profesjonelle kasteputer mønster sofaer stue spisestue

Mønsterets effektivitet

Mange mennesker er livredde for mønstre. Som med alle typer hemming, ville den riktige måten være å slite med det for å overvinne det. Få mennesker tør å gjøre det.

I stedet velger man mye mer for de solide og fremfor alt gyllenbrune nyansene.

Kasteputer er en smertefri metode hvor du kan lære mer om hvordan du skal håndtere de forskjellige mønstrene.

Du kan lage dem veldig raskt og ikke veldig dyrt. Du må lære hvordan ekspertene håndterer mønstrene. Fremfor alt er tommelfingerregelen at du må bestemme deg for samme tema.

Hvis putene dine har en felles form, stoffkvalitet eller mønster, er sjansene for suksess svært høye.

Jeg vil gjerne hjelpe deg i denne prosessen. Se meg nå gjøre dette, og ta deretter en eller flere prøver og bland dem fritt. For de fleste forsvinner frykten etter noen minutter, og alt blir til uendelig moro.

Fantastiske blomsteroppvisninger

Bruk kraften til planter og la sofaen din se ut som en bukett blomster. Du må huske at blomstermønstrene bare fungerer godt hvis de er utført i samme fargepalett. Du la merke til det i naturen også, ikke sant? Putene med de brodiserte juveltonene fungerer godt med de batiske fordi de deler lignende nyanser.

profesjonelt kastepute -mønster

profesjonelt pute mønster sofa fløyel

Kombinasjonen av kule røde farger og hvite utskrifter skaper en beroligende effekt. Blandingen av mønstre fungerer veldig bra fordi mønstrene viser omtrent de samme skalaene og fargekombinasjonene.

Tilpasset til å se batikk ut

profesjonell kastepute mønster bilder gulvlampe

En annen type velfungerende dekorasjonside er basert på teknologien som brukes til å produsere stoffene til putene. Mønstrene og fargene er helt forskjellige, men de fungerer veldig godt sammen.

Geometrisk dilemma

profesjonelle oppslagstavemønstre for pute

Putene her deler mauriske mønstre, og de har alle blitt dyppet i pastellfarger. De støvete, feminine fargene er parret med hvite nyanser og skaper putekolleksjonen som er forfriskende leken.

Men nå er du virkelig overrasket!

profesjonelt kastepute mønster vindu dagslys

Tepperester ser spennende ut og enda mer når de er gruppert sammen. De flatvevde teppene ser best ut etter min mening.

Lett og grønt

tapet grønt olivengress bordlampe profesjonelt kasteputer mønster

I dette dekorasjonseksemplet brukes en enkelt farge for å sveise temaet sammen. Konsekvent bruk av myke strukturer og bruk av negativ og positiv romdesign bidrar også til det harmoniske utseendet. Den grønne fargen skaper en illusjon av en justering til venstre, der den ble brukt i silhuetten og er inkludert i kasteputer, der den fungerer som en base.

La dekorasjonen pulse gjennom mønstrene og fargene

profesjonelt putemønster flerfarget rosa deksel

Velg et mønster med høy kontrast og bruk det selvfølgelig. Lag en balanse med en fancy farge. Som du kan se her, fungerer svart -hvitt fantastisk. Med paringen av marineblå med hvit og lilla med krem ​​kan du også oppnå flotte effekter.

Bruk et kunstverk som en guide for dekorasjonen din

profesjonell kastepute mønster svart bilderamme vegg

En av mine mest populære dekorasjonsideer ser ut til å være uopprettelige samlinger. Du kan se på mønstrene på nært hold, og de representerer mange kombinasjoner.

Familietre

profesjonelle pute mønster striper hvit svart

Hvorfor ikke inkludere silhuetter av noen mennesker og dyr i mønstrene til kasteputer? Det ville vært mye mer interessant enn å krydre trappene med familieportrettene.

Stammerytmer i dekorasjon

profesjonell pute mønster fotoramme rosa

Samlingen av etniske design i forskjellige farger ser fantastisk ut på denne mønstrede benken. Som i et av eksemplene vist ovenfor, er tilkoblingsmomentet ikke så åpenbart her. Tingene er liksom ikke kompatible med hverandre, men det er noe vesentlig i karakteren deres som forener dem.

Ikke skrem flokken

profesjonelt putetrekk i zebra

Kombiner forskjellige dyremønstre på en sofa eller et annet objekt. En veldig fet effekt har blitt oppnådd her uten bruk av farge. Du trenger bare å gjøre med svart og hvitt.

Farge, skala og repetisjon

profesjonell kastepute mønster soverom ramme tre

Velg et mønster og bruk variasjonene. Gjør det om og om igjen. Sjokolade og pulverblått ble brukt her og oppnådde en nydelig effekt.

Disse store flekkene gir liv til den ellers veldig reserverte dekorerte sengen.

Avgjørende kvalitet

profesjonelt hodebord med hodeplate i lilla stoff

Velg forskjellige mønstre og dra fordel av hver enkelt persons egen karakter. Her har langstrakte mønstre blitt spilt ut over firkanter og en beroligende og ekstremt interessant effekt er oppnådd.

Eklektisk blanding

profesjonell putemønster sofa oransje

Når det gjelder mønstre, trenger skinnsofaen en kul blanding. De tre silkeputene ser ut som en dristig dekorasjon mot bakgrunnen til den hvite veggen. Blått har blitt brukt her i sin funksjon som en farge som komplementerer til oransje, for å utforme putene som et sentralt punkt.

De glitrende ledsagerne spiller en komplementær rolle.

Underlagt

profesjonelt kastemønster chevrondeksel høstfarger

Jordfargede striper og chevronmønstre bringer den grå sofaen til nye nivåer. Hver pute har et annet mønster. Men de har alle noe til felles. De har en drizzling karamellfarge, som gir akkurat den rette mengden solrik farge.

I det neste eksemplet demonstrerer Andy Warhol repetisjonens kraft

profesjonell kastepute mønster rhombus svart hvit

IMan har implementert dette prinsippet gjennom mønstrene. Alle mønstre kan brukes på denne måten. Vær nøye med hvordan de har blitt kombinert her og hvordan du har unngått spor av ubalanse i prosessen.

Knottete og hyggelig

profesjonell kastemønster krans lys jul

Rustikke nåler er vanlige ting som har blitt brukt her. Dette er den komplementære fargen til rødt og grønt. Legg merke til hvordan putenes naive sjarm ekko den rustikke sjarmen til sofaen.

Slik fungerer det fantastisk.