plante lettstelt vakre blader brun plantepotte

Stellplanter som er lette å stelle for hjemmet ditt

Hva tror du at planter kan være en vakker dekorasjon? Ja, selvfølgelig! For å være ærlig, bør disse velges stilig. Det er også grunnleggende om du kan bruke nok tid på plantene. Det gode er at noen stueplanter trenger mye bekymring, mens andre ikke gjør det!

Hvis du har en travel hverdag, er disse for hjemmet ditt stellplanter som er lette å stelle mer passende: ikke bare vil du bli lettet, men planten vil også føle seg komfortabel i hjemmet ditt! Ikke sant?

Fredsliljens milde hvite blomst

lettstelt husplanter fred lilje hvit blomstret

Aloe vera gleder seg over utseendet

lettstelt innendørs planter aloe vera dekorasjonsideer

Så la oss ta en titt på noen få plantetyper som er veldig enkle å ta vare på og som samtidig fyller rollen som dekorasjon. Blant dem er fredsliljen, forskjellige Ficus -arter, palmer som Areca -palmen og mange andre. Før du bestemmer deg for den ene eller den andre stueplanten, må du imidlertid være oppmerksom på det faktum at noen av planteartene, selv om de er så vakre og irriterende, kan forårsake forskjellige allergier eller lignende uønskede helsemessige ulemper. Som tilfellet er med engelske Ivy. Dette er spesielt viktig hvis du har små barn!

Å ha areca palm hjemme kan være en fin dekorasjonside

areka palm lettpleie innendørs planter palmer

Ficus benjamina treet

ficus tree vakre dekorasjonsideer lettpleie planter

Ficus Elastica plante

ficus elastica plante hvit elegant blomsterpotte

Den vakre fredsliljen

lettpleie stueplanter vakker fredslilje

Aloe vera

Denne fete planten med lange, spisse blader kan eksistere på både store og små skalaer. Derfor kan du ikke bare få en liten, solrik atmosfære til å se friskere ut med denne planten, men også krydre store rom. Som en fet plante trenger aloe tørr jord og ikke mye vann. Aloe vera liker lys!

Liten aloe vera 

aloe vera plante dekorasjon ideer planter

Uvanlig aloe vera

aloe plante vakre dekorative ideer planter lett å ta vare på

Aloe -planten er flott for hjemmet

lettstelt innendørs planter aloe vakre dekorasjonsideer

Den grønne liljen (Chlorophytum comosum)

Denne stueplanten med uvanlig utseende gir rommet et vakkert utseende ved å få det til å se mer interessant ut. Den grønne liljen har vært populær som hjemmepynt i årevis, men den mister fortsatt ikke interessen! Den passer perfekt i en hengende kurv! Den trives godt i en jevnt fuktig jord. Lyset fungerer godt for at de skal blomstre.

Bladene på den grønne liljen er nydelige!

lettstelt innendørs planter grønne lilje vakre blader

Grønn lilje i hengende kurv

lettstelt innendørs planter som henger grønn lilje

Gummitre (Ficus elastica)

Denne stueplanten kan forvandle seg til en gigantisk plante over tid. Da vil hun tiltrekke alles oppmerksomhet. Men hvis du vil unngå denne effekten fordi du bedre vil ha et mindre stueplante hjemme, lager du en busk av dette treet. Bare kutt av noen lange stilker, så har du det! Dette er en annen plante som trenger lys. Når det gjelder vanning, ikke oversvømm dem – la jordoverflaten tørke ut mellom vanningene.

Bedårende gummitre

lettstelt innendørs plante gummitre plante

Innendørs planter er alltid en flott dekorasjonside

lettstelt innendørs planter gummitre plante dekorasjon ideer

Ficus benjamina

ficus benjamina plante lettstelt dekorasjonsideer