gode interiørdesign skolestuer skolemøbler fra Ass

Hvorfor en god interiørdesign er viktig?

Du kjenner sikkert de gamle og kjedelige klasserommene på de fleste skoler. Ingen av barna er glade for slitte og ferdigmalte bord. De fleste klasserommene er smakløse og mer eller mindre funksjonelle.

Det er bevist at det er mye lettere å lære i et klasserom med en “feel-good-faktor”.

Selskapet Ass tilbyr individuelle og kreative konsepter for dette området. Innvendingene om at det ikke ville være økonomiske midler tilgjengelig for et slikt prosjekt, kan tilbakevises. Ass tilbyr også komfortable rom for små budsjetter og skaper en positiv læringsatmosfære. gode interiørdesign skolestuer skolestoler fra ass

Uansett om det er klasserom, spesialist-, flerbruks- eller administrasjonsrom. Produktiviteten kan økes enormt ved hjelp av ulike romkonsepter. Dermed praktiseres Fronatl -leksjoner fremdeles i de fleste fag. Med for eksempel bord for én person, kan du spare mye plass i det allerede lille klasserommet. Takket være det ergonomisk formede setet på stolene står ingenting i veien for lengre, konsentrert læring. Selvfølgelig er det også mange ideer for spesialskap. I disse rommene, for eksempel et dataskap, er feel-good-faktoren og funksjonaliteten avgjørende. Ass tilbyr en førsteklasses design med skyvebordplater og høydejusterbare svingbare stoler, men også fordelen med vannavvisende overflater. Irriterende datakabler er usynlig synlig i kabelkanaler. Dette ser ikke bare bra ut, det reduserer også risikoen for å falle i klasserommet. Interessante konsepter for biblioteker tilbys også. Dette burde ikke bare være en kjedelig bod for bøker. Dette stedet bør invitere deg til å bla og dvele. Romkonseptet inkluderer et sammenhengende lagringssystem som gir nok plass til bøkene, men ikke falmer dem i bakgrunnen. Smakfulle lesehjørner er også satt opp. Utformingen av kafeteriaen vil også bli overtatt for deg. Nok en gang møter funksjonalitet design. Så du gleder deg enda mer til pausene. Dette stedet kan brukes ikke bare til å spise, men også til å gjøre lekser. Hjertet på hver skole, auditoriet, er heller ikke spart fra det nye romlige konseptet. Alt er gitt her for en perfekt tale eller presentasjon. Med en rekke “stabelstoler” kan du sette rommet slik du vil. Siden du kan sette opptil ti slike stoler oppå hverandre, er problemet med å stuve bort så godt som løst. Talerstoler og talerstoler er også fornuftig iscenesatt. Møblene stopper selvfølgelig ikke i personalrommet eller på sekretærens kontor. Det er igjen lagringsplass og orden. Intelligente organisasjonssystemer skaper plass og gir også lærere et sted å jobbe og slappe av.

godt interiørdesign offentlige rom skolemøbler fra Ass

De riktige møblene garanterer et bedre skolehverdag. Ass trekker på 75 års erfaring og legger særlig vekt på kvalitet og bruk av bærekraftige ressurser. For enhver smak er et individuelt konsept tilpasset behovene.

For mer informasjon om produkter, tjenester og forslag, besøk http://www.ass.de/de/raumkonzepte/.