ytterdørtilbehør og dekorasjonsideer

Inngangsdøren trenger vakkert tilbehør

I dag skal vi ta for oss temaet inngangsdør – Snakk om området. Mer spesifikt vil vi vurdere forskjellige typer dekorasjon og belysning for inngangsdøren. For å oppnå dette har vi også utarbeidet en kort oversikt med noen få bilder som har inspirert oss.

Sikt søkelyset mot scenen

inngangsdør deco ideer lantern patio

du inngangsdør Området kan alltid gi en god visuell effekt i løpet av dagen. Men det skulle ikke ende med kvelden. Gjør huset ditt til nattstjernen i nabolaget med noen interessante innslag i inngangspartiet, landskapslys og lamper under takfoten.

Attraktivt utseende

inngangsdør deco ideer belysningstilbehør

Hytte stil lampe som denne kan finne et passende sted i ethvert hjem. Det polerte metallutseendet og den tiltalende formen går fantastisk med en så formell arkitektur.

Legg til autentiske detaljer

inngangsdør dekorasjon ideer tilbehør krans blomster

Friske farger og vakre detaljer på stripene trekker øyet til fasaden uten at det går ut over den historiske sjarmen. Andre innbydende innslag som det håndlagde husnummeret og den gule blomsterkransen har gitt fasaden sin personlighet.

Sveis alt sammen

inngangsdør dekorasjon ideer tilbehør vakker belysning

En buet inngangsdør og litt tonede murstein gir den perfekte bakgrunnen for boksformede, store lys. Deres avrundede overflater etterligner inngangens form og deres grunnleggende rektangulære form tilsvarer vinduene, X-motivene og maskinvaren.

Hvor stort kan husnummeret være??

dekorasjon ideer for ytterdør tilbehør blomsterpotter

I utgangspunktet bør tallet være mellom 10 og 15 centimeter høyt, slik at du kan se det tydelig. Du bør også installere den på et sted der den lett kan sees. Det kan være inngangsdøren eller postkassen. Et annet populært sted er over porten.

Tips: Unngå tall som lett ruster og er vanskelige å rengjøre. Husnummerene skal være enkle å vedlikeholde.

Lag et flott utseende

deco ideer for inngangsdør tilbehør plante potter blomster plen

Krydre inngangspartiet med et unikt adressenummer. Bestem deg for riktig messingdesign for å oppnå et klassisk utseende. En moderne sjarm kan oppnås gjennom neon tall.

Vil du ha et utseende som er dristig og billig på samme tid? Tegn store tall på en skrå betongoverflate. Brune og svarte nyanser gir sifrene et marmorutseende.

Oppdater slitte overflater

dekorasjon ideer for ytterdør tilbehør gul dør lite teppe

Ikke la gamle møbler få fasaden til å se flat og slitt ut. Fargen gir liv til utsiden, og det koster veldig lite. Frisk opp metallet du kjøpte på loppemarkedet. Bruk spesiell maling til dette. Armaturer bør lages i en lys nyanse slik at gul og grønn sveiser sammen med resten av utstyret.

Å vokse graciøst

inngangsdør deco ideer tilbehør klatreplanter

Det er veldig enkelt å gi de gamle husene en “Been-here-forever” karakter. Dekk inngangsdøren med uforenlige detaljer inspirert av gamle gjenstander, for eksempel en solid vegglampe. Her rommer den antikke maskinvaren og flisene mange litt eldre nye dører og passasjer.

Lys opp natten

deco ideer for ytterdør tilbehør klatreplanter

Dramatiske lys over inngangen lar deg oppleve huset i et helt nytt lys. Fasiliteter som henger fra inngangspartiet forsterker utsikten om natten og trekker besøkende mot inngangen.

Fyrlykter

deco ideer for ytterdør tilbehør plante senger belysning

Her ser vi en marmorert glassdør, og denne er festet til en enkelt trådspenning i metall. Dette er den perfekte passformen for et feriehus ved sjøen. Lampen kan fungere fantastisk med en energisparende lysrør. Det klare glasset maskerer formen på lyskilden. Så du har også råd til mindre vakre fasiliteter.

Spesialleveranse

inngangsdør dekorasjon ideer tilbehør symmetriske planter potter

Hvis dette er praktisk for leverandøren, kan brevkassen også festes til veggen ved siden av inngangsdøren. De ser elegante og moderne ut på samme tid. De gir hele utstyret til den sjarmerende hytta en mer tiltalende karakter.

Tips: Før du installerer en slik postkasse, må du kontrollere om det er noen spesielle krav i denne forbindelse. På denne måten vil du kunne unngå den møysommelige flyttingen av disse.

som banker på døren?

deco ideer for ytterdør tilbehør grønn dør

Gi dørringen litt hvile ved å installere en ny dørklokker. Alle gjestene vil glede seg over denne stilige og morsomme måten å kunngjøre sin tilstedeværelse på.

Tilleggsfasiliteter på taket

dekorasjon ideer for ytterdør tilbehør hus tak

En værhane og kuppel dateres tilbake til en tidligere æra i amerikansk historie. Men du må innrømme at disse sjarmerende tilleggene fortsatt ser flotte ut. De kan kjøpes i forskjellige størrelser og dermed oppnå det ettertraktede utseendet i inngangsdøren.