moderne dekorative elementer oransje veggfarger

Accent dekorasjon formulerer sterke visuelle meldinger

I interiørdesign er det ikke uvanlig at de små detaljene gjør en stor forskjell. Så det er mange tilfeller der de tingene som huskes mest, ikke er fargen på veggen, den store sofaen overfor veggen eller vegghyllesystemet.

Det kommer veldig ofte til aksentdekorasjonen!

Det avhenger av et godt plassert anlegg, en spesiell vignett eller et samleobjekt som kan gjøre hele forskjellen.

I dag vil vi dele bilder med deg fra noen av våre favorittdesignblogger. Hver av dem illustrerer kraften i de dekorative aksentene på en flott måte. Gjør deg klar for god inspirasjon, og ikke vær redd for å tilpasse den til ditt eget interiørkonsept.

Sterke vignetter

La oss starte med presentasjonen av iøynefallende grupper. Her ser vi et første rom som vi fant på Design Sponge. Ulike interessante innslag spiller inn her, som inkluderer fasetterte pendellamper og et teksturert teppe.

En av de mest interessante gjenstandene er “bordløperen”, som ble laget av den strategiske plasseringen av boller.

Å gruppere disse vinjettene kan skape en nydelig vignett. Her har en vevd gryte blitt kombinert med en jadebusk. Videre har bildet blitt kunstnerisk utstilt. Er ikke denne trioen bare flott og super bemerkelsesverdig?

Moderne pyntegjenstander

moderne dekorative gjenstander nautisk hav

Innendørs plantehylle fra The Band Life er en fest for øynene. Blogger Laura har kuratert den perfekte plassen. Dekorasjonen viser malte blomsterpotter i friske nyanser, frodige planter og leketelt.

Alle elementene ble kjøpt i en vintagebutikk

moderne dekorative elementer veggdekorasjonshyller

Uventede berøringer

moderne dekorative gjenstander edelstener muligheter

La oss deretter vise deg noen flere uventede berøringer som sjenerøst og subtilt kan stjele showet. Her ser vi et flott arrangement av steiner og skjell, som viser en unik og jordnær karakter.

Lag din egen geometriske krans laget av Vintage Revivals. Hold dette oppdatert hele året. Du kan bruke så mange forskjellige midler for å lage tegn som dette! Tenk for eksempel på cocktail -sugerør. Kunst møter festlighet her. Du kan oppleve en flott kantet stil.

moderne dekorative gjenstander hengende lampe lyspære

Liker du samlingene? Hva med bruk av kjøkkenutstyr??

Denne bloggeren har valgt en figurativ tilnærming

moderne pyntegjenstander små dyr leker

Når det gjelder å gjøre et godt inntrykk med dekorative detaljer, bør du definitivt ikke ignorere dagligdagse gjenstander.

Du kan henge et skjerf på veggen og vil umiddelbart skape et sterkt visuelt budskap

moderne dekorative elementer veggdekal mintgrønn

Uforglemmelige planter

dekorative elementer hvit spisestue klassiker

Jeg tror du allerede har lagt merke til at vi har en forkjærlighet for flotte planter på ferske ideer. Når det gjelder å inkorporere iøynefallende dekorasjoner, kan få ting være like tiltalende som den flotte greenen. Ulike varianter – fra blomsterkasser til vakre blomster – kan se bra ut. Du bør aldri undervurdere effekten av fargede blomster i en vase. I dette helt hvite Brooklyn-rommet stjeler røde tulipaner showet.

Hvis du samler mange grønne aksenter på ett sted, kan du oppnå atmosfæren i en vinterhage

moderne dekorative elementer husplanter

Spred plantene rundt i rommet, og de vil være en integrert del av innredningen. Videre vil de gi en frisk, livlig effekt.

Ikke bare plantene, men også beholderne de inneholder, gir et dristig budskap. Ta en titt på dette flotte messingverket!

Fra planteliv og uventede blomster til vignetter, det er mange forskjellige måter du kan lage flotte midtpunkter fra aksentdekorasjoner

moderne dekorative gjenstander messingbeholdere

Inspirerte dagens artikkel deg? Vil du bruke noen av disse detaljene til deg selv?