designer dekorasjon Steven Haulenbeek

Designer bronse dekorasjon

I dag vil vi ha en super flott og original Designer dekorasjon tenk at det kommer fra USA. I noen regioner der, i motsetning til i Europa i år, måtte du overleve i en superkald vinter.

Originale dekorasjonsideer

designer dekorasjon deco ideer Steven Haulenbeek

Steven Haulenbeek er en designer som elsker å gjøre det beste ut av alt. Frosten var til stor hjelp for ham da han designet samlingen hans av forskjellige dekorasjoner, tilbehør og til og med møbler til gårdsplassen sin.

Han skapte isbronsekolleksjonen av slike dekorasjoner, tilbehør og møbler (Ice Cast Bronze Collection). Det tar opp den vilkårlige, men samtidig frodige strukturen til den smeltende isen.

Prosessen begynner med å kaste bronsen til isblokker. Etter at voksen har tørket, designer Haulenbeek det siste stykket i solid bronse. Den begrensede utgaven av brikkene er laget med svart patina. Det har også blitt gnidd for å avsløre teksturen til den grove bronsen.

De første bronsekarene med en veldig høy verdi som dekorasjon fra Ice cast bronse -samlingen ble laget for mange år siden. Men etter frosten i vinter bestemte han seg også for å lage sidebord.

En så flott oppfatning av naturens karakter som kan bli ganske grov ikke sant? Hvor utrolig flott hun kombinerer funksjon og dekorasjonsideer. I praksis må du bare observere og ikke finne på noe. Hvem kan forestille seg at en så flott dekorasjon og møbelsamling kan skyldes dette! Steven Haulenbeek har nå et studio der han takket være kjøleskap kan jobbe med frostprosjektene sine selv om sommeren. Jeg tror Snødronningen kan være sjalu på det. Det er vi i hvert fall!

Designer bronse dekorasjon

designer dekorasjon dekorasjon bronse

Skål av bronse

designer dekorasjon dekorere bolle

Bronse møbler

designer dekorasjon dekorasjon bronse

Original designerdekorasjon

designer dekorasjon dekorasjonsskål original

 Designer kunstverk designer dekorasjon dekorere stoler