Svart svelger for mye lys og får et rom til å se dystert ut? Men nei! Svart er den nye trendfargen som kan brukes i hver leilighet, og med riktig blanding av stiler fører det til overraskende effekter. Siden den nye trendfargen svart er nøytral, kan den kombineres fantastisk med andre farger – fra prangende til subtil, fra stilig til uvanlig, alle alternativer er åpne for deg.

designermøbler Copyright Vitra

Trendfargen svart som en klassiker Et større rom oversvømmet med dagslys Vegger i dyp svart en fascinerende struktur og en nesten håndgripelig dybde. Enten bare en vegg, to motstående vegger eller alle vegger er designet i svart, er helt opp til din personlige smak. Kombinert med lette møbler og hjemmetilbehør, er rommet unikt harmonisk og dynamisk.

designermøbler Copyright Diesel Living

Hvis du ønsker å leve ut trenden spesielt, bruk sorte møbler i mørke rom og bruk en lys farge for å skape en spennende balanse. Fullfør den designede spisestuen eller stuen med høydepunkter som f.eks edle pendellamper i original design og legg til fargede aksenter på veggene. Dette skaper fantastiske kontraster – når det gjelder farge og stil, og skaper en helt ny romfølelse.

Spennende effekter kan oppnås spesielt foran den mørke basen. Ha mot og eksperimentere med boligtilbehør i fete farger, for eksempel. Fargerik veggdesign, bilderammer og veggklokker i rødt eller oppbevaringsbokser i lysegult tiltrekker oppmerksomhet og får rommet til å se livlig ut. Svart sofasett med munter, fargerike puter inviterer deg til å dvele. Det matchende spisebordet av beiset tre viser sin naturlige struktur og kan effektivt iscenesettes med fargerike duker.

designermøbler Copyright Vitra

Lag en elegant atmosfære med trendfargen

Kombinasjoner av svart med hvitt og grått eller med gull- og sølvfarger skaper ikke bare fascinerende kontraster. Denne edle, subtile, men likevel høy kvalitet blandingen av farger gir et rom eleganse og karisma. Et lyst rom får dybde med en dyp svartbeiset hylle; en svart lenestol foran en hvit eller antrasitt vegg, kombinert med et stilig sidebord, skaper en hjemmekoselig atmosfære.

designermøbler Copyright Vitra

Mange flotte dekorative høydepunkter kan brukes veldig individuelt og spre stilig hygge. Små vegghyller i svart som løsner rommet eller setter aksenter er spesielt imponerende.

designermøbler Copyright Vitra

Bildekilder: Vitra og Diesel Living