Festdekorasjoner og festartikler borddekorasjoner vakre temarrangementer

Du er også en av de som ofte har gjester hjemme?

Jeg har venner omtrent en gang i uken. Jeg har lært følgende av min tidligere erfaring: Det er viktig å forberede anlegget med de riktige pyntegjenstandene. Da sparer du deg selv for stresset og kan nyte festen selv.

Nysgjerrig? Vil du høre våre ni dekorasjonsideer?

Plassholder som dekorasjon

Et formelt spisebord trenger først og fremst en ladeholder, tallerkener til hovedrettene og salaten. Gaflene skal være til venstre, skjeer og kniver til høyre. Du bruker først bestikket på utsiden og deretter bruker du innsiden etter tur.

På en rolig dag, ta deg tid og sorter ut bestikket som ser bedre ut. Så du vil ikke kaste bort tid på selve middagen.

En farge eller et materiale skal være “stjernen” i dekorasjonen din

Du vil oppnå et eksklusivt utseende takket være den strålende metalliske glansen. De lyse, moderne nyanser, derimot, skaper en morsom, moderne stemning. De naturlige stoffene oppnår en koselig, rustikk effekt.

Uansett hvilken variant du velger, vil den velvalgte fargepaletten sikre at du har et rent og pent utseende på bordet.

Bruk mange små lys og blomster

Festdekorasjonene og festartiklene dine

Festdekorasjoner festartikler vintage svart hvite naturkvist

De store lysene og blomstene kan se veldig bra ut på bilder, men i virkeligheten blokkerer de stort sett utsikten til naboene dine. Store dekorasjoner gjør det også mye vanskeligere å overlevere mat enn vanlig.Sikre heller en festlig og uformell atmosfære med små blomsteroppsatser og tynne telys.

En fantastisk dekorasjonside er å arrangere blomster av samme farge i veldig smale vaser. Det ser elegant ut og er spesielt egnet for nybegynnere.

Gjør en “testkjøring” gjennom buffélageret ditt

Festdekorasjoner og festartikler borddekorasjoner veggdesign bilderammer blå

Tror du at servering i bufféstil vil gjøre det lettere for deg? Men for at du skal lykkes, må du planlegge ganske bra. Tallerkenene skal stå i første linje, bestikket og servietter på slutten av bordet.

Hvis du har nok plass, plasser bordet litt foran veggen. Så gjestene kan hjelpe seg selv fra begge sider.

I dette tilfellet ville jeg valgt vaser med grener, noen fine lysestaker og noe rent dekorativt som dekorasjonside.

I høytider som jul kan du også dele ut noen små, godt innpakket gaver.

Vær litt kreativ med havets høyder, fire boller. Tenk på boller med føtter og står for kaken.

Lag mer plass ved å sette opp en egen stolpe

Festdekorasjoner og festartikler borddekorasjoner vinflasker kjøligere

Under en stor festmiddag kan bare maten legge til at bordet er overfylt. En egen bar vil redusere trykket.

Uansett om det er en buffet eller et festmåltid med sitteplasser, bør dette tilleggsbordet utstyres med følgende grunnleggende elementer:

Flasker, åpnere, kule bøtter til vinen, vannkaraffer, glassrader og en bunke cocktailservietter. Så gjestene kan alltid hjelpe seg selv når de ikke har tid.

Dekorasjonsideer med planter i potter: sett inn og glem

Festdekorasjoner og festartikler bordpynt, duker, lys, bordløpere

Vil du tenke på en ting mindre på festdagen? Finn noen urter i potter, små topptrær eller sukkulenter og bruk dem som pynt til bordet i stedet for friske planter.

Husk å bruke fine plantemaskiner i stedet for noen vanlige med hull i bunnen. Du vil registrere deg sømløst i innredningen av bordet og vil ikke forurense det.

Gi de enkle kortene et personlig preg

Festdekorasjoner og festartikler borddekorasjoner rød dukemønster duk

Ofte er det de små tingene som huskes best. Hvis hver gjest finner et håndskrevet kort i stedet, vil de spesielt like det. I vårt tilfelle ble den klemt fast på en kongle. Du kan deretter knytte den til et granateple eller en pære med en ledning. Du kan også bruke den til å ordne en serviett.

Planlegg DIY dekorasjonsideer tidlig

Festdekorasjon og festartikler borddekorasjon trebord Har du jobbet med DIY -prosjekter? Du tar alltid lengre tid enn du egentlig hadde planlagt. Unngå frustrasjonen ved å planlegge godt og bare gå for gjennomførbare prosjekter.

Kom på sporet av manglende brikker

Festdekorasjoner og festartikler borddekorasjoner boller keramiske bestikk

Ta deg tid og finn ut på forhånd alle de små tingene du aldri trenger å levere når du trenger dem. Jeg mener for eksempel stativene, isbøtta, tangen og alt slikt. Tell servise og bestikk for å sikre at du har nok. Plasser deretter alt på et sted du lett kan nå.

Til rett tid har du alt lett tilgjengelig

Festdekorasjoner og festartikler bordpynt vegglamper stoler

Fortell oss: Planlegger du en festlig sammenkomst med venner hjemme? Vil du foretrekke å organisere en buffet eller en middag med sitteplasser? Med eller uten bordkort? Forhåpentligvis har du i begge tilfeller fått de riktige tipsene og dekorasjonsideene fra oss!