kule møbler ideer soverom romdeler paravent

Kule interiørideer med en romdeler

Vi i Freshideen har alltid vært av den oppfatning at romdeleren passer veldig godt til det moderne designet. Den er funksjonell og passer perfekt inn i åpne leveplaner.

Sannheten er at det er et element som ble funnet blant kineserne allerede på 1600 -tallet.

Men på den tiden ble det satt opp for å blokkere tilgangen til onde ånder.

En gang med fremveksten av den østlige stilen i vestlig design, ble dette elementet funnet oftere og oftere i Vest -Europa. I lang tid ble det ansett som noe ganske luksuriøst.

Dekorasjonsideer for å krydre interiøret

kule møbler ideer stue romdeler paravent

I dag er skjermen tilgjengelig for oss alle i forskjellige prisklasser. Det kan tjene som en fantastisk dekorasjonside eller et flott tilbehør til interiøret i forskjellige rom. Du kan bruke den til å innrede stuen din på en super interessant måte. Det vil også finne en passende bruk på kjøkkenet og gangen. Det er også mange soverom ideer med vegg skjermer.

Paravents finnes vanligvis med en høyde på to meter, og de består av et jevnt antall paneler. Vanligvis er det to til åtte. Valget av materialer er veldig stort, og dette gjør integreringen av dem i interiøret desto lettere. De kan være laget av tre, stoff, rotting, papir, glass, vindusglass, metall eller andre materialer.

Dekorative skjermer og romdelere

kule interiørdesign ideer stue divider rotting møbler

Her har vi satt sammen syv passende måter for deg å bruke skjermen til å krydre interiøret. I denne forstand kan det også gi mer funksjonalitet til atmosfæren din:

  1. Idee til soverommet: Paravent med funksjonen til et hodegjerde

kul interiørdesign ideer soverom romdeler skjerm spansk veggskjerm

Det er en så flott måte å få soverommet til å se penere ut uten mye innsats, tror du ikke? Du kan feste skjermen på veggen eller henge den fra taket. Det er forskjellige metoder som kan brukes for å bevare mobiliteten.

  1. Sette opp stuen: skjerm for å skille sofaområdet

kule interiørdesign ideer stue divider skjerm spansk vegg

Hvis du vil skille dette fra spisestuen når de er i samme rom, er den justerbare skjermen en flott løsning.

  1. Skjerm

kule møbler ideer soverom paravent veggdekorasjon ideer veggskjerm

Dette er et flott alternativ for å dekorere en bar vegg i alle rom. Du kan fullstendig forvandle rommet umiddelbart. Det ville være best å bruke denne ideen igjen når du møblerer stuen.

  1. Skjermen som et uavhengig dekorativt element

kule møbler ideer stue paravent gull veggdekorasjon ideer

Dette er en av de fasjonable måtene å bruke en skjerm. Det viktigste her er å velge en modell som ser bra ut. Når du har god smak, er det praktisk talt ingenting å bekymre deg for. Denne ideen ville se bra ut på soverommet eller stuen.

  1. Rosenwerk -skjerm

kule interiør ideer stue paravent spansk veggdekor ideer

Vi har her å gjøre med et spesielt edelt element som har fått mye plass og oppmerksomhet selv i kunsthistorien. Se hvor vakkert dette ser ut. Du kan finne det hvor som helst. Denne typen design fungerer best i rom hvor gjester ofte går. Så velg det i representative rom som gjesterom og stue.

  1. Paravent med speiloverflate

kule møbler ideer soverom paravent med speiloverflate

Slike veggskjermer kan plasseres fantastisk i hjørnet av stuen eller soverommet. Du kan se deg rundt i det og dermed ser rommet mye større ut.

  1. To veggskjermer som dekorasjon

kule møbler ideer stue paravent justerbare paraplyer kreative dekorasjonsideer

Vil du oppnå en flott dekorasjonseffekt? I så fall kan du bruke to skjermer som et par i stedet for bare en. Denne ideen er også flott for innredning av stuen. Hvorfor bruker du ikke slike dekorasjoner på kjøkkenet eller i gangen? Eller hva med soverommet?