikken over i’en..

hygge møblert stue med dekorative tekstiler

Varme tekstiler til vinteren

De som vil gjøre seg veldig komfortable i sofaen, leter etter varme og trygghet. Spesielt i de kalde høst- og vintermånedene. Folk liker å kose seg og krølle seg sammen i et koselig, varmt teppe med et glass varm te eller kaffe, en god bok eller favorittserien. Og her bør du ta hensyn til egenskapene til det respektive stoffet når du planlegger å lage et teppe selv. Fordi oppvarmingsegenskaper selvfølgelig er spesielt etterspurt og foretrukket. Ny ull og bomull varmes ganske godt, men har den ulempen at de ikke alltid er veldig myke og myke. Fleece er for eksempel mye mer behagelig på huden. Og her kan du gå stille uten å nøle Fleecestoff for varme puter og tepper Å falle tilbake på.

Fordi fleece er kjent for å ha denne spesielle evnen til å oppnå en ekstremt oppvarmende funksjon ved kontakt. Forresten, puter kan kuttes sammen ganske enkelt fra fleece. Selve stoffet kan enkelt skilles og settes sammen igjen. Sømmene kan senere skjules i putenes ticking og er derfor relativt små og ikke for massive og tykke. Å sy i glidelåser er enkelt med fleece, og det er enkelt å vaske putetrekkene med enkle pleieprogrammer. Og fleecetepper er veldig enkle å lage og kommer i alle fargekombinasjoner og størrelser eller former.

møblere soverom med dekorative tekstiler

Skinn med dekorative stoffer

Alle som erklærer seg for å være hjemmedekoratør og interiørarkitekt, bør informere seg i god tid om materialets egenskaper og brukervennlighet. Ikke alle tekstiler har de samme egenskapene og holder tappert under tung bruk, for eksempel stolputer og sofatrekk. Dekorative stoffer av alle slag kan imidlertid fylle ethvert rom med glans og en følelse av velvære, og oppgraderingen av ethvert rom kan oppnås ganske enkelt ved å introdusere og behandle dekorative stoffer. De dekorative og unike tekstilene, som man kan falle tilbake på og velge i dag, finnes i hele stua, fra gangen, til soverommet, til kjøkkenet, i stua og på barnerommet.

Som sofakast, som duk i spisestuen, matchende stoltrekk eller puter. Eller som et dekorativt gardin på soverommet eller stua. Mønstrene og fargene til de enkelte dekorative stoffene bestemmer det totale resultatet av utsmykningen gjennom dem. Og jo mer sammenhengende og koordinert hele atmosfæren er, desto bedre er den samlede pakken som sådan.

sengetøy i fleece varmt

Leker med farger

"Er det kunst?" Å følge opp dette spørsmålet fra noen gjester og besøkende når du har gitt fantasien frie tøyler når du møblerer din egen leilighet er helt unødvendig. Fordi de som overdådig fyller sitt hjem med dekorative stoffer og co. Og har trukket på hele fargespekteret som er tilgjengelig, skaper faktisk en slags kunst i sitt eget hjem. Tross alt har du allerede behandlet de kommende møblene og utstyret og fått den ene eller den andre tanken på hvordan det hele skulle se ut til slutt.

flotte møbleringsideer med dekorative stoffer

Å leke med farger er ikke forkastelig og stimulerer sansene. Vennlige, lyse og intense farger antyder en slags livlighet og livlighet hos betrakteren og slipper vårfeber. Fordi farger som lys, limegrønn, knallgul eller til og med sterk rød sørger for godt humør. Et fargespill som smelter inn i hverandre er spesielt fordelaktig når du designer sofaer og gardiner. Fordi hvert rom kan være så fargerikt og kanskje virke forvirrende når du avslutter fargene i gardinene og skjerfene foran vinduene med putene på sofaen eller selve sofadekselet. Den røde tråden om ensartethet blir da noen ganger gitt til tross for forskjellige farger og er åpenbar for enhver seer.

     Innred stuen med dekorative tekstiler