designer skrivebord analoge minne skrivebord kontormøbler

Analog minnebord av designer Kirsten Camara

Kirsten Camara jobber som grafisk designer, men har også laget noen møbeldesign blant prosjektene sine. Vi synes en av dem er spesielt fascinerende og ønsker å presentere dette spesielt for deg.

Den amerikanske designeren har designet et skrivebord som bærer navnet Analog Memory Desk.

Det som gjør det så unikt, er ideen bak. Dette designerbordet har ca. 1000 meter papir, som er strukket over bordplaten takket være en enkel mekanisme. Så du har et stort notat til din disposisjon. Og når arket foran deg allerede er fullt, kan du bare fortsette å rulle papiret for hånd. Så du kan alltid skrive ned dine spontane ideer, daglige oppgaver eller avtaler på et blankt papir, og det beste er at du aldri ville miste dette papiret. Alle sedler oppbevares trygt. Er ikke det et praktisk skrivebord?! Vi synes ideen er veldig egnet, spesielt for kreative og / eller kaotiske mennesker.

Designer skrivebord som holder minner

designer skrivebord analogt minne skrivebord

 Hva er designerbordet laget av??

designer skrivebord analogt minnebord laget av trekomponenter

 Hvordan rulles papiret – dette er en enkel mekanisme som flyttes for hånd

designer skrivebord analoge minne skrivebord tre detaljer

designer skrivebord analoge minne skrivebord papir detalj

 Analog minneskranke – Utkast

designer skrivebord analog skisse med minne

Faktisk finner du ingen analoge minnedesignertabeller på markedet. Disse er ikke til salgs, men designet ble laget med Creative Commons-Lisens frigitt. Så alle kan bygge eller få et analogt minnebord.

Du kan se andre interessante møbler eller grafiske design av Kirsten Camara på din Nettsted se på. La deg inspirere og vær alltid åpen for nye og kreative ideer.

Tremøbler med en enkel design og mye sjarm

designer skrivebord ekte tremøbler kirsten camara