hagedesign ideer design hageplanter blomster hagestier

 Forbedre hagen – vakre ideer til hagedesign som inspirerer

Feng Shui – er dette en sannhet eller en fantasi? Ifølge vår observasjon er de fleste veldig fornøyd når Feng Shui blir nevnt. Rekkefølgen som denne undervisningen bringer med seg, er praktisk talt fra alle perspektiver, og du føler deg trygg i atmosfæren.

Hagen og utformingen er intet unntak.

Vannet i hagen virker beroligende

forskjønne hagevannplanter hagestier

Den ideelle formen

La oss starte med hvordan du kan bruke Feng Shui til å lage formen på hage forskjønne kan. Det ville være ideelt hvis formen var rektangulær eller firkantet. I tillegg må du ikke tillate store ulikheter. Det hele har to hovedaspekter. Først trenger du fysisk styrke for å gjøre overflaten jevn og jevn. I tillegg kreves det noen andre ferdigheter for å oppnå en rett form. En veldig vanlig tilnærming er å markere et rektangel med trær.

Vær forsiktig med formen på hagen din

hagedesign ideer romslig hage frisk

Kjør ut de onde ånder

Kineserne mener at det bare er en rett vei for onde ånder å løpe fri. Derfor prøver de å lage terskler ved hjelp av grønne bokser og andre metoder.

Den slangelignende banen er veldig typisk i Kina av samme grunn

forskjønne hage hagestier planter hus fasade murstein

Sonen for visdom

Du kan også forskjønne og forbedre hagen din ved å etablere det som kalles visdomsonen. Dette skal være til venstre for inngangen i hjørnet. Dette er det mest fredelige og kontemplative stedet du kan finne. Samtidig må du gjøre mye for å skjule deg selv for øynene til folk som går forbi.

Fordi du må være alene og reflektere mens du ser på naturen

hage forskjønne utemøbler planter trær

Møblene som er å foretrekke på dette tidspunktet, skal være så komfortable som mulig. Du må også bidra til avslapning. Vurder også de lyse fargene. Rødt, gult og oransje skaper harmoni og godt humør.

Mer qi -energi

Du kan også bruke Feng Shui -midler når du forskjønner hagen din i år, slik at du kan integrere mer Qi -energi hjemme. Dette fungerer best med en utendørs vannkilde. Det bør være naturlig eller menneskeskapt. Et slikt arrangement i hagen kan fremfor alt fremme positiv utvikling i livet ditt. For at det skal fungere godt, bør du imidlertid sørge for at det er rent og klart.

Av estetiske og praktiske årsaker er forhagen det rette stedet å bygge og vedlikeholde en vannkilde

hagedesign ideer Feng Shui vann

Det sentrale området

Ikke bare sentrum av hagen, men et torg som er plassert der, er sonen for helse og vitalitet på gårdsplassen. Mange energistrømmer samler seg der. Alt samles på ett sted som eieren av huset kan trekke fra. Jo færre forviklinger det er mellom dette stedet og huset, jo lettere vil strømmen av energi strømme til eieren. Innredningen med mange flotte blomster og gress i dette området er veldig rasjonell. Man bør også fremme energistrømmen ved lett å lede veier dit.

Design din egen hage riktig i henhold til Feng Shui -undervisningen

ideer til hagedesign Feng Shui

Barneområde

Når det gjelder å forskjønne hagen i kombinasjon med Feng Shui, må heller ikke barneområdet ignoreres. Fordi ifølge denne undervisningen er dette den mest aktive og dynamiske posisjonen på dette området. Det burde være mye latter og livsglede her. Selve jorden må være fylt med friskhet og positivisme. Alle slags lekefasiliteter som kan bidra til dette må integreres i barnehjørnet.

Elegant hage som har et harmonisk utseende

forskjønne hagemøbler planter buketter

Gjør hagen romslig

hage forskjønne kule utemøbler komfortabelt moderne

Beherske elementet av brann

I det lengste hjørnet fra sentrum og på en akse med det sentrale området bør det berømmelsesområdet som er i elementet av brann. Du kan ikke finne et bedre sted for peis eller brann. Innføring av røde farger ville ha en veldig gunstig effekt her. Røde roser og Berberis ville være en fantastisk løsning. Det viktige her er ikke å bruke leire som materiale. Fordi leire er et tegn på jorden og vil slukke flammen til familie kjærlighet.

Friske ideer for den lille hagen

forskjønne hagegulvfliser planter dekorere ideer

Lag et vakkert hageutseende

hagedesign ideer utvendig design planter

Gjør forhagen stilig

forskjønne hagen grønn plen krydre husfasaden

Kombiner steiner og planter i hagen

hagedesign ideer liten hagedesign Feng Shui

Velg passende planter for hagen

ideer til hagedesign Feng Shui -planter

Frisk hagedesign med gulvfliser

Forskjønne hagen ved å plante store gulvfliser