kjøkken ideer dekorasjon ideer kjøkken magnetisk stripe kniv farge design ideer

Unike dekorative aksenter

Dagens artikkel er viet detaljene i interiøret. Det handler om de små fremtredende elementene som kan ta konseptet til et høyere nivå. Innenfor en flott design er det ikke så vanskelig å legge til noen små aksenter som gjør et godt inntrykk.

Nedenfor er noen av lærlingtrenerne mine som inneholder dekorative aksenter. Disse inspirerte meg til å pusse opp leiligheten min. Vil du stjele noe fra det selv??

Spesielle detaljer

La oss starte med bildet som inspirerte meg for dagens innlegg. Det er noen få steiner i gull i pastellfarger. Den mintfargede kvarts ser flott ut ved siden av samlingen i lilla farger, ikke sant?

Dekorasjonsideer setter originale aksenter i hjemmet ditt

dekorasjon ideer gulvlampe steiner nattbord dekorasjon

Jeg elsker måten disse spesifikke steinene ble presentert på. De ser så gode og faktisk deilige ut at jeg kunne spise dem. Bildene nedenfor viser konverteringen av et soverom, som dukket opp under tittelen Design Love Fest på Bri Emerys blogg. Hun kjøpte disse steinene i forskjellige vintagebutikker og loppemarkeder.

Under den billedlige representasjonen av transformasjonen av huset mitt, ble jeg gjentatte ganger distrahert av ønsket om å inkludere små planter som denne.

Innendørs planter og matchende blomsterpotter

dekorasjonsideer med stueplanter, blomsterpotter i en original farge

Her ser vi et bilde av Matt Horton. Da jeg så det, ble jeg umiddelbart forelsket i det. Jeg fant kombinasjonen av mynte og glass i den dypere varianten av samme nyanse bare fascinerende. Det fikk meg til å tenke på kraften i nyanser og aksenter. Hvorfor ikke kjøpe en vase i samme nyanse som veggene dine, men litt mørkere?

Farget kjøkkenvegg

kjøkken ideer dekorasjon ideer kjøkken kjøkken øy flis vegg kjøkken bakvegg

Funksjonell design

Det neste settet med farger faller i kategorien “Funksjon møter stil”. De er praktiske samlinger som vi alle kan bruke hjemme. Mange gir oss sjansen til å være kreative med designet. Vil du ikke vurdere å plassere kniver på magnetlister? Jeg må være helt ærlig med deg på dette tidspunktet. Når det gjelder skarpe objekter, vil jeg alltid ha dem skjult.

Det har totalt forandret seg med bildene du ser nedenfor. Først ser vi vakre kniver fra kjøkkenet av Vakkert rot av Elsies blogg. Dette etterfølges av sorte, hvite og gule utstillinger fra kjøkkenet til Nyt cupcakes.

Magnetlist for de fargede kjøkkenknivene

kjøkken ideer dekorasjon ideer kjøkken magnetisk stripe kniv farge design ideer

Mange av oss drikker kaffe eller te om morgenen. Har du noen gang sett et hyggeligere kaffekrok? Så vis alt du trenger for å gjøre det klart! Legg deretter til et mer eksklusivt utseende ved å legge til spesielle småting. I dette tilfellet synes jeg kaffepressen i gyldne nyanser er spesielt interessant.

Lag et fint kaffehjørne

kjøkken ideer dekor ideer kjøkken kaffemaskin kaffemaskin vegghylle hvit

Vakre bakgrunner

Deretter ser du en trio med flotte aksentideer som kan brukes til å krydre skap og vegger. Få et fargesjokk ved å male innsiden av skapene eller bokhyllene.

Igjen ser vi en levende kombinasjon av farger på kjøkkenet til bloggeren Elsie Larson Utrolig rot. Hun er aldri redd for å bruke kule farger og viser oss tydelig hvordan vi lager et retro-møter-moderne utseende.

Vintage elegante dekorasjonsideer

kjøkken ideer dekor ideer kjøkken apparater kjøkkenskap vintage vegg tapet mønstret

Jeg elsker aksentvegger, og jeg finner disse her med plakaten veldig søte. Enn si at det hele ble pyntet her med flotte aksenter. Lys i dypblå nyanser er også lagt til i veggdesignet. Rikelig grønn skyggelegging og levende blomstervaser er også lagt til. Aksentvegger fungerer fantastisk i helt hvite rom. Kontrasten nedenfor er veldig tiltalende, det finner du ikke?

Oppnå en kontrastfargepalett gjennom kreativ veggdesign

veggdesign fototapet dekorasjon ideer blomstermønstre

Kjenner du igjen merkevaren ferm Living? Jeg elsker dekorasjonen av dette selskapet! Men i dette tilfellet føler jeg meg spesielt tiltrukket av bakgrunnen som dette stykket ble avbildet mot. Den geometriske formen nedenfor ga meg mange nye ideer. Jeg lette etter skreddersydde geometriske former laget av tre, samt tenkte på å male slike motiver direkte på veggen.

Denne løsningen er veldig enkel, men virkelig IN!

deco ideer puter putevar sy deg selv geometriske mønstre svart og hvitt

Hva gjør du på toppen av det

Jeg avslutter dagens artikkel med et par hengende tilbehør. Designmessig kan dette ses på som “kremet på kaken”. Vi har alle lagt merke til populariteten til de små pendellampene denne sesongen, ikke sant? Mange designere insisterer på å kjøpe slike smale pendellamper og tilby utstillingen i grupper. Men prisen er ganske høy, spesielt hvis du vil kjøpe mer enn én lampe. Derfor fikk jeg DIY -betonghengelys -ideene fra Hjemmelaget moderne kjærlighet. De koster $ 9.

DIY hengelamper av betong

dekor ideer stue anheng lys diy prosjekt

Når jeg snakker om DIY -lys, vil jeg vise deg mitt siste prosjekt. Det handler om å henge planter. Det er noe moderne og finurlig med disse stykkene, og du kan få dem til en billig pris. Ta noen fra West Elm eller lag din egen. Jeg tenker på et nytt hengende DIY -prosjekt akkurat nå … Så snart det er ferdig vil jeg selvfølgelig dele det umiddelbart.

Dekorasjonsideer for uteområdet

dekorasjon ideer gulvlampe hage terrasse design skall balkong planter

La du merke til at jeg i dag la vekt på lett-å-skaffe stykker? Det handler om design som kan fullføres på en kveld. Vel, vil du begynne nå??