plante i rotting plante potten lyst rom

Hagedesign er også morsomt innendørs

Å puste og leve generelt i et rom fullt av vakre planter kan ikke sammenlignes med noe annet. Uansett om du er proff eller bare har begynt på dette området, bør du vurdere inspirasjonskilder som et utgangspunkt.

Integrer grønne planter i rommet

hagedesign i interiøret stuer planter hengestol

Hvordan høres det ut når du Hagedesign ønsker å integrere hjemme? Har du følelsen av at det mangler noe på rommet ditt? Dette er plantene. Når de er sunne og rene, hjelper de med å holde luften ren. Lys opp humøret og fyll hjørnene på en veldig unik måte. Jeg finner ut at ingen rom har et virkelig lukket utseende uten minst en grønn plante eller en pott med blide blomsterløker.

Stasjon med vask

Lag hage hjemme blomsterpotter på gangen

Du bør vurdere en stasjon med blomsterpotter. Gjør det lettere for deg selv å vanne, flytte og ta vare på plantene. En stasjon innen rekkevidde kan redde livet ditt. En servant i vaskeområdet kan være ideelt, men kjøkkenet kan også passe hvis du ikke har en annen stasjon.

Føl ikke umiddelbart ønsket om å hoppe inn i det og bli skitne på hendene når du ser på trebenken og steingulvet?

Lagringsplass kan være ganske begrenset. Men i det minste vil du ha plass til gjødsel og forsyninger. Du kan gi en hylle for ekstra potter og krydder. Du kan sikkert bruke et område som kan bli skittent og der du har tilgang til rennende vann.

Bruk en treplanter

hjemme hage innlemme tre planter sidebord

Prøv en annen plantebeholder inne.

Du trenger ikke alltid å bruke tradisjonelle blomsterpotter til husplanter. Prøv rektangulære eller kanskje et vinfat. Sørg for at du har et brett under fatet. Så du kan legge den under den og beskytte jorda din mot skadene som vannet kan sette opp.

Aloe plante

interiørdesign hage innlemme aloe plante

Ha alltid en aloe -plante tilgjengelig!

Er du usikker på hvilken plante du skal begynne med? Jeg vil anbefale aloe til deg. Det er lett å ta vare på og som om Gud sendte deg når du har brent deg. Bare kutt et stykke av det avlangt og legg det gelignende, indre stoffet direkte på det brente området.

Bruk et gammelt bord for flere planter

Innendørs hagedesign jernbord blomsterpotter

Tabeller er flotte når du vil plassere planter på dem

Leter du etter mer lagringsplass for plantene dine? Da bør du kanskje bruke et gammelt bord. Selv rustet blomstring i veikanten kan være irriterende når den er fylt med grønt.

Innendørs hagedesign med blomstrende blomster på bordet

hagedesign hjemme rundt bord i gangen anlegget

Lag en gruppe planter i potter og blomstrende blomster på bordet

Å gruppere planter er ikke bare vakkert, det er gunstig for dem. Å lagre disse ved siden av hverandre vil tilføre fuktighet og hjelpe dem med å holde seg friskere og med lengre vanningsperioder.

Foran det solfylte vinduet

landskapsformet stue foran det solfylte vinduet

Dra nytte av de solfylte vinduene

Få plass foran et åpent, solrikt vindu. Denne plassen bør ikke være bortkastet. Stativene kan hjelpe små planter med å få så mye lys som nødvendig.

Planter som trenger mindre lys

hagedesign i rommet over skapet på gulvet

Du kan også plassere mange planter i rom med liten tilgang til lys

Hvis rommet ditt ikke får så mye lys som du ønsker, bør du ikke gi opp husplanter helt. Besøk en lokal trebarnehage og spør hva du skal gjøre for å ta vare på planter i et slikt miljø.

Det er sant at hvis rommet ditt får null naturlig lys, vil plantene der ikke overleve. Men hvis det er en slags lys der, så kan det gjøres noe for å vokse der … Det er definitivt verdt innsatsen.

Planter i skuffen

deco ideer for hagedesign i det indre planteskapet

Planter i et møbel

Er du klar til å bli virkelig kreativ? Trekk ut en eller flere skuffer, dekk dem med vanntett plast, fyll dem med gjødsel og plant noen planter der.

På denne måten kan du gi et gammelt møbel et helt nytt liv.

Ha det gøy med hagearbeid

hage hjemme design snakk kvinne vannkanne

Ha det veldig gøy med å jobbe i hagen din!

Vannbeholderne kan ha mer enn én farge. De er ikke alltid grå. Du kan velge en lys gul eller rosa nyanse. Ta også på deg et farget forkle mens du gjør dette!

Kombinasjonen av grønne og lyse farger vil sikkert forbedre humøret ditt!

Har du noen spesielle tips eller kreative ideer for bruk av husplanter??