Benken med knock-kne er et eksempel på hvordan du kan lage noe helt spesielt av et veldig vanlig objekt med et lite inngrep. En stabil og samtidig stilig ramme gjør en stor forskjell fra alle andre mulige alternativer. Med moderne benkmodeller kan du bruke en god mekanisme for å konvertere disse møblene og tilpasse dem til forskjellige behov og situasjoner i hverdagen.

Nøytrale fargekombinasjoner får slike benker til å se spesielt elegante ut

buede x benbenkerBenk med konvertibel mekanisme

Moderne designerbenker med justerbare X-rammer er populære av flere grunner. De er edle i utseende, men har det samtidig god kvalitet og er godt bevart selv ved hyppig bruk. Du kan justere høyden og dermed endre funksjonen. Noen ganger kan de tjene som lagringsplass, noen ganger som seter i forskjellige høyder.

Designere liker å kombinere vakkert moderne trekk med metallben i flotte metallfarger for å oppnå svært effektive og nåværende varianter. På bildet ovenfor har du valgt nøytrale nyanser og kombinasjonen av en flott sittepute og brun, sammen med en ramme laget av solid tremateriale.

X-ben benker av fint tre for en rustikk spisestue

tre og hvite benker

Benk i spisestuen

En benk med knock-kne på kjøkkenet er fremfor alt en estetisk ressurs. Det kan kombineres med bordet med en lignende ramme. Eller du kan ellers stole på en enkel design og deretter bare bruke bankknærne som en flott aksent. Det er best å velge en lengre benk på kjøkkenet og spisestuen. Kombiner med andre møbler laget av et lignende materiale. Slik gikk du for eksempel frem i den moderne landlige stilen på bildet. Bankene her er først og fremst dekorative og beriker de enkle møblene. Samtidig er de imidlertid veldig stabile og universelle.

Den lyse lilla fargen er kombinert med metalliske ben i gyldne nyanser

Lilla og metallbenkeseter

Edel aksent for hjemmekontoret

Hjemmearbeidsplassen fortjener spesiell oppmerksomhet. Selvstendig næringsvirksomhet er knyttet til en viss disiplin, og du må motivere deg selv til å gjøre dette. De enkle møblene er spesielt komfortable, men du må alltid tenke på en spesiell aksent. Dette vil forbedre ditt eget humør og gjøre det spesielt tiltalende i øynene til besøkende på hjemmekontoret. En liten benk med knock-kne ville være et enkelt element som du kan oppnå nøyaktig denne effekten med. Når det gjelder nøytrale møbler, kan vi anbefale bruk av iøynefallende farget stoff til møbeltrekk. Du kan se en slik idé på bildet ovenfor!

Den svart -hvite designen er et universelt valg

metall- og trekkbenker

Benker med bankknær i stua

Under søket etter gode ideer til benker med bankknær, oppdaget vi et spesielt stort antall gode eksempler for stua. Her brukes de selvfølgelig også som et ekstra sete, men også som et bod med en sterk dekorativ karakter. Folk liker å sette dem foran eller ved siden av en sofa og et salongbord. Fra et stilistisk synspunkt har du to like gode varianter: Benkene kan lages i hovedfargepaletten, eller de kan være en flott aksent. Figuren over viser det andre tilfellet. To små stoler ble laget til en større benk med bankknær. Med møbeltrekk i nordisk stil kan du oppnå stor variasjon innenfor det klassiske interiøret.

En komposittbenk som består av to deler i nautisk stil

nautiske stripebenker

Benken med knock-kne på soverommet

Sjarmen til X-leg-rammene skyldes i stor grad deres klassiske utseende. I eksemplet ovenfor ser dette veldig godt og tydelig ut. Dette kan gjøre en rekke andre møbler overflødige, for eksempel sidebordene. Den klassiske bruken av slike benkeseter er veldig godt illustrert i eksemplet ovenfor. Det edle møbeltrekk er en stilig aksent i klassisk design. Det er veldig praktisk å plassere den rett foran sengen fordi du vil bruke benken som oppbevaringsplass for klær og andre ting. Mindre benker med X-benrammer kan også brukes på siden av den sovende personen.

En rekke materialer er kombinert for å lage denne benken

benker puter og tre og metall

Bruk i gangen og andre steder i interiøret

I gangen og når du innreder andre rom, kan du berike rommet på en fantastisk måte med de sjarmerende benkestolene. Der kan de brukes både som sete og som oppbevaringsplass. Igjen kan du bruke den til å sette en flott aksent som får alle gjester til å føle seg velkomne. Det er alltid beundringsverdig hvilken forskjell dette X-elementet kan gjøre og hvor mye mer sjarmerende et rom kan vise seg gjennom dette alene. Overbevis deg selv om dette ved hjelp av våre neste eksempler!

Det edelblå trekket med metallrammen er en fantastisk kombinasjon

benker små og blå

Nok en utmerket idé i nøytrale farger

benker flotte gyldne ideer

benker flott design med knapper

benker flott enkelt stykke

benker flott spisestue

Benkene fungerer også som en flott feminin dekorasjon

benker flott koselig design

benker fantastisk gul farge

flotte seter i sølvstoff

flott design i svart og hvite benker

edle trebenker

Hvit, kombinert med elegante sølvknapper – et flott blikkfang på det elegante hjemmekontoret

edle knopf designbenker

rutete og grønne benker

avlange benkideer

rødbrune benker

benker - kunstnerisk design

Rosa benker for et eksklusivt vintage design 

benker design i lys rosa

benk ​​polstret benkidé

ideer til benkegrønne møbler

benker med oransje sitteputer

Flere ideer i sølvfarge 

benker sølvmøbler

benker i sølvstoff

flotte benker på veggen

flotte benker i gangen

benker flotte tre ideer

benker flotte lenestoler - gull

Kanskje et slikt design ville se bra ut på vinterterrassen din?

benker flotte sittegrupper

benker flott stykke i midten

benker flott romdesign

benker fantastiske flotte puter

flotte stemningsbenker

flotte møbler satt benker

flotte pute benker

Noen ideer for den moderne nøytrale stilen

flotte veggbenker

flotte dyremønsterbenker