Romantikk og letthet på en varm sommer ettermiddag i hagen … fantastisk! Men det trenger ikke bare være en drøm. Du kan definitivt gjøre noe med det. Prøv det med pastellfarger! En sommerborddekorasjon i myke farger er definitivt det du trenger. Det er ikke for ingenting at slike nyanser også kalles sorbetfarger. De har ikke bare en munter og glatt effekt på sansene, men sprer også en hyggelig, romantisk teft og lar tankene vandre. Himmelsblå, lys rosa og limegrønn er ofte å foretrekke og kan kombineres perfekt med hverandre. På bordet har de til og med egenskapen til forsiktig å stimulere appetitten og gi samtalen en hyggelig retning.

De delikate tonene kan ikke bare bringes til bordet med porselen og glass, men selvfølgelig også med tekstiler og tydeligvis med flotte blomster, som ikke bare imponerer visuelt, men også fjerner en fortryllende duft og avrunder det hele sensuelt. Med en sommerborddekorasjon kan du la fantasien løpe løpsk og ordne alt etter din egen smak og personlige preferanser. Du kan alltid bruke noen få gode tips og inspirasjon. Vi vil gjerne hjelpe, for pastellfarger om sommeren er allerede en del av vår lidenskap.

Delikate pastelltoner for borddekorasjonen din om sommeren

borddekorasjon sommer pastell farger prikker kanne tallerkener kopper porselen

Selvfølgelig er Zara Home og Dawanda noen av de første stedene hvor du kan få gode råd. Men vi har oppdaget mer. Hva med for eksempel det mangefasetterte området på Rosenthal.de når det gjelder borddekking? Det var der vi oppdaget Sunny Day Colors fra merkevaren Thomas – elegant livsstil og perfekt funksjonalitet i fantastiske sommerfarger med en umiskjennelig retrosmak.

Våre favorittfarger her er definitivt det delikate bringebæret, den milde lavendelen og den glatte pastellgule, men alle andre farger har også sin egen spesielle sjarm og kan koordineres perfekt med hverandre.

Delikat lys rosa på porselen

borddekorasjon sommerkolleksjon thomas sunny day lys rosa

Elegante tallerkener i pastell

borddekorasjon sommerkolleksjon thomas sunny day colors plate

Bringebær fra Thomas

borddekorasjon sommerkolleksjon thomas sunny day bringebær

For eksempel kan du se på www.emilundpaula.de. Der finner du en av våre favoritter når det gjelder pastellporselen – the Frøken Étoile mugge i sitron. Nydelig!

Du kan også kombinere kannen med andre Miss Étoile -produkter

borddekorasjon sommerkanne sitron pastell porselen

Sist men ikke minst vil vi henlede oppmerksomheten på GreenGate sommerkolleksjonen. Dansk toppdesign og høy kvalitet i delikate pastellfarger. Subtile mønstre og praktfulle roser pryder kopper, tallerkener, boller og duker. Tydelige must-haves for de loslitt, elegante fanatikerne blant dere.

Fordyp deg i den rolige, nesten eventyrlige verdenen i pastell og lag din helt spesielle borddekorasjon for sommeren!

Redaksjonen ønsker deg masse moro og en fantastisk sommer!

Nyt GreenGates sommerkreasjoner!

borddekorasjoner sommersamling greengate servise tallerkener tekanne sukkerskål bolle kaffekopper

Start dagen med det!

borddekorasjon sommersamling grønnsak frokost porselenskål tallerkener glass

For ekte vintage og shabby chic fans

borddekorasjon sommerkolleksjon grønnsakskopper roser vintage klokke shabby chic style

Papir kopper, håndklær og te caddies passer også godt til dette

borddekorasjoner sommersamling grønne papirkopper, håndklær, fat

En sommerdrøm full av roser

borddekorasjon sommersamling greengate porselenskålkanne hvit rose

borddekorasjoner sommerkolleksjon grønnporselen kopper sukkerskål

Den fantastiske “Amelie” sukkerskålen

borddekorasjon sommerkolleksjon greengate sukkerskål amelie

borddekorasjon sommersamling greengate shabby chic style kjøkkeninnredning

borddekorasjoner sommersamling greengate bestikk porselen skjeer glass  borddekorasjoner sommersamling greengate borddekorasjoner rosemønster