Lag ideer til Halloween dørkransstoff

Hvordan finner du dørkransene til Halloween? Lev opp atmosfæren i uteområdet og overrask gjestene dine!

Knock Knock! Hvem er der inne Kanskje dette er det mest gjentatte uttrykket 31. oktober. Har du allerede ordnet dekorasjonsartiklene over hele hjemmet ditt? Hvis ikke, vær rolig, du har kommet til rett sted!

Du finner søte håndverksideer til halloween dørkranser hos oss.

Men hvorfor skal man bruke kranser som pynt? Vi deltar på mange fester, og selv om alt alltid er originalt og perfekt dekorert, mangler vi noe. I Tyskland lager folk dørkranser til Halloween. En tematisk innredet inngangsdør ser innbydende og attraktiv ut, og hver gjest vil legge merke til det. En dørkrans viser seg å være det ideelle stykket her, og du kan også forskjønne uteområdet eller hagen på denne måten.

Og når det gjelder Halloween, bør vi definitivt diskutere hele den dekorative atmosfæren. Et dekorativt stykke skaper en varm velkomst og en hyggelig, festlig atmosfære.

Lag ideer til halloween dørkrans

Lag ideer til halloween dørkrans fargerik

Halloween dørkranser – hvilke typer og design er det?

Det er mange modeller på markedet, eller du kan lage dem selv. Du kan fortsatt finne flere ideer og instruksjoner for DIY kranser på nettet, noe som definitivt vil gjøre prosjektet enklere. Appelsiner og gresskar kan tjene som matchende dekorative stykker her. Aksentfargene bør definitivt være svart og oransje. Røde, blå og grønne farger er ikke veldig populære her, så det er bedre å unngå dem.

Halloween -figurer laget av papp

Lag ideer til Halloween dørkrans jolly jack

Naturmotiver og elementer er et must her. En dørkrans med innebygde høstblader ser veldig billig og helt naturlig ut. På denne måten vil du overraske gjestene dine og la dem beundre kreativiteten din. En tekst som “forvent det uventede” kan absolutt vekke interesse.

En annen god idé er å legge til en melding, for eksempel. Håndskrevet, festet med varmt lim og supplert med et dekorativt bånd.

Strålende ingredienser Håndverksideer glamorøse Halloween dørkrans gul oransje

Tenkt muntert opp

Håndverk ideer Halloween dørkrans flott

Grå og oransje biter   Dørkrans håndverk ideer for Halloween

Skumkrans

Craft ideer dab striper Halloween dør krans skum

Skum med chevronmønster

Lag ideer til Halloween dørkrans svart skummel

Elegant, svart spiss

Håndverksideer for Halloween dørkrans spiss svart

  Hvite og svarte striper

Lag ideer til halloween dørkransstrimler

Søt papp Jolly Jack gresskar

Craft ideer munter gresskar Halloween dørkrans striper svart og hvitt