Halloween dekorasjon jolly jack lanterner

Lag en uforglemmelig atmosfære for Halloween

Når det gjelder Halloween -dekorasjonsideer, har hver enkelt av oss vår egen smak og preferanser for en festlig atmosfære. Noen går til det endelige salget 31. oktober og kjøper så mange pyntegjenstander som mulig, mens andre liker de håndlagde og håndskårne gresskarene.

Uansett hva du foretrekker, tror vi at ideene dine kan skape et festlig preg på Halloween. Her har vi en samling av 36 Halloween dekorasjonsideer for deg, ta en titt på dem hvis du er interessert.

Halloween dekorasjonsideer

Halloween dekorasjonsideer kranser utendørs hage

Noen ganger viser det seg å være en god idé å endre hele utseendet på uteplassen din (hage, hage). Hold det enkelt og stilig ved å bruke dekorative stykker fra IKEA. Den attraktive puten og Halloween -banneret ser virkelig bemerkelsesverdig ut her.

Roser av plast som innsats

Halloween dekorasjon dørkrans farger høst

En Halloween -krans med tema er et must på denne ferien. For å gjøre det mer iøynefallende, fest noen dekorative elementer til basen – foretrekk de gule, oransje og blå stoffrosa. Å bruke varmt lim er en enkel måte å motstå dette. To-tre plast edderkopper ville legge til litt drama og understreke den festlige følelsen.

En krans laget av naturlige materialer

Halloween dekorasjon boo ideer små elementer

Vintage -motivene kan kombineres med tørkede blomster og kvister. Dette ville skape et spøkelsesaktig utseende. “Boo!” Skilt laget av treverk gir en sjarmerende karakter.

Lenestol i rotting dekorert med oransje puter

Halloween ideer gresskarlykter

Høsten er her, så stol på de nåværende sesongfargene – oransje og alle nyanser. Elegant og elegant dekorasjon er dagens orden. De små, dekorative gresskarene, den gamle lykten og vasen full av høstblader utfyller dette.

Dekorer peishyllen tematisk

Halloween dekorasjonsideer pynter peishyllen

Hvis du har en peis hjemme, kan du dekorere den med en hjemmelaget krans og noen gresskar, samt svarte kattfigurer og søtsaker. På dette bildet kan du se et foto på veggen der alle disse elementene er vist. Effekten er fantastisk.

Smilende gresskarlykter

Halloween ideer jernport

Vakre jernporter er en annen detalj som er lett å pynte på. De høytidelige Jack-o’-lanternene tjener perfekt dette formålet. På denne måten kan du også gjøre området utenfor interessant og iøynefallende.

Glade gresskar på stolen

Halloween tre stol gyngestol dekorasjon ideer utenfor naboer

En flott vintage gyngestol kan plasseres ved siden av peisen eller på gårdsplassen og legge til noen gresskarlykter. Gjestene dine vil definitivt elske det!

Hjemmelaget dekorasjon – ville kaniner laget av keramikk

Dekorasjonsideer symmetrisk Halloween festlig

Forbedre inngangsdøren din med de populære gresskarene og hold atmosfæren enkel og leken.

Fantastiske gresskar arrangert symmetrisk

Halloween ideer inngangsdørkrans

En krans av naturlige blomster og dekorative gresskar kombinert med det hvite interiøret skaper en ekstraordinær teft.

Høst dørkrans

Halloween dekorasjon dørkrans ideer inngangsdør gresskar

Eksemplet som vises her vil passe til forskjellige livsstiler – den fantastiske sjarmen og flotte dekorasjonen er virkelig fantastisk.

Spray gresskarene for et slående utseende

Halloween ideer gjester mottar dørkrans

Hvis du har et stramt budsjett, er denne ideen noe for deg. Enkelt prosjekt for en høstkrans som du kan ordne selv. I den lokale håndverksbutikken kan du sikkert finne de nødvendige materialene. En spray med metallisk effekt ville gi gnisten til den.

Feminine pyntegjenstander i rosa

Halloween dekorasjon ideer hyller

Kunstig edderkoppnett og gravsteiner

Halloween dekorasjonsideer spinner på nettet

Halloween dekorasjonsideene ser kanskje ikke skumle og skumle ut, og du kan bruke dem ikke bare hjemme. For de modige anbefaler vi å gjøre bakgården om til et dødt felt. Dine venner vil sikkert forbli imponert.

Skremmende edderkopper

Halloween ideer kunstige edderkopper

Kunstige insekter, ødelagt servise og en tåke maskin – alt dette minner deg om Halloween, ikke sant? Du tar alle unødvendige gjenstander i bruk her.

Buh! skilt

Halloween bilderamme dekorasjon ideer nattlampe

Slik svart og hvit dekorasjon vil bringe Halloween -følelsen inn i huset ditt. I gangen vil disse se mest slående ut. Den klassiske kombinasjonen mellom de to mest populære fargene gir rommet et elegant utseende.

Dekorative, hvite gresskar

Halloween dekorasjonsideer tematisk skummelt

“Sannheten er i detaljene,” ville Stephen King si. Vi kjenner sitatet hans veldig godt, så vi viser det neste eksemplet. Stripete gryteformer og små gresskar fungerer som kjærlige Halloween -dekorasjoner.

Halloween dekorasjonsideer edderkopp svart glass

Gjør deg klar til Halloween -festen ved å skape den beste skumle atmosfæren i nabolaget. Ta en krukke og edderkopp og bruk litt tape.