Aktuelle trender på møbelmessen i Milano

En av de viktigste designhendelsene finner sted hver vår. Det handler om iSaloni -messe i Milano, der noen av de siste trendene presenteres. Møbelmessen fant sted for 55. gang i år.

Den 55. møbelmessen i Milano iSaloni

Milan Exhibition Center isaloni 2016 test occhio lysbilde

Milano messesenter: Salone del Mobile 2016

isaloni utstillingssenter Milan Salone del Mobile 2016

Hva finner du på møbelmessen?

Hva gjør Milan møbelmesse i det hele tatt? I Milano presenteres de siste bearbeidingsmetodene, innovasjonene av alle slag og modeller for nåværende designtrender. Med andre ord: på messer som denne i Milano er målestokken for modernitet i dette området etablert. Italienerne er alltid blant dem som er oppdaterte. Hvis du bare kan delta på en møbelmesse, velger du iSaloni i Milano.

Du kan finne ut hva de nåværende livstrendene er fra Milan Furniture Fair

Milan Exhibition Center Salone del Mobile 2016 nåværende livstrender

Forresten, dette er også en utmerket måte å bli kjent med denne fantastiske byen. Messen er ikke begrenset til et bestemt område her. Du kan se hovedutstillingen i en spesielt utpekt 240 kvadratmeter. I tillegg er det andre utstillingssteder som er distribuert over hele byen.

Kreativ 3D -veggdesign

Milan Exhibition Center Salone del Mobile 2016 kreativ veggdesign

Design som reduseres til komfort

Møbler, belysning og tilbehør er for det meste utført i en minimalistisk stil. Overflødige detaljer som ikke har noen konkret funksjon ser ikke ut til å være moderne i år.

Less is more, også på kjøkkenet 

Milan Exhibition Center Salone del Mobile 2016 moderne kjøkkendesign

Modig blanding av materialer

Det som fortsatt er veldig merkbart er det store materialutvalget, samt den dristige måten de kombineres med hverandre. Naturstein, treoverflater, glass og alle slags kunstige kompositter er spesielt moderne for tiden.

Våg å kombinere forskjellige materialer

Milan Fair Salone del Mobile 2016 bærekraftige trender stueplanter

Hyggelig å ta på

I mange år har det blitt lagt stor verdi på komforten man føler når man berører visse møbler. I denne forbindelse noterer vi mange ytterligere fremskritt i år. Det går så langt at noen ganger visjonen blekner i bakgrunnen. Det er ikke viktig om et møbel ser veldig pent eller veldig dårlig ut, men hvor behagelig du føler deg på det.

Det legges stor vekt på komfort

Milan Fair Salone del Mobile 2016 møbler trender stue møbler

Lyse aksenter

Vi skrev at mange minimalistiske trender kan observeres. Det betyr imidlertid ikke at du må nøye deg med en kjedelig eller monokrom fargepalett. Vi oppdager faktisk mange lyse nyanser blant de nye motetrendene. De er der for å gjøre møblene eller visse tilbehør til flotte aksenter og for å sikre et originalt hjemmedesign.

Bruk fargeaksenter i lyse nyanser

Milan Fair Salone del Mobile 2016 Møbeltrender Design

Emosjonalitet

Det var absolutt ingen besøkende på møbelmessen i Milano som ikke ble dypt berørt følelsesmessig. Møblene som ble vist var preget av en viss sensualitet. Det kan sies at dette var en av forbindelsesegenskapene mellom alle utstillingene. Så du kan si at i den moderne konteksten må de forskjellige møblene kombineres oftere og oftere etter følelse.

Møbler som provoserer følelser

Milan Exhibition Center Salone del Mobile 2016 Møbeltrender

Kom deg nærmere naturen

Det er ikke noe nytt at man ønsker å komme nærmere og nærmere naturen ved produksjon av møbler. Men i år blir det enda tydeligere enn tidligere sesonger. Dette føltes veldig sterkt på årets møbelmesse i Milano. I tillegg til naturmaterialene er det også mye viktigere å dekorere med plantemotiver enn før. De brukes igjen og igjen og er integrert i designet på en stadig mer innovativ og original måte.

Naturmaterialer og blomstermotiver

Milan Messe Salone del Mobile 2016 trender spisestuemøbler

Tilbake til naturen

Milan Exhibition Center Salone del Mobile 2016 grønt interiørdesign

Modernitet som tar stor hensyn til det klassiske

Etter hvert som møblene blir mer følelsesladet, spiller flere og flere menneskelige kategorier inn i kvalifikasjonen. Du kan si at de siste ideene, og dette kom til sin rett hos iSaloni, alltid er mer respektfulle og på en eller annen måte klokere. Som allerede nevnt prøver man å være mer og mer hensynsfull mot naturen og å integrere den mer intensivt i sitt eget liv gjennom møblene. I tillegg forblir man moderne uten å være på noen måte arrogant mot tradisjon. Tvert imot: Selv med svært innovative former kan du føle designernes kunnskap om møbler og stilhistorie og det faktum at de er tatt i betraktning.

Designklassikere er alltid på moten

Milan Fair Salone del Mobile 2016 hjørnesofa møbler trender