Lys dekorasjon til jul og nyttår speilhvit innredning

 Glitre lys og et speil på gulvet

Det er bare noen få dager igjen til slutten av året, og du har knapt tid til dekorasjon, men vil lage det? Vil du ikke bruke mye penger på å gjøre dette? Det fungerer også!

Hopp over de mange dyre elementene, og velg i stedet mange andre kreative kombinasjoner med naturlige elementer som fremdeles kan brukes i år.

Har du allerede et stort speil hjemme? Pakk lysene rundt dette for en fantastisk effekt. Kanskje du vil like ideen så godt at du får dette året rundt.

   Statue og hjemmelaget halskjede

Lett pynt til jul og nyttår

Lett dekorasjon for jul og nyttår keramisk svart hund

Har du en sånn karakter rett bak døren din? Dekorer halsen med et enkelt bånd og et gratulasjonskort.

  Godteri og glass

Lyst dekorasjon for jul og nyttår tradisjonelt lokkglass

 Fyll apotekflasker og stativer med søtsaker og kaker. Dette blir til et fantastisk bilde.

 Pakkepapir, snor og grønt

Lys dekorasjon til jul- og nyttårsgaver kransgran

Disse tingene kan brukes til å lage fantastiske dekorasjoner til nyttår og nyttår. Egentlig er dette den beste dekorasjonen du kan tenke deg. Ta noen små gaver, pakk dem inn og heng dem ved inngangen. Ha litt grønt i mellom.

Strømper og håndlagde bokstaver

Lett pynt til jul og nyttår pyntedekor

Du kan bruke den til å lage en veldig personlig dekorasjon som henger over peisen. For å gjøre dette trenger du strømper og noen trebokstaver. Du kan kombinere forskjellige typer strømper.

 Ballpynt og bolle

Lett dekorasjon for puter til jul og nyttår

Enkle ornamenter laget av glassballer i alle regnbuens farger kan kjøpes for noen få cent i esken. Har du sjekket om du allerede har noen??

   Bøker med et vakkert bånd

Lett dekorasjon for jul og nyttårs bokgaver

Ta en titt rundt i hjemmet ditt og finn bøker og kassetter som passer godt til resten av fargepaletten. Du trenger en eller to av disse som er laget med sateng og fløyel.

 Enkle kvister og demijohns

Lett pynt til jul og nyttårs kommode

Ta noen enkle kvister fra trærne utenfor og legg dem i fine demijohns. Dette vil se spesielt fint ut på et vindu, som du kan se på bildet.

 Håndlagde bokstaver, gullmaling og spyd

Lys dekorasjon for mirakler til jul og nyttår

Ja, materialene som brukes i dette prosjektet er faktisk veldig dyre. Men, som du kan se fra bildet, er resultatene ganske verdt. Du kan lage fantastiske små bokstaver selv og deretter male dem i gull. Med litt lim kan du feste disse til peisen. Legg lysene i lysestaker og glass for hermetiske produkter fulle av salt.

 Lys opp den festlige baren eller buffeen din ved å plassere noen glimt rundt et skap med flasker

Lett dekorasjon for kjøkken- og juleglassLett pynt til jul og nyttår – Flaskene og innholdet deres vil reflektere lysene, og effekten er rett og slett nydelig. Har du ikke et skap med flasker? Da kan glimtlysene også plasseres rundt et kakestativ.

  Grønne og skrotlister

Lett dekorasjon for jul og nyttår trapperekkverk

Løvverk, som er bundet sammen på rekkverkene, gir et klassisk, festlig preg. Vær imidlertid forsiktig med smykkene, da de kan være for mye for budsjettet ditt.

 Kranser, grøntfôr, trestjerner

Lys dekorasjon til jul og nyttår dørkrans

Du kan lage en fantastisk dekorasjon ved hjelp av enkle gjenstander som du fant på vintervandringen. For å lage utseendet på bildet trenger du bare ting du kan finne i parken.

På toppen er det også plass til din fantastiske julestjerne i tre!

Vi ønsker deg god jul og godt nytt år!