solide hallmøbler praktiske hallmøbler laget av tre

Ren natur i gangen: moderne gangmøbler laget av massivt tre

Hva er det første du går inn i leiligheten din? Det er riktig, gangen eller bare gangen – i hvert fall som regel. Det spiller ingen rolle, for hjemmet vårt ønsker oss velkommen i gangen. Fordi gangen hovedsakelig har praktiske oppgaver. For eksempel å henge opp jakker og strøk.

Eller bytt gatesko for komfortable og rene tøfler. Å gå barbeint er også veldig sunt. Uansett er det svært få av dem som lar sine støvete eller våte gatesko stå igjen i leiligheten sin.

Inngangsmøbler massive og likevel veldig elegante

hallmøbler massivtre hallmøbler vegghylle tre

Uansett er alle som eier feil hallmøbler i fare. Ingen spøk. For i verste fall kan feil møbler sette din egen helse i fare. Og selvfølgelig hele familiens, spesielt barnas. Lakk og maling er kjemi, og det er velkjent at de er alt annet enn sunne. Det virkelig farlige er at giftstoffer vanligvis har en krypende effekt. Når forgiftningen er gjenkjent, kan det være for sent.

Inngangsmøbler solid korridor møbler tre skjenk rotro stil

hall møbler massivt tre skjenk rotro design hall møbler

Løsningen: hallmøbler av massivt tre

Et alternativ ville derfor være heltre møbler som er helt ubehandlet. Ingen lakk, ingen maling, ingen lim, ingenting. Bare tre, massivt tre på det. Men hva betyr egentlig “massivt”? Når er heltre møbler bare massivt tremøbler? Det er ikke vanskelig å svare på i det hele tatt.

hallmøbler solid vegg speil hallmøbler laget av tre

For eksempel må et møbel av “massiv bøk” være laget helt av bøk. De eneste unntakene: bakvegg og skuffebunn. Resten: alt er massiv bøk. Solid igjen betyr at treet kan limes sammen for å danne et stort område (limt tre / parkettbrett), men bare fra individuelle “massive stykker”. Sponplater, trefiberplater eller kryssfiner er ikke tillatt.

Inngangsmøbler solid praktisk skoskap møbler i massivt tre

Pro Massiv: fordeler med møbler i massivt tre

Fordelene med slike massivt eller heltre tremøbler er åpenbare. Mangel på lakk eller maling kan ikke frigjøre giftstoffer. På toppen av det kan treet “puste” uten et belegg og dermed bidra til romklimaet. For eksempel lagrer treverket fuktighet og slipper det tilbake i rommet om vinteren når været vanligvis er tørt. Forresten ser utseendet på solide møbler helt annerledes (bedre) ut enn billige produkter laget av presset sagflis som bare er dekket med finer.

hallmøbler massiv hallmøbler massivtre møbler benk metallben

På grunn av den massive konstruksjonen holder også tremøbler lenger fordi møblene er mye mer robuste enn dårligere billige produkter. Massivt tremøbler er derfor også mer stabilt, noe som igjen fordeler sikkerheten. Bare tenk på barnemøbler, sikkerhet bør være topp prioritet her.

hall møbler solid hall møbler massivt tremøbler

Massivt tremøbler: Men øko betyr dyrt?

Takket være den robuste og stabile designen, bør denne sikkerheten også være ønskelig i gangen. Fordi ingen ønsker å ha en kollapsende garderobe i ryggen eller til og med over hodet, for eksempel når de skal binde skoene. Forresten, en høyere pris er ikke en unnskyldning, fordi øko ikke er synonymt med dyrt, spesielt når det gjelder møbler. Faktisk kan “øko -møbler” til og med være billigere. Fordi for eksempel visse arbeidstrinn kan lagres. Det som ikke må males sparer tid. Likeledes arbeid. Begge betyr (sparte) kostnader.

solide hallmøbler praktiske hallmøbler laget av trevegghylle

hall møbler massivtre skuffer vegg massivt tremøbler

Å ikke behandle treverket med lakk og maling gleder også Moder Natur. Kjemikaliene som ikke brukes kan like lite skade naturen som mennesker. Så øko-møbler er alt annet enn kjedelig, dårligere eller dyrt; Men tvert imot. Du kan forresten finne elegante, solide møbler til hallen på allnatura.de.

solide hallmøbler veggspeil hallmøbler laget av tre allnatura