vårblomster balkongform planter blomster

Det er på tide med vårblomster igjen!

I denne artikkelen er vårblomstene på balkongen mer en anledning. Fordi vi ikke bare vil fokusere på disse i temaet vårt. Vi vil heller gå tilbake til temaet hvordan man designer en “blomstrende balkong”. Spesielt denne sesongen bør du ikke gå glipp av sjansen til å gjøre det.

Fordi ved første øyekast ser det ut til at dette er de mest fargerike bildene for terrasser og balkonger. Så hvis du bruker dagens regler når du designer vårblomstene på balkongen din, vil du snart oppleve ekte følelser av glede.

Tulipanene er vakre vårblomster

vårblomster røde tulipaner planter balkong

Hyasinter på balkongen

vårblomster balkong planting plante blomster lilla hyasinter

Typer blomster som raskt vil dekke området

La oss starte med et tips som er åpenbart, men som kan være nytt for mange mennesker. Om våren har du muligheten til å bruke mange planter som vil utvikle seg raskt og som vil dekorere balkongen din med blomster og grønt. De representerer vanligvis den bedre løsningen. Fordi du må bekymre deg mye mindre om dem enn om de andre, som oppnår et frodig, muntert image. Det er best å kombinere noen av disse. For eksempel, hvis du planter lianer i mai, starter utviklingen etter bare en måned.

Kompassets retning er av stor betydning

Kompassets retning er av grunnleggende betydning. Hva med å plante vårblomster balkong Når det gjelder det, så har du en veldig god sjanse på nordsiden. Disse artene er i utgangspunktet ikke vant til å varme vær, men til å skygge. Derfor kan du bringe mye glede inn i livet ditt med slike blomster denne sesongen.

Hyasinter i blomsterpotten

vårblomster hyacinter gul blomsterpotte

Gule krokus

vårblomster balkong som planter gule krokusblomster

Friske krokus i lys lilla

vårplanter krokus lysegul terrassedesign

Ha på påskelilje

vårplanter påskelilje balkongdesign

Det må være orden

Vakre design kan lages på store og små balkonger. Men i det andre tilfellet kan du gjøre mye mer galt enn i det første. Alt her må være perfekt gjennomtenkt, slik at alle planter har nok plass og nok sol. Husk også at dreneringen fungerer godt.

Primulaene er også friske vårplanter

vårblomster primroser potte balkongform

Vårblomstene på balkongen må være komfortable

Vårblomstene på balkongen må være komfortable. Som jeg sa, de fleste av dem kan også vokse veldig godt i skyggen på grunn av deres egenskaper. Fremfor alt må du tenke på plass, jord og drenering. Blomstene skal ha nok plass, ikke for overvannet, men selvfølgelig – ikke for tørt heller. De spesielle konstruksjonene som fester blomster til brystningen gjør at du kan plante blomstene på flere forskjellige nivåer. Tenk bare på den vakre “vårkaskaden” som vil dukke opp!

Vårblomster i trekrukke

vårblomster balkong design planting deco ideer vår

Blomstene vil få balkongen til å se nydelig ut

vårblomster balkongform terrasse plante blomster

Den attraktive plantemaskinen er også viktig

vårblomster balkong ideer terrasse design hyacint

Kombiner forskjellige planter

vårblomster balkong design terrasse planting

Fargede tulipaner

vårblomster friske tulipaner planter

Hyacint i myk lys rosa

vårblomster hyacint balkongdesign

Hvite krokus

vårplanter terrasse balkong plante hvite krokus