Designermøbler med en smart profil

Rett og slett laget for hverandre! De minimalistiske designermøblene fra ECO -serien fra Efasma imponer umiddelbart med genial enkelhet og optimal kompatibilitet. Designet av arkitektenes studio Bureau de Change møblene gir ikke bare perfekt ergonomi, men har også klare, sammenlåste profiler, noe som sikrer mer harmoni i rommet. Møblene var laget av naturlige materialer som tre fra bærekraftig dyrking og økologisk bomull. Lang tradisjon, presist håndverk og moderne kunnskap går hånd i hånd og sikrer høy kvalitet som du kan se og føle umiddelbart. ECO -serien består hovedsakelig av et rektangulært spisebord med marmorplate, et åttekantet trebord, et mindre salongbord, en sofa, krakker og en subtil romdeler. Rammene er alle laget av fint tre og setene og ryggstøttene er laget av håndflettede bomullstråder. Disse behandles med en spesiell nanoteknologi og blir dermed helt slitesterke. De trosser vann, olje, lukter og til og med brann.

Designermøbler ECO fra Efasma

designermøbler tremøbler moderne design spisebordsstoler

ECO -serien kan også kalles “hjemmekoselig geometri”. De rene linjene i dette møbeldesignet ser på ingen måte strenge og kalde ut. Men tvert imot. De ser til og med myke og varme ut. De føler det slik selv når de blir berørt. Materialer og tekstur danner en perfekt haptisk enhet som frister deg til å sette deg ned og slappe av.

Men det som gjør disse designermøblene så spesielle er deres bemerkelsesverdige egenskap ved å være perfekt sammenkoblet. Og vi mener det bokstavelig talt. De tolv små snittene på kanten av marmorbordet, for eksempel, brukes til å sette inn rygg og armlener på stolene. Det hele ser da ikke bare stilig ut, men også veldig smart. I likhet med det åttekantede trebordet, der rillene i stolkanten passer.

Hvis du liker at ting skal være enklere og samtidig er avansert design og bærekraft, er ECO-møbler definitivt et must-have. De er også optimalt fleksible, sparer plass og passer perfekt inn i nesten ethvert interiør.

Åttekantet spisebord i marmor

designermøbler tremøbler bordstoler geometriske former

Det perfekte valget for den minimalistiske stuen

designermøbler tremøbler spisebord arbeidsbord stoler krakker

Sporene er skinnende gull på innsiden

designermøbler tremøbler marmor bordplate

designermøbler tremøbler spisebord krakk stoler

Alt er optimalt justert

designermøbler tremøbler spisebord geometrisk ergonomisk design

En herlig, geometrisk komposisjon

designermøbler tremøbler kurvstoler krakker

Mindre ofte betyr mer

designermøbler tremøbler høy paravent parkett eik  designermøbler tremøbler moderne møbler krakk stoler sidebord salongbord