ny Ikea -katalog online 2016

Hverdagsnyheter fra den nye IKEA -katalogen for 2016

Av ny katalog har vært der siden slutten av juli 2016. Det er på høy tid å ta en titt på det. Kanskje en kupong ville være en passende gave til årsskiftet! Der finner du mye inspirasjon til å velge hjemmemøbler. Det er også mange smarte, hverdagslige løsninger for alle.

Møbler og interiørdesigner fra IKEA -katalogen 2016

ikea møbler ikea dekorasjon ikea katalog

IKEA stuemøbler

ny Ikea -katalog online stuemøbler

Plassbesparende stuebord i tre

ny Ikea katalog online stuebord tre

Kjøkkenet er i fokus

Høydepunktet i den nye katalogen er det moderne kjøkkenet. IKEA -katalogen illustrerer hvordan mat og matlaging bringer mennesker sammen. Denne linjen er veldig tilstede, og du kan føle den på hver eneste katalogside.

Fra IKEA kjøkkenkatalog

ny Ikea kjøkkenkatalog online kjøkkenskap

Elegant kjøkkenvask helt i hvitt

ny Ikea kjøkkenkatalog online vask helt hvit

Pastellgrønne farger i det moderne kjøkkenet

nytt Ikea kjøkkenkatalog online underskap

Et fint funksjonelt IKEA kjøkken

ny Ikea kjøkkenkatalog online kjøkkenmøbler

Økende interesse for mat

Selve maten inntar en viktig plass i katalogen. Stilig og sunn ernæring blir mer og mer viktig for oss. Vi prøver å alltid forsyne oss med passende produkter. For å gjøre dem enda mer til stede og viktige, integrerer vi dem til og med i interiøret vårt.

Økende tendens: Legg vekt på mat

ny Ikea kjøkkenkatalog online

I tillegg til katalogen har IKEA også en hjemmerapport om akkurat dette emnet. Den beskriver hvordan mennesker oppfatter mat og hvilken rolle den spiller i hverdagen. Dette er også viktig for møbelbedriften, fordi maten og tilberedningen av den spiller en viktig rolle i interiøret.

Praktiske kjøkkenmøbler fra den nye IKEA -katalogen

ny Ikea kjøkkenkatalog online kjøkkenøy

Det trengs flere og flere kjøkkenfasiliteter og utstyr som hjelper huseiere til å nyte de små, fine øyeblikkene på kjøkkenet.

IKEA gjør arbeidet på kjøkkenet merkbart lettere

ikea møbler ikea deco deco ideer

Høydepunkter

Det er virkelig vanskelig å velge de viktigste høydepunktene fra denne store IKEA -katalogen. Men vi har valgt noen få små ting, som etter vår mening er særegne for de nye trendene.

Du finner mange flotte trebord i katalogen. De viser en sterk forbindelse til tradisjonen. Det er også en rekke nye kjøkkenkasser som trengs på hvert kjøkken.

For å gå i detalj …

ny Ikea katalog online kjøkkenboks

Andre “stjerner” er det nye kjøkkenutstyret, som du finner i katalogen. Ikea viser et moderne og universelt kjøkkendesign. Møblene er ideelle for folk som ønsker å lage sunn mat.

Trend: bærekraftig møbeldesign

ikea hagemøbler ikea dekorasjon ikea katalog

IKEA løpere og tepper

nye Ikea -kataloger på nett tepper og tepper

Dekorativt tilbehør oppdaterer interiøret 

ny Ikea -katalog online hengende lamper for hjemmetilbehør

Skandinavisk stil stoldesign

ny Ikea katalog online designer stoler

Klassiske spisestuemøbler 

ny Ikea katalog online spisestue bord tre nytt Ikea katalog online tilbehør til hagetilbehør ny Ikea -katalog online møbler og hjemmetilbehør ny Ikea online katalog online bærekraftig møbelkrakk nytt Ikea online katalog online praktisk hjemmetilbehør ny Ikea katalog online skrivebord ny Ikea -katalog online skrivebordsmøbler ny Ikea -katalog på nett, trestolerikea baderomsmøbler ikea dekorasjon ikea katalog