interiørdesign stor plass glassskillevegg personvernskjerm

Ekstraordinære designideer

Husker du papirsnøflakene du lagde som barn? Du brettet et stykke papir til en firkant og kuttet ujevne former ut av det. Da du åpnet det, dukket det opp en overraskende vakker form foran deg.

Sammenstillingen av positivt og negativt rom skapte et dramatisk samspill mellom solid og gjennomsiktig, åpent og lukket. Mens snøfnuggene i papiret har forskjønnet klasserommet ditt, kan en voksen form for dette brukes i arkitekturen i hjemmet ditt. Trapp, ytre skall, tak og dører er bare noen få elementer som disse utskårne formene kan innarbeides fantastisk i.

Fet eller uregjerlig, stor eller liten, ferdig eller laget etter mål, utvalget av mønstre er veldig stort.

Metall og tre kan brukes hvor som helst i interiørdesign

metall og tre kombinerer design

Metall og tre er blant de mest brukte materialene, og mønstrene er inkorporert i dem ved forskjellige metoder.

Du kan slå hull i metallskinnene ved hjelp av ferdige mønstre i standardstørrelser. Dette er det som er kjent som stansing. Vannstråle og laserskjæring er andre mulige metoder som også fungerer veldig annerledes. Prisene varierer fordi du er avhengig av materialet, tykkelsen, utformingen og tilpasningsevnen som kan være annerledes.

Ytre ark

Det moderne utvendige metallplaten som ble vist her ble opprettet av Cor-Ten-selskapet. Det er en forvitret legering i rustfritt stål, som bidrar til et rustent utseende når det utsettes for ytre forhold. De lekne, vannstråleskårne sirkulære mønstrene ble festet til paneler, som igjen ble festet til rør laget av mykt rustfritt stål. Nivåene av porøsitet og private endringer har fullstendig forandret huset, med fokus på folks behov.

Ytre ark

Dekorer vinduer med metall og tre

Her har vi et annet eksempel på utvendig plater laget av Aamodt / Plumb arkitekter. Den består av tynne aluminiumsplater, som gir dette strandhuset et ekstremt figurativt utseende.

For å lage vann-jet kuttemønstre, jobbet arkitektene med internasjonale grafiske designere TwoPoints og Kansas City, Missouri, og produsentene A. Zahner & Selskapet jobbet.

Plumb sier at aluminiumet kom inn fordi det går bra med kystatmosfæren. Dette materialet er også ganske billig.

Trapp

Mashrabiya veggskjermer er kjent fra Sentral -Asia og har blitt brukt der siden middelalderen. Her har vi å gjøre med svært dekorative gitterverk, hvorfra mange geometriske former oppstår. Tradisjonelt er de laget av tre eller smijern og installert på vinduer slik at de filtrerer lyset og beskytter det private området samtidig.

Mashrabiya inspirert trapp

trapp design metall og tre

Her ser vi en mashrabiya -inspirert trapp. Det skiller trappene fra resten av huset. Samtidig fungerer den som en visuell barriere, og likevel sikrer den til en viss grad åpenhet. Det komplekse geometriske mønsteret er et punktum for det ellers begrensede rommet.

Trapp med blomstermønster

vindeltrapp interiørdesign metall tre

I motsetning til rekkverkene fra forrige eksempel, er det vannstråleformede blomstermønsteret vist her i det frittstående området i denne livlige trappen.

Gjennomsiktig trapp med metall og tre

moderne trapper med metall og tre

Dette transparente elementet fra interiøret lukker her prefabrikkerte gjerdekonstruksjoner i rustfritt stål og sikrer et sublimt utseende. John DeForest fra DeForest Architects sier at den største utfordringen er å bestemme riktig mengde flette.

Dørdesign

skilleveggdesign ideer tre og metall

Dører

Etter min mening er disse skyvedørene av Richard Ziegler Architects mer interessante og mer strukturelle enn vanlige tredører. De ble laget av prefabrikkerte, laserskårne paneler fra Richelieu Hardware.

Garasjeportdesign laget av metall og tre

designideer husbygg garasje

Den lineære perforerte utformingen av garasjeporten i rustfritt stål gjør dette huset til landemerket i nabolaget. Hullene i garasjen leder lyset og gir dermed en animert teaterforestilling.

Veggskjerm av metall og tre

interiørdesign ideer metall og tre

Veggskjermer

Noen ganger kan åpne planløsninger være blanke og meningsløse. Du kan skille de forskjellige områdene ved å kjempe. Den jevne overgangen mellom dem er bevart.

I dette eksemplet har Saniee Architects brukt en prefabrikert konstruksjon i rustfritt stål. Mest av alt liker arkitekten Mahdad Saniee rustfritt stål som er lettstelt. Men vær forsiktig, fordi meshpanelene kan bli for bølgete hvis området er for stort.

 Gjerde design ideer

gjerde design ideer planter hage

I motsetning til den typiske kjedeleddet til tregjerdet, ble dette gjerdet laget av lavkarbonstål. Det viser bisarre perforerte utskjæringer i form av fugler.

Design ideer for peis

peis design ideer tre og metall

Brannkasser med metall og tre

Her ser vi et design av Antonio Martins Interior Design. Profab Metal Designs talent har blitt brukt til dette og varmvalsede stålprodukter har blitt brukt. Tre rader med lineære perforeringer på forsiden av feiringsstedet fungerer som liten dekorasjon.

Jernfletter under glasset

dekorative møbler ideer tregulv glass

gulv

Ikke glem bakken! Peace Design installerte tynne glasspaneler og store jernmasker i dette huset i Montana. De fungerer som rustikke himmellys som belyser vinkjelleren nedenfor.

Bargitter

interessante takbjelker metallelementer

Samtidig viser denne ombygde låven redesignede barer, som fungerer som en bro til neste etasje. Det er veldig repeterende, mønstrene ser ikke overdrevne ut, men er i harmoni med trekonstruksjonene.

Design et dekorativt tak

lage et tak noen få nivåer med ornamenter

Dekke

Dette undertaket består av en serie esker laget av Koto -tre. Den tilfeldige perforeringen av trepanelene gir akustisk og diffus belysning som dekker behovene til hele rommet.