Vindusdekorasjonsideer til kjøkkenet

Vinduet er et av elementene i kjøkkendesign som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Derfor ville det være en stor feil å ikke se på vindusdekorasjonene med tilstrekkelig oppmerksomhet. Selv om du har et budsjett, er det mange ting du kan gjøre vakkert. Følgende tips vil hjelpe deg.

26 dekorasjonsideer for vinduskarmen

Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter kaktus grønne kjøkken ideer

DIY vinduskarmen dekorasjon

Hvis du har et eksisterende kjøkkenoppsett, er dette en av de første tingene du bør ta en titt på. Hvilken rolle spiller vinduskarmen der? Brukes det som et midlertidig lagringsområde? Er det estetisk tiltalende eller ikke? Mangler du plass til en viktig funksjon i kjøkkendesign??

Kanskje det siste best kan overtas av vinduskarmen?

Alle disse spørsmålene er viktige, slik at du kan velge det som passer best for deg blant forslagene til dekorasjon av vinduskarmer.

Hvordan dekorere kjøkkenvinduet – fotoeksempler

Vindusdekorasjonsideer gardinideer kjøkken stueplanter

Velge vinduskarmen dekorasjon for å matche din stil

I den første delen av vår oversikt over flotte vinduskarmedekorasjonsideer, har vi allerede vist noen praktiske tips. La oss nå gå videre til de forskjellige møbleringsstilene og dekorere vinduskarmen. La oss starte med det klassiske. Vinduskarmen er en veldig viktig del av tradisjonell kjøkkendesign. Her må du velge en forseggjort og iøynefallende dekorasjon. Klassisk dekorasjon inkluderer også hjemmelagde gjenstander og planter. De har mer en estetisk verdi. Når det gjelder funksjonene, kan du bruke vinduskarmen som et lagringsområde for krydder og andre ferske produkter.

Fine kjøkkengardiner og potteplanter i kombinasjon

Vindusdekorasjonsideer kjøkken grønne planter potteplanter gardin

Praktisk vindusdekorasjon

Vindusdekorasjonsideer kjøkken urtehager naturlig lys

Små, men veldig moderne leiligheter

Den moderne måten å leve på er veldig ofte forbundet med små leiligheter. I disse må kjøkkenet være mye multifunksjonelt, og vinduskarmen, i motsetning til den klassiske stilen, bør ha mange praktiske fordeler. Den kan brukes som arbeidsflate, hvor du kan bygge en vask eller bruke den som et sete. Hvilke av disse funksjonene vinduskarmen kan oppfylle naturligvis avhenger også av posisjon og høyde.

Det er viktig at den estetiske funksjonen i alle disse tilfellene forsvinner i bakgrunnen. Selv om vinduskarmen har en praktisk funksjon, kan den definitivt tjene som en aksent i kjøkkendesign.

Morsomme ordtak og snittblomster gir liv til kjøkkenvinduet

Vindusdekorasjonsideer kjøkken avskårne blomster dekorasjon vindu personvern

Velg passende tekstiler

Vindusdekorasjon ideer kjøkken stueplanter blå plisségardin

Landlig stil

Landlig stil er fortsatt veldig viktig til tross for alle moderne designtrender. Utformingen av vinduskarmen med blomsterpotter og andre naturlige blikkfang spiller en veldig viktig rolle her. Det er bedre å velge krydder som du kan bruke direkte i rettene. Slik forstås sammenkoblingen av funksjoner og estetikk her.

Vintage stil

Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter shabby chic style

Få inspirasjon fra eksotiske stiler

Har du en forkjærlighet for eksotiske designtrender? Du vil finne veldig gode ideer der for hvordan vinduskarmen fungerer og er estetisk innredet. Kanskje de vil passe akkurat dine behov?

Bruk fine suvenirer som vindusdekorasjoner

Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter dekorasjonskåler fargerike utkantVindusdekorasjonsideer kjøkkengardiner og husplanter

Noen universelle ideer

Uavhengig av kjøkkenets stil og størrelse, er det noen ideer for dekorasjon og gjenbruk av vinduskarmer som alltid ser bra og velkomne ut. Her er du et blikk:

– Du kan sette et lite bord her. Den kan brukes til sporadiske måltider, eller du kan bruke den og jobbe med den mens du tilbereder noe på kjøkkenet.

– Noen nyttige gjenstander som er på kjøkkenet uansett og som du trenger igjen og igjen kan tjene som vinduskarmen dekorasjon. Dette er visse kokekar, skjeer du rører suppen med eller noen kaffekopper til gjester og spesielle øyeblikk.

– Hvis vinduskarmen er lav og bred nok, kan du også sette opp en sittenisje der. Her kan du lese eller bare slappe av mens du tar en kaffe eller venter på måltidet.

Dekorativ vindusfilm

Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter lyse hvite rene

Bli kreativ

Dekorasjonsideene til vinduskarmen som presenteres her er de mest brukte. De tjener de fleste huseiere veldig godt når det gjelder både estetikk og funksjon. Du kan gjøre dette på flere forskjellige måter. Ta sjansen og gjør det! Du kan blande og matche farger, former og alle slags detaljer.

Dette kreative spillet gir noen ganger interessante resultater som du knapt kunne forestille deg på forhånd.

Til slutt vil vi minne deg på hvorfor dekorasjon av vinduskarmer er så viktig. Det gir komfort og dette er grunnleggende for vår gode helse. Kjøkkenet trenger ikke bare å være behagelig for deg. Dine gjester og alle familiemedlemmer bør også synes stemningen her er spesielt hyggelig. Selv i et moderne hjem er kjøkkenet familiens hjerte. Så det blir mer og mer viktig i den stressende og dynamiske hverdagen, der vi dessverre forblir ensomme oftere og oftere.

En vakker orkide er i seg selv et elegant dekorativt element 

Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter hvite orkideer dekorasjonsartikler

Dekorative vaser i glass

Vindusdekorasjonsideer kjøkkendekorasjon vaser husplanter

Glassflasker – vindusdekorasjoner i industriell stil

Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter dekorasjonsartikler glassflaske Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter bregner vindusdekorasjon Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter vinduskarmen dekorative puter Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter vindusgardin Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter vindusblinde ruteteVindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter kjøkkengardiner Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter skallstein Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter orkide vindu film blomstermønster Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter avskårne blomster Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter kutte blomster epler Vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter potteplanterVindusdekorasjonsideer kjøkkenhusplanter og vakre snittblomster dekorasjonsvaser Halloween vindusdekorasjonsideer kjøkken stueplanter dekorative gresskar jul vindu dekorasjon ideer kjøkken leire potter mose furukegler