Enkle ideer til stueinnredning med en klassisk påstand

Klassisk møbler i stuen er alltid å foretrekke fordi de er tidløse og har høye estetiske standarder. Dette medfører også visse utfordringer, og du må være forberedt på dem. For eksempel er det ikke så lett å gjennomføre transformasjoner og renoveringer gjennom dekorasjon. Fordi dette må være like krevende som anlegget selv. Mange tror at dette også vil bety en dyr investering. Følgende dekorasjonsideer for stua viser nøyaktig det motsatte: De ser klassiske ut og er ikke dyre i det hele tatt.

Heng din favorittsamling på veggen

ideer til stueinnredning

Har du en samling populære, klassiske varer hjemme? Da passer de absolutt til stuedesignet. De trenger ikke nødvendigvis å være i samme stil som interiøret. Det er tilstrekkelig hvis det er et felles element – for eksempel fargen eller en repeterende form.

Utsmykket blomsterdekorasjon

blomster hjem ideer tips innredning

Blomsterdekorasjonen har også en høy estetisk standard fordi den utføres profesjonelt og med god smak. Du trenger ikke mye penger for et slikt arrangement, men heller litt tid, kunnskap og dyktighet. Hvis du gjør denne aktiviteten til en hobby, vil du ha en sofistikert dekorasjon i stuen din.

Ideer til stueinnredning – blanding av materialer og teksturer

stueinnredning ideer favorittsamling

Ta en titt på noen dristige forbilder av materialer og teksturer perfekt blandet. Disse bildeeksemplene ser originale og sofistikerte ut på samme tid. Noen få pynteputer er ofte nok til å fullstendig fornye karakteren på møblene i stuen.

En haug med bøker

innredning av bøker

Klassisk stueinnredning kan ikke fungere uten bøker. Men det betyr ikke at du trenger mange hyller for det. Bli gjerne kreativ med plasseringen. For eksempel kan du ha en bunke med bøker ved siden av sofaen. En slik kreativ blanding av klassisk og moderne multifunksjonell tenkning er alltid bemerkelsesverdig!

Ideer til stueinnredning – ville dyremønstre

ville dyr mønster stue ideer

Er du sjenert for å bruke dyredesign fordi du synes de ser billige ut? Denne risikoen eksisterer ikke i det hele tatt med klassisk stueinnredning. Du kan introdusere disse i form av dekorative puter eller større aksenter.

Striper for et større eller høyere rom

striper stue innredning ideer

Den klassiske stueinnredningen gir deg flere alternativer for å oppfylle de estetiske og praktiske kravene. Et typisk eksempel er stripene – introdusert som et vegg- eller gulvteppe, de kan for eksempel utvide rommet eller få det til å se høyere ut.

Plasser flere objekter med samme form ved siden av hverandre

flere gjenstander stueinnredningsideer

Av ubevisste årsaker har vi en tendens til å samle gjenstander med lignende former og farger hjemme. Ta en titt rundt, så ser du det også. Du har absolutt suvenirer, vaser og andre dekorative stykker i samme former og farger. Dette kan brukes til å lage en flott dekorativ samling til peishyllen eller salongbordet.

Stil og funksjon i betydningen

bøker stue ideer dekorasjon

Uansett hva du kjøper til stueinnredningen eller møblene dine i stua, må du huske på en ting: Hvert objekt må oppfylle både en estetisk og en praktisk funksjon. Stuen ser litt annerledes ut med hvert tillegg, men mister på ingen måte sitt klassiske krav.

Stue dekorasjon ideer – understreket minimalistisk

minimalisme ideer til stueinnredning

Minimalismen kan også skille seg ut – unngå alle detaljer eller møbler som har en annen karakter. Den strenge utførelsen av en og samme stil anses også som en klassisk tilnærming.

Idéer til å dekorere stuen – heng en favorittsamling på veggen

samling av ideen til stueinnredning

Bare ta med naturen inn i hjemmet ditt

tips til blomster hjemme

Ideer til stueinnredning – blomster oppdaterer atmosfæren og har en positiv effekt

stue deco ideer design tips

Kombiner planter og lag en original dekorasjon

stue dekor ideer blomster

Du trenger ikke lenger hyller til bøkene

bøker stue dekorasjon

Ideer til stueinnredning – design kreative bokhyller

stueinnredning ideer trender mote

Idéer til å dekorere stuen – Strefen for et større rom

striper dekorasjon stue