Bosch helautomatisk kaffemaskin som nyter kaffe

Moderne kaffemaskiner som tilbehør til kjøkkenet ditt

For perfekt nytelse: Helautomatiske kaffemaskiner fra Bosch imponerer både med funksjonalitet og design. De avrunder stilfullt moderne kjøkkenutstyr, i tillegg til kaffe med et tastetrykk, kan latte macchiato, espresso og cappuccino tilberedes i bare noen få enkle trinn.

Bosch helautomatisk kaffemaskin Nyt kaffe

Helautomatiske kaffemaskiner for det moderne kjøkkenet

Tydelige, geometriske former med svake kurver, kompakt design – det er det de helautomatiske kaffemaskinene fra Bosch har til felles. De utfyller kjøkkeninnredningen på en ekspressiv måte uten å virke påtrengende. Når det gjelder farge, kan kaffemaskinene velges i henhold til stilen: et lyst interiør kompletteres ideelt med skinnende krom, dempede brune toner som setter diskrete kontrasterende aksenter. Rustikke møbler avrundes smakfullt med en helautomatisk kaffemaskin i mørk kaffebrun. Så bortskjemt for øynene, du kan allerede gjette hvor mye den stilig tilberedte kaffen smaker godt.

Bosch helautomatisk kaffetrakter brun

Gjennomtenkt funksjonalitet

Konvensjonelle kaffetraktere og a Helautomatisk kaffemaskin fra Bosch har lite til felles. Bønnene er nykvernet slik at hele aromaen beholdes. Det spesielle SensoFlow -varmesystemet og bryggeteknologien med det spesielle AromaPro -konseptet bidrar også til dette.

En helautomatisk kaffemaskin av høy kvalitet fra Bosch tar også hensyn til eierens personlige smak. Avhengig av modellen kan du velge forskjellige koppstørrelser og slipestyrker. Hvis du vil ha noe helt spesielt, har noen kaffemaskiner minner for lagring av foretrukne innstillinger – ideelt hvis flere kjennere bruker enheten. Det blir enda mer praktisk hvis kvernen automatisk tilpasser seg typen bønne som brukes. For dette formålet er noen modeller utstyrt med den moderne CoffeeSensor Pro.

Vil du at det skal være raskt om morgenen? Bare trykk på en knapp og den ønskede kaffedrikken tilberedes med det optimale vanntrykket. For å unngå unødvendige ventetider reduseres oppvarmingstiden for moderne kaffemaskiner til et minimum.

Bosch helautomatisk kaffetrakter brun

Kaffespesialiteter for kjennere

En helautomatisk kaffemaskin av høy kvalitet kan gjøre mer enn bare å tilberede enkel svart kaffe. Innovative melkeskummesystemer er tilgjengelig for kaffe med melk, latte macchiato, espresso og cappuccino. Avstanden mellom overflaten og kaffetuten gir nok plass til høye glass til å servere latte macchiato med stil.

Bosch helautomatisk kaffemaskin Beaurdex

rengjøring og vedlikehold

Slik at kaffespesialitetene beholder sin unike smak selv når enhetene brukes ofte, er kvernene på de helautomatiske kaffemaskinene laget av slitesterkt keramikk. Rørene for å skumme melken er enkle å rengjøre takket være pleksiglass, og det samme gjelder tilkoblingsslangen til silikonmelkdysen. Melkedysen kan raskt rengjøres under rennende vann eller i oppvaskmaskinen. Kaffemaskinens vanntank, oppsamlingsbeholder og bryggeenhet kan fjernes for rengjøring.

Bosch helautomatisk kaffemaskin sølv

Intelligente programmer

Så allsidig som de varme drikkeprogrammene i moderne helautomatiske kaffemaskiner er, er kvalitetsbevarende funksjoner like intelligente: et automatisk skylleprogram starter når maskinen slås på og av. Hvis bønnene eller vannet begynner å bli tomme, vil den helautomatiske kaffemaskinen varsle deg i god tid. Enheter som drives med et vannfilter indikerer når det må byttes. Det som heller ikke mangler i kaffemaskiner av høy kvalitet, er automatiske avkalkings- og rengjøringsprogrammer for å opprettholde funksjonalitet uten begrensninger.

Bosch helautomatisk kaffemaskin Tassimo blå

Enkel håndtering

Så tydelig som designet på de helautomatiske kaffemaskinene fra Bosch er, de er enkle å bruke. All viktig informasjon kan leses på et display, knappene for alle innstillinger og programmer er beleilig plassert. Fyllings- og oppsamlingsbeholderen kan fjernes med én håndbevegelse, og bare ett trykk på en knapp er nødvendig for å starte hele bryggeprosessen. Dette gjør kjenneren glad, mens den helautomatiske kaffemaskinen perfekt utfyller det moderne kjøkkenet når det gjelder funksjonalitet og utseende.

Bildekilde: http://www.bosch-home.com/de