designer møbler wwerner panton designer stol kjegle

Leilighetsdesign av Werner Panton

Se etter en hjemmeidee som er Boligdesign vil fullstendig forandre seg i hjemmet ditt? Har du en kreativ blokk? Ta deretter en velfortjent pause. Se på noe virkelig flott. Drøm modig om hvordan hjemmet ditt kan se ut, slik at du kan oppfylle en drøm.

Du vil se at hvis du innså selv en liten del, eller til og med et enkelt aspekt, av det, vil du føle deg fullstendig forandret. Du vil ha tatt et stort skritt mot din indre tilfredshet. Hvis det ikke er for påtrengende, vil vi gjerne være med deg mens du drømmer deg gjennom våre designeksempler fra hele verden. I dag tar vi med oss ​​det revolusjonære på dette området fra de siste årene, kalt Werner Panton.

Elegante Panton -stoler som er vakkert innskrevet i spisestuen

leilighet design hvit designer stol verner panton

Eksperimentet som en livsstil

I mange år har han viet seg til å lage nye og interessante løsninger. De er knyttet til de enkelte elementene så vel som til det overordnede konseptet. Ideene er alltid friske og originale.

Retro stol i fargede nyanser

leilighet design werner panton stol inspirerende

Kjedsomhet enn stor frykt

Hvem sier frykt er en dårlig ting? Nei, det kan ikke sies ensidig. For det avhenger faktisk mye av situasjonen. Werner Panton er mest redd for kjedsomhet når det gjelder interiørdesign. Det er sannsynligvis den sterkeste drivkraften i arbeidet hans. Hver eneste levende idé kan eksistere på egen hånd og kan representere et utgangspunkt for et helt nytt anlegg.

Stilig kombinasjon av svart og rødt

leilighet design panton stol designermøbler

Eksperimenter med forskjellige materialer

Å løpe unna kjedsomhet bidro også til at Werner Panton eksperimenterte mye med forskjellige materialer og stoffer. Dominansen av lystige og dristige nyanser kan ikke overses. Sluttresultatet er alltid et futuristisk rom fullt av karakter.

Disse skinnstolene er egnet for industriell innredning av rommet

elegante svarte skinnstoler werner panton

Uvanlig design laget av skinn i brunt

leilighet design werner panton designermøbler

Elegant beige stol med et minimalistisk utseende

werner panton stol elegant design beige

Helt nyskapende

Hvis vi skulle beskrive Werner Pantons ideer om boligdesign, ville vi klart valgt følgende tre: surrealisme, modernisme, psykologi. Det høres kanskje ikke så unikt ut. Men på 1960- og 1970 -tallet, da det hele startet, var det helt klart tilfellet. Eksperimentet var vellykket og kunne ikke la noen være likegyldige. Resultatet var lyse, skulpturelle møbler med en sjenerøs porsjon sensualitet og lekenhet. For de fleste er dette kjærlighet ved første blikk.

Det er ingen kjedsomhet i denne sofadesignen

leilighet design stue flott sofa werner panton

Livlig design i friskt blått

designermøbler blå stol werner panton

Panton stol

Panton Chair er et legendarisk møbel som ble laget av denne designeren. Den ble opprettet i 1960. Den var laget av et enkelt stykke plast og var ikke bare superoriginal i utseende, men også behagelig og koselig. Men det tok syv år å finne en fabrikk som er forpliktet til produksjonen.

Denne gule stolen kan også stå vakkert i hagen

leilighet design werner panton stol utenfor området

Innred barnerommet med fargede Panton -stoler

leilighet design werner panton stol barnerom

Kjegle stol

Et annet legendarisk verk som også har blitt et ikon på sitt felt, er kjeglestolen. Den ble spesielt laget for restauranten Konigen on Funen i Danmark. Designerstolen er preget av sin superoriginale form og dynamikk. Da den ble vist i et utstillingsvindu i NY, måtte politiet be om at den ble tatt bort så raskt som mulig. Det fikk så mye oppmerksomhet fra sjåførene at de glemte å følge stien, og det kan bli farlig på et tidspunkt.

Smart design laget av metall

kjegle stol werner panton stilig design metall

Komfortable stoler i blått

leilighetsdesign ideer werner panton blå stoler

Eksperimenter med boliginnredning

Selv med den indre Boligdesign generelt har Werner Panton utført mange vellykkede eksperimenter. Han ønsket å lage et helt nytt og originalt design der man i det minste kunne føle seg komfortabel. Møblernes geometri er spesielt “annerledes”. På denne måten oppnådde han en egen karakter for hver enkelt hjemidee.

Nydelig kombinasjon av lys rosa og svart i denne stuen

designermøbler werner panter liten rosa stol

Frisk kombinasjon av oransje og svart

designermøbler werner panton oransje stol svart

Følelsen du får

Så unik som Werner Pantons ideer er, er det også andre de kan sammenlignes med. Med de beste verkene hans, som så ofte er tilfellet, er det noe som er vanskelig å forklare rasjonelt. Det handler om følelsen av at verkene hans fremkaller hos oss alle. I dette tilfellet oppfattes de levende ideene som en energikilde, livsglede og et ønske om alt nytt. Vil du oppnå dette i hjemmet ditt også? La deg så fascinere av eksempler som dette så ofte som mulig!

Grønn Panton stol

panton stol grønn komfortabel nyskapende

Nyt fritiden på terrassen på en nydelig stol

leilighet design gul panton stol terrasse

Fascinerende bordlamper av Werner Panton

bordlys werner panton uvanlig