Fest vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm selvklebende

Vindusfilmer kan brukes på en rekke måter

Windows slipper solen inn i dine egne fire vegger, gir utsikt over naturen – men gir også utsikt innover, noe som ikke alltid er ønsket. Vindusfilmer som tilgjengelig på Windowfilms-online.com sikre at det blir mye vanskeligere for uvedkommende å få oversikt over boligen.

I tillegg er foliene til og med i stand til effektivt å gjøre et innbrudd vanskeligere. Hvilke varianter passer for hvilket formål?

Fest den ugjennomsiktige vindusfilmen

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm personvernskjerm

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilmdekor

Solbeskyttelsesfilmer demper utviklingen av varme

Sollys kan forårsake vanskeligheter, spesielt i bygninger med store vindusflater: lysstyrken er ønskelig og gjør arbeidet lettere, men bygningene varmes også opp spesielt sterkt. En vindusfilm kan hjelpe her: Sollyset reflekteres, noe som effektivt forhindrer at rommet varmes opp. Rundt 80 prosent av den innkommende termiske energien kan blokkeres ved ganske enkelt å feste en film. Datamaskinarbeidsstasjoner kan fungere mer komfortabelt fordi solbeskyttelsesfilmen også forhindrer gjenskinn. Samtidig fungerer solbeskyttelsesfilmen som en personvernskjerm, selv om denne effekten går tapt i mørket. Hvis du er interessert i solbeskyttelsesfilm, bør du huske på at det er to varianter:

– Solbeskyttelsesfilm, som er festet fra innsiden, er beskyttet mot været og er derfor spesielt holdbar. For dette må glasset også være egnet for festing; Ellers er det fare for sprekker med noen typer glass.

– Solbeskyttelsesfilmer for utvendig bruk er spesielt egnet for spesialglass som termisk, dobbelt eller isolerende glass

Hvis personvern er i forgrunnen, kan såkalt speilfilm også brukes. Denne filmen er gjennomsiktig fra innsiden i dagslys, mens bare et speil kan sees utenfra. I mørket reduseres imidlertid effekten merkbart. Hvis lyset deretter slås på i interiøret, kan filmen også ses utenfra. Selvfølgelig kan gardiner også henges opp for å beskytte mot solen og uønsket utseende. Imidlertid er tilknytningen vanligvis forbundet med større innsats. I tillegg har gardiner den ulempen at de i stor grad blokkerer sollyset og forhindrer utsyn mot utsiden – folier løser denne oppgaven mer elegant.

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm termisk isolasjon

Frostede glassfilmer skaper en lys atmosfære

Frostede glassfilmer er en ekte klassiker innen personvernfilmer. De brukes hovedsakelig i medisinsk praksis når personvernet skal bevares. Navnet gir allerede en god ide om optikken: Den frostede glassfilmen er en matt hvit film som ikke reflekterer lyset og dermed sikrer lyse rom. Fordelen – bortsett fra personvernsskjermen – er at frostede glassfilmer passer til alle typer vinduer. I tillegg er den festet fra innsiden, noe som igjen muliggjør lang levetid og enkel montering. Den universelle bruken muliggjør til og med delvis liming av glassoverflater. Dette er ikke mulig med alle typer film fordi glassbrudd ikke kan utelukkes på grunn av de forskjellige termiske ekspansjonene.

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm personvernskjerm katter mønster

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm bad

Innbrudd vanskeliggjort: Anti-splatter-filmer forhindrer at vinduene knuses

Splinterbeskyttelsesfilmer er helt usynlige, men fortsatt ikke uten merverdi: Også kjent som innbruddsvernfilm, forhindrer de effektivt at ruten knuses. Selv om barna liker å leke med fotball i hagen, anbefales beskyttelse med en slik film. Den høye rivemotstanden sikrer at det er vanskelig å knuse ruten. Når du kjøper, bør du imidlertid sørge for at filmen er sertifisert i henhold til DIN 52337 eller EU -standard EN 12 600. Selv om splintbeskyttelsesfilmen ikke hindrer utsikten, har den også en praktisk bivirkning: 96 prosent av UV -strålingen filtreres bort.

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm dekorerer personvern fra inngangsdøren

Vindusfilm selvklebende vindusfilm personvernskjerm

Dekorative folier løsner utseendet

Så praktisk som disse foliene er – estetiske aspekter spiller også en rolle, spesielt med glassdører og store vindusflater. Dekorative filmer kan også fungere som personvernskjermer, men også forbedre store og sterile glassflater. I prinsippet er det ingen grenser for din egen kreativitet, fordi dekorative filmer kan finnes i alle mønstre, størrelser og farger.

Alle folier som er installert fra innsiden kan enkelt festes av deg selv:

– Etter å ha valgt de riktige foliene, kan de kjøpes enten som et snitt eller etter måleren. På grunn av den enklere monteringen anbefales det imidlertid kutt.

– Rengjør vinduer og fjern støv helt. Vinduet skal forbli fuktig

– Forbered filmen ved å trekke av beskyttelsesfilmen

– Bland monteringsvæsken med vann og påfør. Væsken skal påføres både på vinduet og på selve filmen. Monteringsvæsken kan brukes til å jevne ut eventuelle luftinneslutninger etter at filmen er påført.

– Juster filmen: Hvis det er et kutt eller vinduet bare skal dekkes delvis, anbefales en justering med et vater.

– Hvis filmen skal fjernes, er dette selvfølgelig også mulig senere – helt restfritt.

Vindusfilm personvern skjerm vindusfilm bad

Vindusfilm ugjennomsiktig vindusfilm selvklebende mønster

Konklusjon: perfekt alternativ til gardiner

Til slutt viser det seg at vindusfilmer ikke bare er overbevisende på grunn av utseendet, men også gir en reell ekstra fordel: Splinterbeskyttelsesfilmer gjør innbrudd vanskeligere, solbeskyttelsesfilmer forhindrer gjenskinn og oppvarming, og frostede glassfilmer skaper et lys og samtidig diskret atmosfære. Den enkle gjør-det-selv-metoden sparer også kostnader. Når du kjøper, bør du sørge for at dine egne vinduer også er egnet for filmen du ønsker. I tillegg er det passende snittet på gårdsgodene å foretrekke, for ellers må filmen kuttes i størrelse under montering. Alle som surfer på nettet vil raskt finne det perfekte lysbildet.

Vindusfilm, ugjennomsiktig vindusfilm, selvklebende