Ulike designideer med gyngestoler – fra klassisk til minimalisme

Gyngestoler har vært kjent innen interiørdesign i minst to århundrer. Imidlertid har de ikke mistet sin relevans i løpet av denne tiden og er populære selv med de mest moderne interiørkonseptene.

Hvis du tenker på gyngestolene som en fortid eller noe gammeldags, går du glipp av mange flotte designalternativer for hjemmet ditt. I tillegg vil du savne mange flotte øyeblikk fulle av fred og ro på denne måten.

Klassisk gyngestol i den rustikke stuen 

Gyngestol Trestuemøbler gyngestoler

Tror du fremdeles ikke at gyngestolen er et universelt møbel? Få en oversikt over de forskjellige modellene som er tilgjengelige, så ser du veldig raskt selv. Utvalget av design på markedet er stort!

Få en oversikt over designet med gyngestoler

Gyngestol stue møbler pels teppe gyngestoler

Det klassiske valget av tre passer inn i den populære Provence -stilen. Men det kan like godt skrive seg inn i en moderne eller mer luksuriøs kontekst. Gyngestolen i tre med klassisk design passer godt til engelsk stil. Hvis du velger innovative modeller, kan gyngestolen i tre også passe godt til moderne livsstiler.

Klassisk valg av tre

Gyngestol stommøbler klassiske gyngestoler

Gyngestoler dukket ofte opp i modernistiske design. I denne sammenhengen har de sett noen viktige endringer de siste tiårene. For eksempel ble de ofte utstyrt med noen metalliske elementer. De ble overført til andre stiler på 1900 -tallet og er fortsatt av stor betydning i dag. Gyngestoler med metalliske elementer finnes i moderne, samtidige, industrielle og tekniske stiler.

Gyngestolen og modernismen

Gyngestol stue møbler elegante gyngestoler

RAR Rocking og Charles -modellene er et symbol på utviklingen av gyngestoler på 1900 -tallet & Ray Eames. De ble først laget av plast, metall eller tre på 1950 -tallet. Gyngestoler som refererer til disse modellene er fortsatt veldig populære i dag. De er veldig universelle når det gjelder stil og fortsetter å være veldig populære fordi de er utrolig komfortable.

RAR Rocking og Charles & Ray Eames

Gyngestol stue møbler designer stoler pels teppe gyngestoler

Selvfølgelig er de polstrede modellene også veldig etterspurt. De tilbyr maksimal komfort og er fortsatt en veldig luksuriøs løsning. Du kan oppdatere designet og fremdeles fremstå som veldig stilig takket være enkelheten.

Polstrede modeller

Gyngestol på bad moderne gyngestoler

I en minimalistisk kontekst kan du gjøre gyngestolen til en flott aksent i interiøret takket være uvanlige farger eller former. Dette er veldig praktisk fordi det betyr at du kan klare deg uten unødvendig dekorasjon hvis prosedyren er vellykket.

Uvanlige farger og linjer

Gyngestol grønn stue møbler peis gyngestoler

Gyngestolen kan brukes i alle rom. Det er til og med på rett sted i et barnerom. Der kan den tjene som en flott aksent som gir de minste mye moro og glede.

Se på dette som et element i innredningen også, og velg en gyngestol i hjemmet ditt!

Møbler til barnehagen

Gyngestol barnerom møbler barneseng lenestoler gyngestoler

Moderne design og kombinert med en lys nyanse

Gyngestol barnerom møbler deskä og Suhl gyngestoler

Morsomme aksenter

Gyngestol barnehagemøbler og stoler gyngestoler

Eames gyngestol også til barnerommet

Gyngestol barnerom møbler veggdekorasjon leker gyngestoler

Polstret og behagelig 

klassiske gyngestoler polstrede stuemøbler

Moderne og ergonomisk

moderne gyngestoler stue møbler

Gyngestolen med en forskjell

moderne stuemøbler klassiske gyngestoler Gyngestol av klassiske gyngestoler i tre Gyngestol laget av tre, moderne design gyngestoler Gyngestol i metall, moderne gyngestoler Gyngestol doble hagemøbler gyngestoler Gyngestol bilder stue møbler blå nyskapende design Gyngestoler treputer design stue Gyngestoler polstrede møbler satt opp stue Gyngestoler stue møbler gulvlampe Gyngestoler stue møbler lær og tre polstrede gule klassiske gyngestoler Gyngestol satt opp barnerom Eames Chair gyngestoler Gyngestol med pelsdeksel gyngestoler i klassisk design Polstrede klassiske gyngestoler Gyngestol hvite stuemøbler innendørs planter gyngestoler Stue møbler treben klassiske gyngestoler Stue møbler tre gyngestoler Stue møbler rotting kurv klassiske gyngestoler Stue møbler rotting møbler gyngestoler Stue polstrede klassiske gyngestoler