fancy hjem tilbehør diy kaste puter trekantet mønster svart og hvitt

Kom med en stilig uttalelse i interiøret ditt med DIY puter

Vil du dekorere billig? Dekorative puter er ofte prikken over i’en når det kommer til dekorasjon. Men det kan være vanskelig å finne de riktige. Dette gjelder spesielt hvis du vil holde kostnadene nede.

Enn si at de fleste har en bestemt stil i tankene.

Ofte, i søkingen, finner du ut at du ikke kan finne utformingen av drømmene dine. Enten du prøver å lage den dekorasjonen du vil ha, eller om du vil lage et designerutseende for mindre penger, er dagens vare noe for deg. Nyt oversikten over de flotte bildene med puter som vi har satt sammen for deg.

Uvanlig hjemmetilbehør – fantastiske syede arbeider

Vil vi starte med et par dekorative puter som presenterer syverk? Men ikke bekymre deg: hvis du vil gi slipp på det, har vi noen alternativer for deg på slutten av denne artikkelen!

De eventyrlige prosjektene her er fra Beautiful Mess. Sluttresultatet er flott. I tillegg kan ingenting slå følelsen av glede og stolthet som følger med å vite at du har oppnådd et bølget utseende med en symaskin og kuttet skinnstrimler!

Få et bølget utseende

fancy hjem tilbehør diy ideer kast puter kule deco ideer

Her kan du se DIY blomsterpute. De er fylt med tørre urter, blomster og krydder. Du kan lage en større versjon av disse og velge en annen type fyll for putene. Men vi i Freshideen liker virkelig denne mindre versjonen. Dette kan brukes til å lage flotte gaver til venner. Velg stoffet du ønsker.

DIY blomsterpute dekker – sy filtblomster selv

fancy hjemmetilbehør diy dekorative puter laget av filtblomster syr selv

Disse DIY-dekorasjonene har trekk som er lett å trekke. Dette prosjektet er lettere å gjennomføre enn du kanskje tror.

DIY dekorasjonsideer

fancy hjem tilbehør diy kaste puter blomst mønster fargede stoffer kaste puter

Uvanlig hjemmetilbehør – lag dine egne mønstre

Noen ganger kan du bare ikke finne stoffene du vil ha. Hvis det er tilfelle for deg, bør du vurdere å lage din egen. Disse DIY geometriske putene fra Vanilla and Lace er laget av stoff for læringsvegger. De ble deretter pyntet med trekanter.

Ikke bekymre deg, de er festet med lim og ikke sydd for hånd.

Sluttresultatet er bare magisk

fancy hjem tilbehør diy kaste puter trekantet mønster svart og hvitt

Stencils kan også brukes til å legge flotte design til putene. Det er gjennom dette at stolpene på putene kommer til her. Du er selskapet som lager hjemmebase. De inkluderer stoffduker som er dekorert med korallmaling.

Lag pilmønster

fancy hjem tilbehør diy kaste puter farge ideer sett aksenter piler mønster

Er du usikker på designet? Eller kanskje du er en av de som ofte ombestemmer seg? Deretter bestemmer du for forskjellige synspunkter på begge sider.

Disse modellene er fra Honeybee Vintage

fancy hjem tilbehør diy kasteputer geometrisk mønster svart og hvitt

Korsene på puten ble laget for hånd med en skumbørste. Som et resultat har vi iøynefallende mønstre som ser avslappede og stilige ut på samme tid. Lerret og fargede dusker er andre viktige elementer. Vi fant dette eksemplet på A Beautiful Mess.

DIY kaste pute med oransje dusker

kult hjemmetilbehør diy kasteputer svart og hvitt

Uvanlig hjemmetilbehør – du kan enkelt lage flotte ting

Den siste delen av dagens artikkel bør henvende seg til de av dere som ønsker raske resultater. Livet er noen ganger hektisk, og du trenger ofte noen snarveier igjen. Dette trådløse DIY -prosjektet inkluderer Pottery Barn -motiver og farget papir. Du trenger ikke tenke på sying og nåler.

Lag et unikt blomsterdesign

kult hjem tilbehør diy kaste puter blomst mønster farge ideer

Den neste ideen er super smart. Ta plassholdere, men tykke. Fjern litt av falden. Fyll det gjenværende rommet med polyfyll og sy sammen igjen. Du må sy litt, men hvis du ikke inkluderer å klippe og feste stoff, er alt bra, ikke sant?

Stripet mønster

fancy hjem tilbehør diy kaste puter legge til farge aksenter med stripete mønstre

Vårt siste prosjekt er like enkelt som å brette et skjerf. Jeg er veldig alvorlig! Alt du trenger er å finne sømløse putetrekk. Du trenger ikke mer enn 5 minutter.

Denne brukervennlige ideen kommer fra Vreator Comforts!

fancy hjem tilbehør diy ideer sy kasteputer selv

Hva vil du foretrekke når det gjelder DIY puter? Er du klar til å sy? Eller vil du lage dine egne mønstre ved hjelp av farger? Eller kanskje du trenger en super lett løsning som den som ble vist sist? Vi ønsker deg lykke til i alle tilfeller!