Når sommeren kommer, setter du opp en andre stue utenfor. Komfortable hagemøbler, vakre dekorasjoner og selvfølgelig et matchende teppe: det er det du trenger for et behagelig opphold i hagen eller på balkongen om sommeren. Et rundt utendørs teppe kan gjøre mye for at du skal føle deg komfortabel i ditt eget uteområde. Fordi det ikke bare fullfører atmosfæren, men også gir en følelse av harmoni med det. Hagetappene er laget for utendørs bruk og har en vesentlig forskjell når det gjelder materiale sammenlignet med de vanlige innendørs teppene. I det følgende vil du finne ut hva du bør vurdere når du integrerer et rundt utendørs teppe.

Rundt utendørs teppe for den koselige sittegruppen i hagen

runde utendørs tepper skape et koselig sittegruppe

Gjør utsiden hjemmekoselig – så ikke glem teppet!

Innvendig gjør teppene atmosfæren hyggelig og koselig, utenfor er de hovedsakelig lagt for å krydre hagen og balkongen. Men de formidler også en uunnværlig kos til utsiden. Det de også tar med seg inn i utendørsstuen er en boks med livlighet.

I tillegg er utendørsteppene et obligatorisk element i hagesesongen. Imidlertid inviterer en vakkert designet hage eller balkong deg til å dvele i friluft lenge. Du kan slappe av og nyte de varme dagene i ditt eget uteområde eller organisere en flott grill- eller cocktailfest.

Utendørstepper er et stilig alternativ til kunstgress. De mangfoldige designene og fargekombinasjonene de opptrer i, gjør dem til et uunnværlig element i utformingen av uteområdet. De skaper det perfekte grunnlaget for en vakker hage eller en innbydende terrasse. De gjør også overflaten mye mer behagelig og skjemmer bort føttene våre. Det mangefasetterte utvalget av farger og mønstre gjør det mulig å finne det rette hagetapet for deg selv.

Vurder et fargerikt rundt teppe når du designer uteområdet

rundt utendørs teppe vakker farge friskt pust

Et rundt utendørs teppe passer i nesten alle utendørsområder

Med det store utvalget av modeller og mønstre er runde tepper spesielt egnet for utendørs bruk. Det er noe med runde tepper. De ser elegante ut som ingen andre tepper. Runde tepper er ypperlige for forfriskende balkonger og terrasser. Men du kan også legge dem på kunstgresset eller ved siden av bassenget. De kommer til sin rett når du bruker dem til å fullføre sittegruppen i hagen eller spisestuen på terrassen. Du kan enten understreke de klassiske tremøblene eller sette de moderne møblene i rotting i rampelyset. Salongen i hagen eller på terrassen er optisk atskilt med et rundt teppe.

Flatvevde tepper og sisaltepper er gode alternativer for hager og balkonger. Siden de er ideelle for utendørs bruk, er de laget av et robust materiale slik at de tåler vind og vær i lang tid. De syntetiske fibrene er veldig rivefast og dimensjonsstabile. De absorberer også veldig lite fuktighet, noe som gjør dem perfekte for utendørs bruk.

Runde tepper kan krydre hager i forskjellige livsstiler. I en vintage, skandinavisk eller moderne design, med striper eller enkle og enkle, er utendørs tepper definitivt et blikkfang i uteområdet. De blir enten aksenter i hagen eller balkongdesignet eller er i visuell harmoni med de andre elementene.

Hagetepper beskytter også gulvet mot slitasje 

rundt utendørsteppe friske farger matchende materiale

Lev komfortabelt i det fri

rundt utendørs teppe friskt mønster munter sommerstemning

Omsorgstips for utendørs teppet

Utendørstepper er utsatt for flere værfaktorer. Av denne grunn er det viktig at de er laget av materialer av høy kvalitet. Dette er den eneste måten de tåler varme og fuktighet. Et slikt teppe bør derfor rengjøres regelmessig, dvs. støvsuges eller slås ut. Hvis det er flekker på teppet, kan du fjerne dem med en fuktig klut.

Et utendørs teppe bør ikke falme i direkte sollys, men bør beholde sine vakre farger

Lag et rundt utendørs teppe med et koselig sittegruppe

Konklusjon: Funksjonene til utendørs tepper spenner fra rent praktisk til vakkert dekorativt. Det runde utendørs teppet er veldig egnet for balkongen og hagen, fordi det gir dynamikk og gir også vakre høydepunkter. Velg et rundt utendørs teppe som er vakkert innskrevet i utendørsområdet, og du kan glede deg over det lenge!

Utendørsteppet er veldig enkelt å rengjøre

runde utendørs teppe patio dekorere swing

Hagetepper gir utvilsomt ytterligere komfort

rundt utendørs teppe bakgård design flotte hageplanter

Nyt frokost på terrassen i fred

rundt utendørs teppe moderne uteområde

runde utendørs tepper boho stil ferskt mønster

rundt utendørs teppeterrasse koselig design stripemønster

runde utendørs tepper boho stil ferskt mønster