Dyremønster med moderne maleri kommode spisebord

Tenk lite

Visste du det Dyremønster med hunder utgjør en av de største interiørdesignutfordringene for mange mennesker? Her er noen tips som vil gjøre dette enklere enn forventet.

 Dyremønster med hunder

Dyremønster med hunder samtids soverom

Små rom som dette badet er et flott sted å eksperimentere med bisarre tapeter. Du bør bare ikke gjøre for mye med prangende stykker som virker som konkurranse for hverandre. Osbourne & Lite veggpapir fungerer veldig bra her fordi den svart -hvite skyggen skrives sømløst inn i resten av møblene i rommet. Det eneste som bryter dette designet er de gule aksentene her og der.

Se på ting med barnas øyne

Dyremønster med hunder samtidsmaleri bordramme bordlampe

Hunden er en av de lekekameratene barnet ditt aldri vil bli lei av. La de små feste med en blanding av kunstverk og puter med hundetema. Silhuettene får ting til å virke enkle og illustrasjonene gir et bisarrt utseende.

Fokuser på Fido

Dyremønster med moderne maleri kommode spisebord

Er hunden en sentral person i livet ditt? Så hvorfor ikke gjøre det til fokuspunktet for det mest brukte rommet? Kunstneren Bill Sullivan laget et maleri for en familie som bor på loftet. Industrielle aksenter, begrenset bruk av farger og mangel på ramme skaper en uformell og underordnet stemning.

Vurder forskjellige steder for posisjonering

Dyremønster med hunder samtids trapprekkverk hvit

En samling av landlige trehunder som dette kan se malplassert ut på et sted som dette. Atmosfæren er for moderne og ren. Men konteksten, som lar deg gå ut av en utgang, sikrer et vellykket utseende.

Bland og match tingene

Dyremønster med hunder samtids salongbord rundt moderne

I eklektiske rom kan dekorasjonsartiklene si mye om hvem du egentlig er. Dette gjelder spesielt hvis du elsker hunder.

Vintage løsninger

samtids hjemmekontor dyremønsterhunder

Denne stilen er fantastisk akkurat nå, så tilbring litt mer tid på de lokale loppemarkedene på jakt etter vintageartikler. Hvordan finner du den søte, svarte statuen?

Hundeskulptur i hagen

moderne utendørs designfigurer hagedyrsmønster med hunder

Etter mange turer og kafémøter med hunden, er det rett og slett bedårende hvordan folk bruker dette dyret som en mulighet til å bli kjent med hverandre. Et kunstverk som viser hundetemaet, som dette av Dale Rogers, er en fin måte å markere stedet der din beste venn bor i huset.

Uventede berøringer

stue ideer sette opp hyller dyremønstre med hunder

Husker du det uventede høydehoppet hunden din en gang gjorde? Andre opplevelser kan være like spennende, for eksempel ballonger i form av hunder i dette rommet. For at slike uvanlige elementer skal bli godt innskrevet i atmosfæren, må du prøve å matche dem godt med fargeskjemaet i rommet.

  hundemønster striper ideer trendy