stue redesign ideer hyller

Omdesign stuen på en helg med enkle tips

Vi blir til og med lei av selv den mest stilige interiøret på et tidspunkt. Men ikke hver gang det skjer bør du gjøre en fullstendig renovering, ikke sant? Mesteparten av tiden er det nok å fornye noen få elementer. Alt vil føles helt annerledes.

Vil du ikke implementere denne metoden og kanskje redesigne stua nå? I så fall vil vi gjerne hjelpe deg med noen ideer.

Omdesign stuen med triks

Redesign klassisk stueideer

En måte som alltid fungerer bra er å redesigne stua med triks. Avhengig av kravene, men også stemningen eller sesongen, kan det være forskjellige former for dette. Du kan henge bilder. Plakater eller flotte dekorative stoffstykker er også mulig.

Tingene trenger ikke å bli hengt opp i alle tilfeller. De kan også bare lene seg mot veggen. Selv dette anbefales hvis du ønsker å redesigne stua slik at den ser mer moderne ut.

Innred stuen kunstnerisk og estetisk

stue redesign ideer kunst

En annen metode som kan få ting til å se litt mer avslappet ut, er å legge til hyller. De kan ikke være så robuste og mer tilpasset til dekorative formål. Du kan sette flotte dekorasjoner, bilder og andre kunstgjenstander på den. Fordelen med denne tilnærmingen er at du kan endre stjernebildet til alle disse elementene relativt ofte.

Så du vil kunne redesigne stua igjen og igjen med svært små endringer.

Nye tekstiler …

redesign stue ideer krakk trestamme

Å redesigne stua med vekslende tekstiler er en veldig god idé av flere grunner. Først av alt er andre stoffer også egnet for en ny sesong. Det som er koselig om vinteren ville være for bratt for våren og til og med for dystert og ubehagelig for sommeren. Hvis mulig, bytt tekstiler hver sesong, men minst to ganger i året. Endringen er vanligvis så signifikant at du også endrer hele stemningen i rommet.

Bytt gardinene

stue design ideer skrivebord feminin

Mens vi redesigner stua med tekstiler, la oss kort diskutere vindusbekledningene. Du kan bytte ut nye tekstiler, men også gardinene med rullegardiner. Rommet vil garantert føles vakkert med en gang.

Flash -dekorasjon

stue tekstiler redesign ideer lyse farger

Hva er du etter i år? Vil du ha mer av havet, sport, reiser, grønne hager? Gi dine ønsker et visuelt uttrykk gjennom dekorasjonen i interiøret. Finn de riktige formene, fargene og objektene. Hvis du skulle bestemme deg for det “grønne” temaet, se etter flotte potteplanter. Med deres tilstedeværelse vil du alltid kunne gi rommet et nytt utseende. Fordi de mest vellykkede strategiene for redesign av stuen ofte er de mest subtile. Igjen og igjen oppnår du en transformasjon som du bevisst kan legge merke til, men som kan ha en sterkt positiv innflytelse på deg.

Har du lyst på litt mystikk?

redesign stue trebord ideer trapper

Konverteringen av stuen kan også være fet. Fordi du kan oppnå et stort redesign av stuen bare ved å sette inn et veldig lyst og særegent objekt. Tenk for eksempel på veldig moderne lys som kan skape et eklektisk utseende eller kanskje grove tremotiver.

Treoverflater og møbler ser helt naturlige ut

stue tre design ideer gulv

Tradisjon møter modernitet

redesigne farger i stuen

Orientalsk innredningsløsning

stue redesign ideer grønne farger

L-formet sofa gir flere sitteplasser

stue redesign ideer vindu

Liker du de grå

Redesign stueideer grå sofaer

Designet for å være mer funksjonell  stue hvitt tak redesign ideer krakk

Velvet teksturer på skjermenredesign stueideer møbler

Monokromatisk fargevalg    stue redesign ideer svart grå

Jentete, symmetriske motiver

Puss opp gulvlamper i stuen din

Leken og lyst kombinert stykker

omforming av stueideer teppeputer

Høye tak og murvegger gir et industrielt preg

stue murvegg redesign ideer hjemlandskap