Hjemmetekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger, blått sengetøy

Myke pastellnyanser

Pastellfargene er kjent for sin beroligende effekt. De blir sett på som myke og subtile og mindre enn energiske og moderne. Men har denne sesongen Boligtekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger var vitne til en ny gjenfødelse.

La du merke til dominansen av myke nyanser i vårkolleksjonene?

På en eller annen måte, takket være hjelp av den friske naturen, har du i dette tilfellet kommet inn på et område som er lett for øynene.

Swingen: Interessant utvalg, for eksempel kombinasjonen av geometriske mønstre og andre pastellnyanser. Dette nye perspektivet når det gjelder de klassiske fargepalettene er rett og slett fantastisk. La oss nå rette oppmerksomheten mot de nye funnene fra vårens dekorative verden?

Pastell praksis

La oss starte med de myke formene og materialene. La oss snakke litt om pastellfargede puter og sengetøy. Moderne produsenter som West Elm har introdusert noen nye former og mønstre i vårkolleksjonene. Selskapet Nomad Coverlet + Shams laget puter i livlige nyanser. Legg også merke til de geometriske dekorsømmene som smører putene under.

Denne sesongen fokuserer CB2 på noen deilige dekorative gjenstander som Panels 20 ″ puter, som du kan se på neste bilde på Rue Petal -leilighetssofaen.

Boligtekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger

gule hjemmetekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger

Se Teepe Quilted (tipipolstrede) puter fra bregne LIVING nederst til høyre på bildet nedenfor. Trekanter møter pastellfarger som rosa og mynte.

Som en bonus kan disse geometriske formene også kjøpes i form av et tak

puter, sengetøy, hjemmetekstiler og pyntegjenstander

Designet består av 100% bomullstekstiler. Jeg elsker måten disse tekstilene er på grensen mellom fet og subtil.

For pastellfarger med slag kan du kjøpe putetrekkene West Elm nedenfor

kasteputer mønster Hjemstekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger

Duker i pastellfarger

spisestue bestikk plast hjemme tekstiler og levende tilbehør i pastellfarger

I vår har vi mange nye “deilige” modeller av duker. CB2 bidro stort til dette, ikke minst på grunn av blandingen av fargede retter nedenfor. Aqua, grønt, rosa og gult finnes på stykker i forskjellige størrelser, de dekorerer brettet og det lille fatet. Utseendet, dominert av fasetter, ble skapt ved hjelp av geometriske former og hevede kanter.

Disse runde miniskålene fra CB2 er rett og slett “fornøyelige”. Det glaserte porselen bringer et viktig budskap gjennom sin enkle form og kontrasten til hvitt. Disse bollene er gode til oppbevaring av nøtter og søtsaker.

Du kan kjøpe den i matt laks, rosa og glasert mynte

mini liten bolle med hjemmetekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger

Kle bordet ditt med et iøynefallende preg. Med 20 per pakke kan disse servietter gjøre et varig inntrykk. Dette gjelder spesielt når du kombinerer dem med bestikk og annet tilbehør i pastellfarger.

Disse trekantede servietter fra Fern LIVING viser små, men dristige former av mynte og hvitt

servietten trekant hjemmetekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger grønt

Pastell aksenter og dekorasjon

pyntegjenstander lysestaker Hjemtekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger

Til slutt vil vi vise deg en trio med dekorative funn som representerer den “pastellfargede kremen” til dagens deilige dekorative kake. Topp din sherbetfargede vignett med Waterscape lysestake fra West Elm. Velg mellom et bredt spekter av nyanser, inkludert myke former som skinner forsiktig mens de også ser gode nok ut til å spise.

Du leter etter en elegant måte å skjule godteri eller andre ting?

geometrisk beholder hjemme tekstiler og levende tilbehør i pastellfarger

Disse pastellfargede karene fra bregne LIVING, formet som diamanter, er ideelle. De er laget for hånd og laget av 100% porselen. De fremstår som edelstener i nyanser som rosa og mynte.

Det siste eksemplet er noe som kan henges på veggen

 trehyller kubeformede hjemmetekstiler og hjemmetilbehør i pastellfarger

Disse stykkene fra fern LIVING kan henges til pynt eller kan brukes som en displayflate. De er også perfekte som sidebord for lesemateriell eller vekkerklokker. De ble laget av røkt eikefiner med pastellbakgrunn. Disse interessante funnene kan også henges alene eller i en gruppe som en slags skylineformasjon. Slik behandlet de paret nede!

Med dagens artikkel ønsket vi å vise deg den kraftige effekten av pastellfarger, som du kanskje fortsatt ikke har lagt merke til! Vil du få disse til å skinne i hjemmet ditt??