designerkjøkken moderne kjøkken italiensk design rødt

Italienske kjøkken fra Pininfarina – ekstravaganse og funksjonalitet i ett

Begrenset serie inspirert av Pininfarinas verden

Å samle eventyrverdenene i italiensk motorsport og mote i dette landet er en utrolig prestasjon som ble oppnådd med Pininfarina -samlingen.

Den ble laget av Snaidero. Det kommer til å gjenoppdage huset i en sydende stil.

Pinanfarina og Snaidero feiret 25 års samarbeid med denne samlingen. kaller hun seg selv OLA 25. Det ser ut til at en Ferrari har stått parkert på kjøkkenet.

Ingenting er tilfeldig i denne samlingen. Spesielt forbindelsen til Ferrari minst av alt. Fordi Sergio Pinanfarina er designer av mange modeller av dette merket.

Designerkjøkken – OLA 25

designerkjøkken moderne kjøkken italiensk design rød veggfarge

designerkjøkken moderne kjøkken italiensk design ferrari inspirasjon

Han spilte en stor rolle i utformingen av dette virkelig unike kjøkkenet. På grunnlag av hans arbeid og ytelsen til andre spesialister i klassen har det blitt laget et bemerkelsesverdig utstyr, som består av 84 elementer og er tilgjengelig i 3 farger.

Selve kjøkkenets sanselige karakter var i stor grad inspirert av det originale OLA -kjøkkenet. Det ble opprettet av de to selskapene sammen for 25 år siden. Hodene vender seg til denne den dag i dag.

røde designerkjøkken moderne kjøkken italiensk design

Den skulpturelle halvøyen gir et stort bidrag til kjøkkenets merkevare og karakter. Karbonfiberoverflaten skinner gjennom den svarte finishen og sikrer den futuristiske sjarmen. Den røde og hvite versjonen er uten tvil den mest populære. Jeg tror det har noe med Ferrari -bilen å gjøre. Hva tror du?

røde designerkjøkken moderne kjøkken italiensk design autoinspirasjon

Målet var den perfekte sammensmeltningen mellom ekstravaganse og flytende funksjonalitet. Med sitt komplette utstyr overhaler OLA 25 standardsettene til de tidligere variantene. Denne modellen er eksklusiv, elegant, visuelt tiltalende og rett og slett et ekte mesterverk!

designer kjøkken moderne kjøkken kjøkken elektriske apparater

designer kjøkken moderne kjøkken kjøkken øy minimalistisk

designer kjøkken moderne kjøkken kjøkken øy arbeidsflate minimalistisk

designer kjøkken moderne kjøkken chevron mønster tregulv

designer kjøkken moderne kjøkken kjøkken øy komfyr vask minimalistisk

designer kjøkken kjøkken øyet komfyr vask minimalistisk innebygd flush         designer kjøkken moderne kjøkken kjøkken øy minimalistisk stilig