Dekorasjonsideer for vårdekorasjon kjøkken keramiske blå krydder

Du vil virkelig få et nytt blikk hjemme i vår, men du vil ikke bruke mye penger?

Fra et stort DIY inspirasjonsbrett til en farget trim, til en gjenbrukt solseng til malte trapper, kan disse 14 smarte, kreative ideene hjelpe deg med å forvandle plassen din utrolig.

Lag et kart over din region.

Dekorasjonsideer for vårdekorasjoner

Vi har alle lett etter kart som dekorasjon, men hva med noe fancy enn de vanlige elementene. Her kan du se et kart med feillinjer i San Francisco. Personlig vil jeg også velge en geologisk undersøkelsesmappe eller en lokal campingplass, statspark eller museum.

En gigantisk oppslagstavle

Dekorasjonsideer til vårdekorasjon rustikk brystet tre sofa hvit blå

Hva med et mega-stort inspirasjonstavle eller et overraskende visningsområde? Du kan bestemme selv. Ta kork, som selges på rundstykker i de fleste boligforbedrings- og jernvarebutikker. Du kan enkelt feste dette på veggen med spiker.

Mens du er på kontoret, vil du få noen utklipp og deretter bruke dem som en ramme. Etter at du har installert alt, må du male disse i veggen på veggen for et sømløst utseende.

Se etter et par vaser i søppeldunken

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon friske blomster vaseglass

Av disse brusflasker, syltetøyglass og teformer kan du lage fantastiske blomstervaser. Plasser en benk langs midten av spisebordet eller samle noen på brett og legg dem på serveringsbordet.

  1. Velg ut noen fargerike blader og gjør dem til fantastisk veggkunst.

Klipp ut noen få illustrasjoner, fotografier eller reklameartikler fra vintage magasiner for å lage en rask kunstinstallasjon som koster veldig lite. Ta en titt på din lokale antikvitetsbutikk for en haug med slike materialer og lomme det du kan se.

Mal trimmen en lys nyanse

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon trebordstoler kjøkken

Hvorfor skal du fortsette å klamre deg til det strenge hvite når huset ditt kan skinne i gult? Hvis plassen din stort sett var utført i nøytral og hvit, ville dette være en fantastisk måte å gi rommene et helt nytt utseende. Bare å male trimmen er en vanskelig prosess. Vurder å bruke farget tape.

Se etter nye trekk til kjøkkenet

Dekorasjonsideer til spisebord med vårdekorasjon med metalldeksler

Å lage nye stoldeksler er et fantastisk prosjekt for nybegynnere. Hvis du ikke kan sy deg selv, kan du kanskje piske litt ved hjelp av tape. Når det gjelder å sy, bør du bruke strykebånd ved å følge instruksjonene på pakken.

Arbeid med tapetprøver

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon soverom nattbord

Har du forskjellige stykker tapetmønstre hjemme? Dette prosjektet er en så morsom måte å ta disse i bruk! Eksperimenter med kombinasjoner ved å legge de forskjellige brikkene på gulvet til du finner arrangementet du virkelig liker. Deretter bør du montere disse på veggen ved systematisk å legge dem ut fra gulv til tak. Det er en fantastisk måte å få mer oomph til utformingen av rommet. Denne designen vil også se bra ut på et barnerom eller et merkelig hjørne.

Skriv på veggene

Dekorasjonsideer til vårdekorasjon bilderammer sofaer puter

Har du en fin håndskrift? Velg et favorittdikt, avsnitt fra en prosa, bibelvers eller tekster. Du kan skrive dem ned på et stykke papir først eller direkte på veggen. Dette ekstra trinnet vil ta lengre tid og vil ta mer tid, men det er verdt det.

Tilpass din grunnleggende garderobe

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon i garderoben

Lei av det kjedelige utseendet på din IKEA garderobe? Plyst det opp ved å legge til papiret du liker i garderoben. Du kan bruke fint innpakningspapir som dette. Du kan fikse det med decoupage eller spraylim.

Mal konsoll trapper

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon trapper vertigo

Det er så mange vakre trapperom her. En fin online forskning lar deg støte på hundrevis av dem. Prøv å legge til flisemønstre, geometriske motiver eller bruk alfabetiske sjablonger for å skrive ned en melding.

Lag en rolig frokostkrok ved å bruke varer du allerede har

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon blått trebord

Ikke kast den gamle dobbeltsengen. Legg dette langs veggen og dekk det med friske tepper og bruk det som en dagseng. Lag mer symmetri med matchende bokhyller, lys eller stoler som flankerer dagsengen. Søk i hjemmet ditt for ting du kan bruke på denne måten.

Dekorasjonsideer for vårdekorasjoner

Topp den med en liten stol som du kan ta ut av hagen. Du kan også lage en farget aksentvegg ved å bruke rester av farger.

Lag geometrisk veggkunst

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon veggedesign geometrisk mønster

Du trenger ikke kjøpe et stort veggfotografi eller grafikk. Med noen få euro kan du lage ditt eget veldig eksklusive verk. Lag et mønster på en hvit vegg. Det anbefales imidlertid at du lager en skisse på papir først.

Skriv ned hele adressen

Dekorasjonsideer for vårdekorasjon veggdekorasjonsbokstaver

Hvorfor trenger du bare å begrense deg til bokstavene når du kan skrive ned hele gatenavnet. Det er mye morsommere. Skreddersydde klistremerker er veldig vanlige på nettet og er vanligvis veldig dyre.

Utenfor bør du gå for dristige nyanser

Dekorasjonsideer til vårdekorasjon bilkjeder flerfarget ball

Et hageskur eller lekehus eller kanskje en campingplass er det perfekte stedet å eksperimentere med farger. Sitrongule dører og regnbue lys ville være passende, ikke sant?

Har du valgt den rette ideen for deg? I så fall håper vi at du liker å designe den!