innredning ideer stue moderne møbler sofaer

Innredning av ideer i eklektisk stil

Er du en av de som ofte lurer på hva eklektisisme egentlig representerer? Vi i Freshideen har også ofte behandlet temaet på grunnlag av flere levende ideer.

La oss starte med en definisjon og deretter forklare den mer detaljert ved hjelp av et eksempel?

Eklektiske møbler skaper en wow -faktor

dekorere ideer stue dekorativt tak

Det eklektiske, enten det er møbler eller Innredning ideer i interiørdesign er et eksperiment. I dette gir objektene en ny mening som vanligvis ikke er typisk for dem. Du blander forskjellige stiler og kombinerer veldig dristig tekstur og nyanser.

Grønne stoler

kule interiørdesign ideer stue grønne stoler

Det kan være en helt uventet måte å arbeide tradisjonelle møbler på. For eksempel kan du lage en helt klassisk lenestol i en helt garish nyanse. Videre kan man i et slikt tilfelle se et uventet, absolutt tidsriktig ornament.

Unike møbler

dekorere ideer stue dekorative møbler

Sammenkoblingen av klassisk og samtidsstil er et perfekt eksempel på eklektisisme: På den ene siden kan disse levende ideene tolkes som et forsøk på å bygge bro over tidsgapet. Videre ønsker man å skape en helt ny, superoriginell stil i boliginnredningen gjennom en slik blanding.

Eklektiske møbler er bare alltid uvanlige og lystige. Man kan realisere de mest vågale drømmene innen interiørdesign gjennom denne stilen.

Eklektiske møbler i interiørdesign

innredning ideer stue moderne skulpturer

Ofte er alt man trenger å gjøre for å oppnå et eklektisk utseende å velge en uvanlig finish. Kompliserte skjemaer er ikke for store bekymringer.

Sett opp et eklektisk soverom

møbler ideer soverom himmelseng bod

Møblene i eklektisk stil er unike av en enkel grunn: det er lett å krysse grensene for en stil. Noen ganger må du bare legge til noe i en stil som er atypisk for det.

Wow effekt

dekorere ideer stue dekorative møbler lenestol

Du trenger ikke alltid å oppnå “wow” -effekten med eklektiske levende ideer. Men du må sørge for en overraskelse. Men dette kan også bare oppnås med et minimalistisk møbel i en klassisk og frodig design.

kule møbler-ideer-stue-fargerike lenestoler

Eller du kan velge en uvanlig form for et møbel. Du kan se et slikt eksempel på bildet. Glassmøblene har fått en uvanlig form. Så dette ble en uvanlig variant av industriell design.

Uvanlige former og ideer for interiørdesign

kule møbler ideer dekorativt veggdesign speil

Så begrepet å huske i forhold til eklektisisme er innovasjon. Lurer fortsatt på hvorfor det skal være det? Det er knyttet til verdensdesign. Du blander materialer, nyanser, tradisjoner. Det er derfor det skal kalles det.

Innovasjoner innen interiørdesign

møbler ideer stue sofabord